Нина, не приводи момке у стан!

Бранислав Лечић (61) затражио је од бивше жене Нине Радуловић (30) да у стан у којем је остала да живи са заједничким сином Лавом не доводи дечка Филипа Крајиновића (24).

Забава 22.04.2017 | 14:31
Нина, не приводи момке у стан!
Глумац се поверио једном пријатељу, с којим годинама дели добро и зло, и рекао шта га мучи откако је његова бивша жена упловила у љубавну везу са шест година млађим тенисером.

"Лека је Нини после развода оставио луксузни стан на Сењаку, у ком су срећно живели шест година, али није очекивао да ће она тако брзо започети везу са спортистом. Упркос томе, њих двоје су остали у пријатељском односу, нарочито због сина. Приликом последњег сусрета Лека и Нина су имали мало озбиљнији разговор. С обзиром на то да је Нинин љубавни живот под будним оком јавности, он је бившу жену замолио да у његов стан не доводи момке", прича Лекин пријатељ.

Он каже да се и Радуловићева сложила с тим.

"Нина није имала ништа против кад јој је Лека поставио те услове. Штавише, и њој то одговара. Откако се помирила с тенисером, њих двоје се не раздвајају, али се бар засад виђају у његовом изнајмљеном стану у Београду", завршава Лекин пријатељ.

Извор: Ало/ Вести

Коментари / 0

Оставите коментар