Видео: Далековод усмртио навијаче Манчестер Јунајтеда!

У нигеријском Калабару далековод је пао и усмртио око 30 навијача Манчестер Јунајтеда током утакмице између Јунајтеда и Андерлехта, пренели су локални медији.

Фудбал 22.04.2017 | 16:30
Видео: Далековод усмртио навијаче Манчестер Јунајтеда!
Око 40 људи се окупило да скупа гледа утакмицу када је електрични кабл пукао и на њих пао далековод.

ББЦ је испрва пренео информацију да је погинуло седморо људи, али су размере несреће почеле да се виде у петак, а локални медији пишу да је број настрадалих знатно већи. Навијаче је убила струја.

"Био је то стравичан призор, боље би било да нисам дошао да гледам меч. Имао сам пренос и код куће, али волим да гледам утакмице колективно. Могао сам да будем мртав и не могу да верујем да су људи са којима сам до малопре ћаскао и смејао се, сви погинули на застрашујући начин.", рекао је за нигеријски Дејли пост један од очевидаца трагедије.Манчестер Јунајтед се огласио путем свог званичног Твитер налога.

"Наше мисли су уз Јунајтедове навијаче и њихове пријатеље и породице које је погодила јучерашња трагедија у нигеријском Калабару." писало је у објави Манчестера.

Јунајтед се после победе над Андерлехтом од 2:1 пласирао у полуфинале Лиге Европе, у коме ће се састати са шпанском Селтом.Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар