Побио фамилију због ТВ антене

У селу Барич код Голупца у Србији јутрос се догодила незапамћена трагедија, јер је дошло до троструког убиства и самоубиства.  Мотив овог злочина, како преносе поједини медији, је наводно спор око ТВ антене.  

Србија 24.04.2017 | 11:00
Побио фамилију због ТВ антене
Божидар Д. (77), аустријски пензионер, хицима из пиштоља убио је свог сина, супругу и шуру, а снаху тешко ранио.

Након тога, он је извршио самоубиство пуцајући себи у главу, у порти сеоске цркве. Како су "Новости" сазнале, цијела ова породица годинама ради у Аустрији.



Узрок њиховог сукоба за сада није познат.

О овој незапемћеној трагедији коју Голубац не памти... Полиција је обавијештена око пола девет и комплетна увиђајне екипа, на челу са замјеником Вишег јавног тужилаштва  у Пожаревцу налази се на терену, где расвјетљавају случај.

Према ријечима начелника управе Пожаревац Срђана Лазића вишеструком убиству је претходила свађа оца и сина, а злочин је почињен пиштољем за који је Божидар имао уредну дозволу за држање од 1998. године.

Аустријски пензионер Божидар Дачић (77) јутрос је око осам часова из пиштоља убио свог сина Мирослава и жениног брата Павла у породичној кући, док је супругу Раду сустигао у комшијском дворишту и ту докрајчио. 

Своју снају Горицу Дачић (55) погодио је са три метка у стомак, груди и врат, али она је преживјела и колима голубачког Дома здравља пребачена је у пожаревачку болницу са тешким ранама опасним по живот, где се тренутно налази на операционом столу.





(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Искрено

24.04.2017 09:12

Нема дана а да у Србији се недеси неки злоцин.

ОДГОВОРИТЕ