Терза у офанзиви: Дебело смо оштећени у дербију и у Крушевцу!

Бићемо шампиони! „Нећемо више да се осврћемо на оне који нас дискредитују“, рекао је генерални директор црвено-белих.

Фудбал 24.04.2017 | 13:30
Терза у офанзиви: Дебело смо оштећени у дербију и у Крушевцу!
Челници великог броја клубова тврде да арбитри гурају Црвену звезду са обе руке како би одбранила титулу! Незадоволљни су и у Напретку после досуђеног пенала над Руизом, али генерални директор црвено-белих Звездан Терзић је у контраофанзиви.

Он је у изјави за Информер поручио да је клуб са Маракане жестоко оштећен у претходном 154. вечитом дербију, као и на гостовању у Лазаревом граду.

„Ко год је гледао дерби с Партизаном и утакмицу у Крушевцу, а макар мало се разуме у фудбалу, јасно му је да је Звезда оба пута дебело оштећена. У дербију, при резултату 1:1, у 50. минуту требало је да буде искључен нападач црно-белих Леонардо. Да видимо како би Партизан играо са играчем мање преосталих 40 минута. Такође, у Крушевцу је поништен гол Срђана Плавшића због непостојећег офсајда“, поручио је Звездан Терзић за Информер.

Он је рекао да се црвено-бели више неће освртати на реакције других клубова, односно да га не интересује рат на релацији Партизан - Војводина.

„Први смо и бићемо шампиони. Нећемо се више освртати на све који покушавају да нас дискредитују, а не морам да кажем на кога мислим. Па онда се јавља тај из Војводине што је рекао да ће да пусте Звезду, па шта ми имамо са тим?! Само нека се они уроте против нас, нећемо никоме дозволити да нас уништи. Интересује ме једино да будемо шампиони.“

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ПФЦ

24.04.2017 11:42

И није вас срамота да после свега узмете титулу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РСБ

24.04.2017 12:40

Када вас погледамо,није!

Name

Гробари Милици

24.04.2017 19:47

Смеце...

ОДГОВОРИТЕ