Барса хтјела да ''прошверцује'' Нејмара на Ел Класико!

Али, одлука дисцплинаца је дефинитивна - Бразилац не сме да примирише стадиону на вечерашњем дербију.

Фудбал 23.04.2017 | 13:30
Барса хтјела да ''прошверцује'' Нејмара на Ел Класико!
Нема шта, ватрен дерби очекујте вечерас у Мадриду између Реала и Барселоне, а да ће тако бити наговештава нам и занимљив покушај челника каталонског клуба да закувају ситуацију. Они су, наиме, пробали да "прошверцују" Нејмара да игра Ел Класико иако је Бразилац суспендован три утакимце.

Због вређања главног судије на мечу са Малагом звезда Барселоне је добила казну због које не може на мегдан Реалу. Барса је, међутим, пробала да га прогура у велики дерби тако што је покушала да достави жалбу на ту одлуку у последњем тренуку, чиме би већ изречену казну суспендовала пред саму утакмицу са Краљевским клубом.

Да се разумемо, да је Нејмар играо под суспензијом, хипотетички речено, Реал би аутоматски добио утакмицу службеним резултатом од 3:0. На несрећу, Каталонаца њима је јутрос и званично уручена одлука о суспензији Бразилца од стране дисциплинских органа Примере, па Нејмар неће моћи да примирише службеним просторијама на стадиону “Сантијаго Бернабеу”.

Без обзира што је одлуку оспорила, назвавши је “правном недоумицом”, Барселона се окренула припреми утакмице, а Нејмарово место заузеће Пако Алкасер, који ће нападати гол Реала са Месијем и Суарезом у шпицу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар