Умјесто цвијећа узгајао конопљу

Сенахид Н. , од прије познат полицији по продаји дроге, у саксијама држао седам стабљика конопље.

Босна и Херцеговина 23.04.2017 | 12:29
Умјесто цвијећа узгајао конопљу
Од Сенахида Н. из Добоја припадници Полицијске управе Добој одузели су дрогу и војну муницију коју су пронашли претресом куће и помоћних просторија које он као члан домаћинства користи, те је против њега поднесен извјештај због препродаје и посједовања дроге и посједовања оружја.

Из полиције наводе да је приликом претреса пронађен новчаник у коме су била три смотуљка од алу-фолије у којим се налазило три грама амфетамин спида, као и пластична ампула унутар које се налазило више сјеменки индијске конопље, те двије оригинално упаковане таблете медицинске дроге.

Одузето је и седам стабљика индијске конопље висине од 14 до 50 центиметара, као и остаци сасушене марихуане тежине два грама.

Изузети су и предмети који могу послужити за конзумирање дроге - једна пвц-врећица и импровизована цјевчица начињена од папира са остацима амфетамин спида, оквир за аутоматску пушку са 30 метака, један метак за војну пушку и два патрона за ловачку пушку.

Активности су проведене уз сагласност Окружног јавног тужилаштва Добој, а на основу прикупљених сазнања да он узгаја индијску конопљу и производи дрогу.

Сенахид Н. је добојској полицији од прије познат по узгоју и препродаји дроге. Прије овог хапшења, против њега је полиција поднијела извјештај због узгоја и трговине дрогом и прекршајну пријаву због посједовања дроге. 

(Ослободјење)

Коментари / 0

Оставите коментар