Видео - Партизан објавио снимак Воше: "Пустићемо Звезду"!

Српски клупски фудбал доживео је нови потрес у суботу на стадиону у Хумској, када су челници Војводине напустили стадион Партизана.

Фудбал 23.04.2017 | 13:00
Видео - Партизан објавио снимак Воше: "Пустићемо Звезду"!
Из клуба су навели да су напустили стадион због увреда навијача Партизана на рачун 'Старе даме', скандирање назвали скандалом и шовинизмом, а брзо је стигао одговор из црно-белог табора.

Спортски директор Ивица Илиев открио је да су из Војводине претили да ће пустити Црвену звезду да победи (највећег Партизановог конкурента за титулу), а онда и објавили видео из ложе.

На снимку се чује како одређено лице, за које тврде да је Драгослав Вукановић, председник Надзорног одбора ФК Војводина, изговара реченицу "Због ове песме ћемо пустити Звезду, због ове песме".



Дерби меч 32. кола Суперлиге челници Војводине нису до краја сачекали у свечаној ложи стадиона у Хумској. Они су одлучили да је напусте у 69. минуту меча, а као разлог те одлуке навели су скандалозно увредљиво навијање дела домаћих навијача.

Оно што је подигло много више "прашине" од тог геста руководства Војводине је реченица која је претходила том чину, када је један од челника поручио: "Због овога ћемо да пустимо Звезду у следећем колу".

Ивица Илиев, спортски директор Партизана, потврдио је за МОНДО да је један од функционера Воше, којег он није препознао, рекао то пре изласка делегације из свечане ложе.

"Јесте! Један од челника Војводине, знам како човек изгледа, али му не знам функцију, јер не познајем људе из новог руководства, бесно се окренуо ка нама и рекао нам: 'Е, због овога ћемо да пустимо Звезду'".

Дан касније појавио се и снимак на којем се чује како неко изговора то да ће "Војводина пустити Звезду", али се не види и ко је то рекао.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар