Лука, тако се постаје велики играч! Исплачи се, па у сљедећем мечу издоминирај!

Лука Дончић доживео емотивни крах током утакмице са Дарушафаком.

Кошарка 22.04.2017 | 15:45
Лука, тако се постаје велики играч! Исплачи се, па у сљедећем мечу издоминирај!
Није успео Реал да оствари и други тријумф над Дарушафаком и тако с максималним учинком крене пут Истанбула, где ће екипа Дејвида Блата сада бити корак ближа историјском пласману на Фајнал фор!

Реал није успео, а пораз Краљевског клуба помало је остао у сенци емотивног краха Луке Дончића средином последње четвртине. Још од самог почетка утакмице видело се да нешто не штима у игри ултраталентованог словеначког плејмејкера. Мада је у овом тренутку нејасно зашто је пустио сузе, оно што можемо да претпоставимо јесте лоше шутерско вече. Дончић је одиграо тек десет минута и за то време имао је четири промашаја из игре, али је зато поделио шест асистенција и похватао пет лопти и украо једну. 

У тренутку када је изашао са терена пришао му је тренер Пабло Ласо, помазио га по глави, очигледно како би младом Дончићу пружио подршку. Неколико тренутака касније Дончић је почео да плаче. 



Ако је само због лоше игре, тако се постаје велики играч! Много зноја и суза биће проливено, али верујемо да ће те сузе Дончића касније носити до звезда. 

Исплачи се, момчино, а онда издоминирај у следећој утакмици. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар