Гашић са синовима на одмору!

Братислав Гашић, некадашњи министар одбране и високи функционер СНС-а, искористио је пар слободних дана након завршених председничких избора у Србији да се мало одмори.

Србија 24.04.2017 | 14:51
Гашић са синовима на одмору!
Он је у друштву својих синова отпутовао у Грчку да мало предахне и сакупи енергију за бројне обавезе које га очекују.

Његов син Милан Гашић се фотографијом са овог путовања одмах похвалио на друштвеној мрежи Инстаграм. Чини се да је Гашићима мали предах и те како пријао, што се види и по слици на којо су насмејани.

Иначе, Братислав Гашић важи за једног од најлојалнијих људи лидеру СНС-а и изабраном председнику Србије Александру Вучићу, а медији су претходних недеља увелико спекулисали да би могао да буде враћен у врх власти на велика врата.

Након избора за шефа државе, на победничкој журци у СНС-у, Гашић је дочекан уз песму “Ој, војводо Синђелићу”. Те ноћи је изабрани председник Србије Александар Вучић казао да “не иде кући док не дође Бата, човек у кога има највеће поверење”.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Алан Форд

24.04.2017 16:42

Смрадови...

ОДГОВОРИТЕ
Name

милана

24.04.2017 21:28

Гдје ти народ одмара поштени човјече,све на минималцу у Србији...одакле вам образ више да у име реформи и тог траљавог уласка у ЕУ радите ово сопственом народу,и хвалите се забога...па ово је да зажалим само што ме ни метак није запао у рату,па да не гледам ово зло сопственим очима...

ОДГОВОРИТЕ