Видео: Рондо са клупе покушао да саплете Краудера?!

Плејмејкер Чикаго Булса Раџон Рондо, исправио је и подигао ногу док је поред клупе његове екипе протрчавао Џеј Краудер, крило Бостон Селтикса.

Кошарка 23.04.2017 | 21:45
Видео: Рондо са клупе покушао да саплете Краудера?!
Рондо је то урадио након што је Краудер погодио са полудистанце и кренуо у одбрану.

Плеј Булса је у том тренутку седео на клупи. На питање новинара да ли је то урадио намерно, Рондо је рекао да се истезао.

"Знате, када покидате лигаменте, нога вам утрне с времена на време. Увек Истежем и исправљам ногу током утакмице. Претпостављам да је то тако изгледало јер је (Краудер) био врло близу наше клупе" рекао је Рондо на конференцији после трећег меча плејоф серије прве рунде Истока.

Чикаго је после две везане победе над Бостоном у гостима изгубио први меч код куће са 104:87. Плејмејкер екипе из „ветровитог града“ је утакмицу преседео поред терена због поломљеног палца десне руке.

Без обзира на то да ли је Рондо намерно подигао ногу пред Краудером или не, на игру ће током остатка серије моћи да утиче само са клупе. Паузираће остатак серије против Бостона, а тренер Чикага Фред Хојберг је рекао да ће Рондово стање поново бити процењено за 7 – 10 дана.

Четврти меч серије између ове две екипе, а други у Чикагу је између недеље и понедељка.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар