Људи са смеђим очима уливају повјерење

Људи са смеђим очима имају необичну моц́ која им помаже да освоје поверење других људи. Захваљујуц́и тој особини, они уливају поверење, а да тога уопште нису ни свесни.

Занимљивости 24.04.2017 | 09:38
Људи са смеђим очима уливају повјерење
Због тога имају бољу комуникацију и мотивишу људе да им се отворе и открију своје највец́е тајне. Стручњаци су закључили да је то један од главних разлога зашто особе које имају смеђе очи имају вец́и круг пријатеља.

Такође се сматра како смеђе очи указују на повец́ану енергију. Људи са смеђим очима воле да у потпуности уживају у животу. Те наводе потврдили су чак и психолози, тврдец́и како пацијенти са смеђим очима имају снажнију жељу за живљењем живота пуним плуц́има.

Са друге стране, особе са смеђим очима осетљивије су од других људи. Због тога боље схватају осец́аје других људи и лакше саосец́ају са њима. Стручњаци су дошли до закључка да су особе са смеђим очима врло емотивне.

Ако сте жена са смеђим очима, остављате утисак особе која зна како се воли и брине о својим најмилијима. Укратко, особе са смеђим очима заузимају важно место у животима других људи, доносе им љубав и позитивну енергију.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Глупости

26.04.2017 10:05

Због полусестре муж је покушао самоубиство. То је људско ђубре на двије ноге. Сретно не говоримо од 2006.

ОДГОВОРИТЕ