Видео: "Бог се вратио - најбољи фудбалер у историји!"

Нападач Барселоне Лионел Меси одиграо је још једну спектакуларну партију у ‘Ел Класику’ и по ко зна који пут одушевио фудбалску јавност.

Фудбал 24.04.2017 | 23:35
Видео: "Бог се вратио - најбољи фудбалер у историји!"
Меси је постигао два гола у победи Барселоне на ‘Сантјаго Бернабеуу’ од 3:2, а победоносни је дошао у последњим тренуцима утакмице.

Аргентинац је одиграо можда и најбољи меч ове сезоне, наставио са обарањем рекорда и вратио Каталонце у борбу за титулу – сада обе екипе имају по 75 бодова, Реал има меч мање, али и лошији међусобни скор.

"Меси је незаустављив када вечера код куће. Он је најбољи фудбалер у историји, а верујте ми, погледао сам много снимака. Постигао је 500 голова и велико је задовољство за све навијаче Барселоне да се идентификују са Месијем, као једним од њих. Барса је била невероватна много година, али велики део своје историје дугује Месију", рекао је тренер ‘Блаугране’ Луис Енрике.

Капитен Андрес Инијеста, који је један од најбољих везних играча икада, не верује да ће се појавити фудбалер сличан момку из Росарија.

"Права вредност Леа је та што не престаје да вас задивљује после толико година. За клуб је част што га има, он је благослов", јасан је Инијеста.

Луис Суарес, саиграч из напада, није имао своје вече у Мадриду, али је остао без текста после утакмице.

"Тим је сјајан, труд сваког играча је био спектакуларан. Слика са најбољим фудбалером у историји. Честитке, пријатељу", написао је Уругвајац на "Твитеру".

За разлику од Инијесте, Иван Ракитић се већ навикао на Месијеву магију, а против ‘Краљевског клуба’ помогао му је асистенцијом и фантастичном поготком са дистанце.

"Меси не може да изненади никога. Можете да га ставите било где на терену и он ће наштетити противнику. Срећни смо због победе, али и због њега – потребан нам је".

Можда и најоригиналнији опис дао је Самјуел Ето, некадашњи фудбалер Барселоне који је неколико година делио свлачионицу са Аргентинцем.

"Бог се вратио и има име – Меси".



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар