Додик - Извршилац Мафије (други дио)

1.
Сјећа ли се ико још 19. октобра 2013. године, када је Милорад Додик запријетио укидањем Окружног привредног суда у Бијељини, јер је, пар дана раније, Суд донио пресуду о блокади рачуна фирме "Алумина" из Зворника.

Република Српска 21.04.2017 | 19:44
Додик - Извршилац Мафије (други дио)
Суд у Бијељини пресудио је тада како је "Алумина" дужна исплатити литванској “Укио банци” 154 милиона КМ по основи приспјелих кредитних обавеза.

"Моја прва реакција је била да укинемо суд у Бијељини, јер очигледно служи за спекулације и премјестимо га на неко друго мјесто. Можда се то и деси", рекао је Додик на Палама, гдје је тада боравио.

Министар финансија РС Зоран Тегелтија изјавио је тада како покушај наплате доспјелих кредита представља "Удар литванске Мафије”, те је најавио како ће ентитетска влада, без обзира на судску, пресуду учинити све да "Бирач" спаси од пропасти.

Поменута 154 милиона КМ од “Укио банке” откупио је Гордан Павловић, власник фирме “Павгорд”, за 6,5 милиона евра, 20.11.2014., тринаест мјесеци након Додиковог “забрањивања суда”.

Исти тај “Павгорд” је блокирао рачуне “Алумине” 12.04.2017. године, са намјером да наплати свих 154 милиона КМ: Одлуку о блокади је донио Основни суд у Зворнику, али Додик није запријетио укидањем Суда у Зворнику, нити је Тегелтија окарактерисао блокаду рачуна као “Удар Мафије”.

Тегелтија се уопште није огласио.

2.
Зашто је блокада рачуна 2013. године била “Удар литванске Мафије”, а 2017., након блокаде рачуна по истом основу, али са другим актерима, није и зашто су из изјава званичника РС нестали и “Удар” и “Мафија” и “Укидање Суда”?!

Зато што је Павловић купио потраживања “Укио банке” по одобрењу/наговору Милорада Додика. И уз асистенцију Зорана Стевановића, начелника Зворника, који то и јавно потврђује.

И Павловић и Стевановић су дио Режима, први као СНСД-ов тајкун, други као начелник Зворника и високи функционер СНСД-а.

Павловић је на послу откупа, који му је сугерисао Додик, изгубио досад 20 милиона КМ; Незванично свих 30 милиона КМ, због камата.

3.
Павловић не жели да сам поднесе тај енормни губитак, јер му је Додик сигнализирао да иде у откуп. Зато је и писао писмо Додику; Не да се договори, већ да га подсјети шта му је обећао, а обећао му је или 50-60 милиона за откупљена потраживања од “Укио банке” (која су фиктивна) или удио у “Алумини”.

То је истина и то се треба рећи, како би се знало шта је на дјелу и како би се знало да је Додик преварио Павловића/Стевановића у описаном прљавом послу, препустио их њиховој судбини и огромном губитку, након чега се “Павгорд” одлучио на блокаду рачуна.

Додик се боји шта би Павловић и Стевановић могли јавно рећи; Зато данас не укида Суд у Зворнику, већ кењка о “правосуђу које је у функцији криминала и лоповлука”, не изговарајући имена криминалаца и лопова.

Павловић није наиван тип; Дапаче, ријеч је о врло опасном човјеку, иза којег стоје још опаснији моћници - Они неће тек тако дозволити да их Додик извара.

Они ће хтјети наплатити своје. И неће посустати.

4.
Даљи развој ситуације око “Алумине” и њеног рачуна и њених милиона показаће гдје је Додик - Да ли је кренуо у исплату дуга “Павгорду”, што ће потврдити даља блокада рачуна и скидање новца са њега за рачун фирме фочанског тајкуна; Друга варијанта је да РС прихвати поклањање дијела “Алумине” фирми “Павгорд” за ништава потраживања, а трећа могућност је да се Додик супротстави Павловићу, који је по његовом одобрењу ушао у посао због којег је изгубио, званично 20, а незванично 30 милиона КМ?!

Како год буде, Додик је на великој ломачи, јер су угрожене хиљаде људи, радника “Алумине”, Зворник, Милићи, Сребреница…

Парадокс је да је преварен и “Павгорд” и они који су иза њега, јер су изгубили новац, зато што их је Додик “заборавио” у својим плановима.

5.
Угрожена је и Република Српска, која је постала бојиште Мафије, што се у овом ентитету туче преко подређених јој злочиначких организација. Утканих у СНСД.

Туку се око плијена, било да је ријеч о руди, балванима или глиници!

6. 
Највећи кривац за ужасно стање у којем се РС налази, са акцентом на Зворник, јесте Додик: Он је прихватио да се иде у игре са наводним потраживањима Укио банке, да би сада покушао да се измакне.

Оставио је раднике “Алумине” на цједилу.

Дјеловање Суда у Зворнику је само последица тог стања, али и доказ моћи Павловића и људи који стоје иза њега.

Они су организовали велику акцију блокаде рачуна, у којој је учествовао низ представника правосуђа, ентитетских функционера, чак и они које је плаћала “Алумина”, али институције РС то нису спријечиле. И нико досад није приведен.

А јесте на дјелу удружени злочиначки подухват против “Алумине”!

7. 
Раднички протест је још увијек у “Зомби фази” - навођени су од друге Додикове екипе, што тренутно влада “Алумином” и која, такође, није наивна, али је тешко за повјеровати да ће у тој фази протест и остати уколико потраје блокада рачуна и фирма стане са радом.

Раднике треба подржати, “Алумина” им је животна жила куцавица, мада би било врло битно да разумију гдје је “Башчеликово јаје”!!! И која је стварна адреса њихове тегобне животне неизвјесности!

8.
Додик јесте Извршилац Мафије; Потврђује то и намјера да прода рудник “Љубија” из Приједора, фирми “Израели инвестмент груп”, која на пословном небу значи мање од празног скупа.

Евгениј Зотов, директор те фирме, пријети отворено Марку Павићу, шефу ДНС-а; Упада на прес конференције, попут каквог десепрадоса; Малтретира све редом; Нико не реагује, посебно не МУП и Тужилаштва, а Додик ћути о свему.

Зотов је 2012. године, по налогу Арие Ливнеа и Милорада Додика, постао представник РЖР Љубија у односима са “Миталом”, који сада господари рудником.

Према писању “Блица”, на тој позицији био је до 2014. године, када је и настао “Израели инвестмент груп”.

Логично се запитати како је то Зотов, службеник Режима, за три године дошао до 92 милиона КМ, колико сада његова “фирма” нуди за рудник?!

И да ли Зотов жели да се докопа државног пакета акција како би рекетирао “Митал”; И да ли Народна скупштина РС треба да изгласа/озакони изнуду, тако што ће неком Зотову, врло врло сумњивом типу, дати свој удио у РЖР “Љубија” и продати му рудник?!

Немојте сметнути са ума да је Влада РС већ то изгласала!

9.
 Ниједан озбиљан инвеститор, нигдје у Свијету, не наступа као Зотов; Тако наступају хохштаплери, а зашто Додик стоји иза поменутог хохштаплера није питање за милион долара, већ за истражне органе БиХ, пошто ови у РС неће ништа да ураде!

Тешко сам критиковао “Митал” на овом блогу управо због трансферних цијена, које Додик сада истиче као главни аргумет продаје рудника Зотову, али те послове је дозволио управо Режим Милорада Додика и заказале су институције.

Нека институције наплате од “Митала” све што припада РС, а реално је да тих пара има у милионским износима, али је крајње неприхватљиво да се Зотову&Сјецикесама даје “Љубија”, како би они изнуђивали новац од “Митала”.

То је мањи дио зла; Већи је да ће Службеник Зотов&цо отети што се отети може и затворити рудник. Након тога иде ланчана реакција - пада и Зеница и Жељезнице и Приједор и цијела та регија!

10.
 Додикови досадашњи “ручни радови” показали су се смртоносним по бројне значајне субјекте у РС - од “Бирча” па све до банкарског сектора; Ако се “Љубија” препусти Службенику Зотову, биће то Круна пропасти овог ентитета.

11. 
Иза Зотова стоји Арие Ливне, смежурана клептоманска жива археолошка ископина, због које је Додик насрнуо на институције државе Израел, понижавајући их отворено и вријеђајући њихов дигнитет.

Израел је званично саопштио да Ливне у тој земљи не представља Ништа и да не желе да га виде ни на једном састанку којем присуствују званичници те земље у БиХ.

Додик је особа ван себе; Његови сулуди иступи су последица страха од процеса које је отворио са најопаснијим људима из Региона и источне Европе и које сада не може да доведе до краја. А обећао је.

12.
Указао се и Ристо Марић, директор ЈП “Шуме РС”, који је, преко ноћи, “открио” бројне извознике дрвних сортимената, што је незаконит посао.

Марић се “сјетио” да забрани извоз; Каква илуминација, демонстрација страха, која је само површни покушај да се страсти примире, након протеста дрвопрерађивача на Сокоцу.

Питање је шта је са истрагом о рекетирању за које су Марића оптужили дрвопрерађивачи и да ли је уопште отворена?!

13.
Немојте се изненадити ако се ускоро у РС појави “Герила” која ће ненасилним средствима отпочети борбу против Режима.

Да будем потпуно прецизан - мораће се појавити, јер је стање неиздрживо.

14.
Данас је пуних шест година како сам покренуо блог “Са друге стране”.

У протеклих шест година блог је имао, до овог тренутка, 23.126.605 посјета, доживио сам штошта и непријатно и пријатно, али се ниједном нисам покајао због тога што сам отпочео и радим овај посао.

Слободан Васковић хттпс://слободанвасковиц.блогспот.ба/2017/04/додик-изврсилац-мафије-други-дио.хтмл?м=1

Коментари / 91

Оставите коментар
Name

Марко

21.04.2017 18:07

Дукиц це бити највеци губитник. Ово је све договор Павгорда-Додика и Дебелог

ОДГОВОРИТЕ
Name

мами

21.04.2017 21:42

Највећи губитници смо ми народ, који се понизен и даље суновраћује и гури....

Name

Радознао Тип

22.04.2017 03:39

Да ли неко зна да ми одговори зашто овај човјек са слике кад год држи дланове састављене они су у облику троугла. Односно, два палца и два кажипрста чине троугао. Негдје сам процитао да тако раде само велики свјестски државници. Али, он не спада у ту групу !!!

Name

РЕ Марко

22.04.2017 03:43

Слажем се са тобом. Они су Алумину узели (само је питање како ће је лешинари између себе побуцати), али им је Дукић дврд орах. Од Милића је креирао кнежевину, формирао приватну полицију и брани свој приватни посјед од јазјарених вукова. Знају лешинари да им Алумина без боксита вриједи мало или не вриједи никако.

Name

Бецо

22.04.2017 07:41

Замена теза. Боксит без Алумине је мртав.

Name

ВАСКЕ

21.04.2017 18:07

Е МОЈ ВАСКОВИЋУ, ДОБРО ТИ ЗБОРИШ АЛИ НАЖАЛОСТ НИКО У ОВОМ ЈАДНОМ НАРОДУ ТО НЕ РАЗУМИЈЕ ЈЕР У НОРМАЛНОЈ ДРЖАВИ БИ СЕ ДИГЛО БАРЕМ 100 ХИЉАДА ЉУДИ НА ПРОТЕСТЕ. ПРОСЈЕЧАН ЧОВЈЕК У РС И САДА ВИДИ ДОДИКА КАО СПАСИОЦА РС,А ОВИ ИЗНАД ПРОСЈЕКА УГЛАВНОМ СЕ НЕГДЈЕ УХЉЕБИО И ЋУТИ, ТО ВЛАСТ КОРИСТИ И КАО ШТО КАЖЕШ САДА ПРОДАЈУ ПРИРОДНЕ РЕСУРСЕ ШТО ЈЕ ПОКАЗАТЕЉ ДА ЈЕ БАНКРОТ И КРАЈ РС БЛИЗУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Васке

21.04.2017 20:54

Важно је да он брани српство и Бакиру одбруси :Д

Name

Васкрсије

22.04.2017 04:10

Просјечан човјек (онај што не гласа и по одавно се предао) би дошао пред Владу и Скупштину када би имао ко да га поведе. И таквих би бло најмање 100 хиљада. Али, нема ко да га поведе (опозицији такође не вјерују) и ко да му плати аутобуску карту до Бања Луке. Просјечан човјек је гладан и без марке у дђепу. Да би 100 хиљада људи дошло у Бања Луку потребно је најмање 3 милиона км (20 за превоз и 10 за сендвич и воду), а то нико не може ни да скупи, ни да да. Протести би трајали сигурно неколико дана, тако да ни та цифра није довољна. Кад би Васковић хтио да се стави на чело колоне (главу у торбу је већ ставио) и да негдје нађе толики новац, то би се могло организовати, и режимска власт би била срушена. Кад би се то и десило, поставља се питање која будала би послије прихватила да води земљу. Држава је опљачкана, ресурси распродати, привреда на кољенима. Садашња опозиција то зна, па и не покушава да дође на власт. Лакше им је да се ухљебе у некој државној институцији на нивоу БиХ и тамо грицкају сигурну плату и привилегије које уз то иду. Ово што се дешава је боље. Режимска криминализована камарила је почела да се коље између себе, око оног мало што је остало. Пошто је државни буџет и општинске касе празне, устремили су се на оно мало природних ресурса, или индустрије што је везана за ресурсе, што је остало. Додаћу и то, да мало ко схвата да наши политичари раде за мафију која је у еx Yу настала распадом ДБ (државне безбедности), и која је стационирана углавном у иностранству. Та иста мафија их је и довела на власт и на власти их одржава класичним мафијашким системима (рекетирање, уцјене, пријетње, итд.). Паре су давно изнесене из земаља еx Yу и налазе се у Лондону, Кипру, Мостви, Дубаиу. Наши политичари, или мали мишеви мекињаши, а у тој причи успијевају да да омрсе и властите бркове. Али, већина опшљачканих пара завршава у иностранству путем трансферних цијена, итд. Само наивни могу да вјерују да су странци купили највеће привредне капацитете у РС, али и другим земљама. Да их набрајам, народ зна које. Ко је купио одмах након рата наше највеће банке, и највеће прерађивачке, и друге, капацитете (нафта, угаљ, метална руда, телефонија, пољопривреда,...) ??? Приче за малу дјецу су да су то урадили странци. Ко управља електропривредом и највећим енергетским објектима (хидроцентрале, термоцентрале, итд.)??? Ко има монопол на извоз 30 % вишка струје из РС ??? Ко одржава те капацитете, и на који начин добија послове ??? Народе, не будимо наивни...У Италији, нпр. мафија управља земљом још од завршетка И св. рата. Зашто би код нас било другачије. Да ли се ико пита гдје су нестали скоро 300'000 људи из РС за последњих 10-15 година. Да ли ће ико одговарати за тај геноцид ???

Name

МУНГОС

21.04.2017 18:22

БЕЗ ЕСКАДРОНА С.... НЕМА РЕШЕЊА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре мунгос

21.04.2017 19:09

Тражимо те.......

Name

ре

21.04.2017 20:24

ОВО МОЗЕ РИЈЕСИТИ САМО ОНАЈ КОРЕАНАЦ ОШИШАНИ ЗА 24 сата ималибисмо исте фризуре хахаха КО ЈЕ ЗА КИМА НЕКА СЕ ЈАВИ

Name

ре мунгос

21.04.2017 22:25

Ту смо

Name

Дада

21.04.2017 18:34

Бице ту свега....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

21.04.2017 19:17

Браво Васковицу, тацно и прецизно,да те нема био би тотални мрак на медијском небу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

малкице

24.04.2017 07:31

...је ипак сензационалистички настројен острашћен треба га читати полако...са паузама иначе кад га прочиташ ишао би одмах дићи револуцију.

Name

СКВТ1

21.04.2017 19:26

И на крају кад све унисте, неце нам преостати ниста друго него да узмемо своје породице и идемо као мигранти просле године да нас сутају и пљују, полиција и новинари, да молимо за мало хљеба у свијету. Браво за нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револуција

21.04.2017 19:40

Ово само Цхе Гевара мозе ријесити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

21.04.2017 20:26

Ма какви СТАЉИН

Name

Еее..

22.04.2017 07:12

Тај чвор ријешио би Александар Велики. На свој начин, мачем. Али нема ни мача ни Александра.

Name

Зоки

21.04.2017 19:41

Гдје су сад Борци РС,знали су својим зивотима стварати РС како би је данас Миле распродавао,засто сад цутите,јели то знак одобравања или кукавицлука да се стане на крај овом Резиму,који Дрзаву и Народ води у нестанак?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзони

21.04.2017 20:25

Недирај борце мрцино,гдје су остали,гдје су студенти ландарају цекају да падне с неба,идоли су им ови горе поменути монструми,доста људи исељава као да их тамо цека мед и млијеко!!!Ми смо у најљепсим годинама морали да бранимо да нас непокољу као у Јасеновцу,зар то није и превисе!!!!немој да ти падне на памет да прозивас борце истинске прве категорије!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

То

21.04.2017 20:59

То дзони, набоди га, лако је туђим споловилом И категорије по глогињама отресат'.

Name

Дзони Дзони

21.04.2017 21:33

А борци друге категорије?

Name

Коо

24.04.2017 09:13

Браво Зоки, и ја се исто питам вец годинама. Ако сте вец васе најбоље године провели у рову, ста вам знаце онда ове најгоре. Гледате како вам дјецу мафија једе. Браво!!!

Name

Реминдер

21.04.2017 19:45

Путеви РС и Уговори о редовном одржавању? По ком основу ће се наплатити фирме које су наставиле да одржавају путеве без нових Уговора?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеф

21.04.2017 20:41

Немам ријечи !.

Name

Баш

21.04.2017 21:00

То је доста видљиво.

Name

Ре Хеф

21.04.2017 22:00

Проинтер?

Name

возац

21.04.2017 22:02

Такозвани аутопут од приједорске петље до Класница и градиска цеста од Класница до Лактаса, распадају се. На аутопуту нема заврсног слоја а подлога им је такодје нула бодова.

Name

Ре возац

22.04.2017 07:05

Смијешан је квалитет асфалта генерално код нас! Ноћу и кад је киша као да упија свјетлост, о проклизавању не треба ни говорити. Да имамо државу изводјачи и надзор би зарадили доживотну забрану рада.

Name

аа

21.04.2017 19:53

Е мој слободане дзаба 23.126.605 посјета кад ништа неможеш промјенити... а све жива истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@мостарац

21.04.2017 22:26

Мозе промјенити, итекако. Огромна енергија и врхунска интелигенција је потребна за ово сто Васке ради. И на крају це бити побједник. Вец сада висе вриједи Васкетов стап од Додиковог коња Алата.

Name

руди цајевац

21.04.2017 20:04

Добро ти је ово Слобо, ал ако може мала допуна. Нису они НН лица и вец си писао о многима и није је он у њиховим рукама. Погледајте мало крај осамдесетих и остала дешавања, носиоце тзв. финансијских токова и носиоце политицког живота и мозаик ће се сам склопити. Бивши директори који су изневерили идеју социјализма и ситни приватници су носиоци данасњих десавања. Врхунац зараде је био рат и послератно вријеме то знају и врапци. Наш шеф је пуноправни члан и упражњено му је мјесто јер су га и погурали и отели од ситних дарова и крпица које су му давали Малена. О и екипа. Међународни заједница тј. западне службе знају за све то, ал не дирају то јер им сада одговарају и све се поклапа у глобалу. Последице озбиљно никога од званичника не интетесују, а оне су расељавање са ових простора и тотално поробљавање човека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаг

21.04.2017 21:51

Тацно тако

Name

Брод

21.04.2017 20:20

Сваки ти је златна заслужио си медаљу за храброст, прави професинални новинар, нека те драги бог чува.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре брод

21.04.2017 20:58

Придрузујем се молитви за Слобу и његово здравље.

Name

@БРОД

22.04.2017 04:08

Ако би нормалног свијета питали, са ким би радије попили кафу, Васковицем или Додиком. 99% би изабрало Васковица. Ста би то цовјек прицао са Додиком!?

Name

бака

22.04.2017 19:24

Броде потписујем твој коментар.

Name

Дон Кихот

21.04.2017 20:28

Кључни задатак јесте пронћи како Баја и његови пијуни перу паре...чињеница је да нигдје не остављају траг,полиција несмије ништа да подузме, банке су у његовим рукама јер су главни босови постављени од стране СНСД-а дакле Инвестициона развојна банка, Ливне , којекакви ликови који долазе и пролазе а да никоме не полажу рачуне су кључ...Странку одржава тако што су ви директори постављени од стране странке обавезни годишње дати 10 хиљада КМ за странку , дакле ту је јасно , али како демонтирати прилив средстава који врши продајом дијоница коме, како ,зашто, ко купује ко су фаце то треба демистификовати што прије....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.04.2017 19:21

Дабогда црвена секта помодрела.

Name

Стево

21.04.2017 20:44

Нико нас висе не унистава него власт која је опљцкала и завадила народ! Следеци и последњи одбранбени корак резима бице свадја на истоцнии западни дио и то би могао бити нови Додиков глогов колац Републици Српској!? Први колац нам је забо 1997 године када је тенковима СФОР-а српску пресјекао код Брцког.Последње сто це урадити бице то исто...Назалост,многе ствари иду у том правцу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.04.2017 03:52

Добице он Стево глогов колац по ледјима.Ниста Рудоња висе неце моци.

Name

бака

21.04.2017 20:45

УЗ велико постовање дивим се овом великом цовјеку.Цеститам му на свему и зелим му много среце у времену Које долази.Хвала Богу сто га је подарио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

21.04.2017 21:35

Е бако, бако, баш ми је драго што си пронашла предмет обожавања: ем љепота, ем балет, ем новинарство- три у један!

Name

ре Е

22.04.2017 10:42

Ем ти дај један свој квалитет, па да и тебе похвалимо. Што си злурад? Шта те мучи?

Name

Мене?

22.04.2017 16:23

Мене? Мене ништа не пати, то види са овим својим пајташима.

Name

ре Мене

22.04.2017 19:20

Па и ти си овдје нас пајтас,јер си овдје.добро нам досао и зелим ти да сто прије просвијетлис свој ум.срецно.

Name

бака

22.04.2017 19:25

Е,а неме цуди сто ти то све примјецујес код њега.

Name

ререЕ

22.04.2017 19:34

Муци га сто је Слобо згодан а нормалан.

Name

вјерник

21.04.2017 20:47

Ријетки су људи цасни ,храбри и одвазни какав је Слобо.Сија неком свјетлосцу и улива нам наду у боље сутра.Зивио нам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сија

23.04.2017 08:46

"Сија свјетлошћу"!? Исусек, дефакто.

Name

економиста

21.04.2017 20:56

Све је срацунао у милиграм и показао овом цоравом народу.Једног дана када народ прогледа схватице ста је овај цовјек урадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питам се питам

21.04.2017 21:00

Засто бикови имају велике главе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.04.2017 03:49

Кад гледам ову слику и ја се питам.

Name

Ре

22.04.2017 07:03

И буљаве исколачене очи..??!!

Name

јаца.малес@гмаил.цом

21.04.2017 21:41

Јеси ли се најео бобаревих пара?

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАГРАДА ЗА НОВИНАРА

21.04.2017 21:54

Људи, има нека награда која се додјељује у свијету ...гдје ли...посебним новинарима за храброст, искреност, допринос новинарској дјелатности ...тако несто? Мозе ли се нека иницијатива покренути за овог цовјека? БАР ТОЛИКО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

@..

21.04.2017 23:07

Цовјек је за Нобела!!!!

Name

ре

22.04.2017 03:48

Даце Бог.

Name

Милан

21.04.2017 22:22

Васковица за премијера или предсједника,цуди ме засто није основао странку,сви те подрзавају,јер говорис истину,и сви би гласали за њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.04.2017 03:45

Милане,идеја ти је за ОСКАРА.Па да се сруси црвена багра једном за навијек.

Name

Хаха

22.04.2017 07:10

Е кол'ко је пацијената овде, бого мој...

Name

ре хаха

22.04.2017 10:43

На којим си ти шећерима?

Name

бака

22.04.2017 19:29

Хаха се смије као будалетина.

Name

да да

23.04.2017 09:24

Овдје треба један Це Гевара или онај Гибсон из Храборг срца...неко такав да поведе народ Имамо ли га... Треба имат срце у јунака!!!

Name

преврцу се

23.04.2017 09:25

Мислим да се у гробу преврцу наси великани, храбре устаницке водје Ој Србадијо, ста од тебе оста???????

Name

Томо

21.04.2017 23:27

Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

22.04.2017 19:31

Давно је он готов,само се сјена његовог тијела вуце кроз несто сто он мисли да је зивот.

Name

Дјекна

22.04.2017 01:06

Биће запамћен као неко ко је уништио све у РС, науку, струку, инжењере, добре мајсторе, здравство, школство, фабрике, морал, систем вриједности. Имао је продршку којекаве погани која је налазила себе у свему томе а остали су спавали зимски сан и тиме им дозволили све то. Одговорни су као и ови који су га подржавали директно. Они су га подржавали индиректно. Такозвана медјународна заједница, а они су уствари представници најкрупнијег свјетског капитала који је незаситан, је и те како кумовала томе што је Додик радио. Опоравак ће бити могућ тек кад се уснули идиоти пробуде, и схвате да морају управљати процесима на начин да редовно излазе на изборе и бирају исправне људе а не фукаре. Овај народ ће морати схватити да је корупција зло или ће овај народ нестати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

22.04.2017 19:15

Све је тацно од првог до задњег слова.

Name

хаха

23.04.2017 11:02

Ма вид' ми баке јест упућена. Има да ти израдим балетанов постер за на врата...

Name

рехаха

23.04.2017 16:00

Опет ти о Њему.По Он је теби опсесија.То ми овдје сви видимо јер је оцито.Десава се десава,онако одједном из циста мира.хаха,хаха,јој ста цес_....

Name

хаха

23.04.2017 19:27

Мени? Опсесија? А ко га, молићу, пише великим словом, ти или ја?

Name

ре хаха

23.04.2017 21:07

А ко га, прво дефиниши, па онда причај о великом или малом слову. Теби криво што немаш у себи ни умјетничко ни стваралачко, а ни писмено. Жао ми таквих душа.

Name

ха

24.04.2017 08:28

Да, види се да си ти и писмен и стваралачко-увлакачки насађен једино имаш проблем да повежеш двије просте реченице у смислену форму. Бјеж' да те не удавим у правописној шољи несрећниче!

Name

рехаха

24.04.2017 11:44

Сладак си скроз,али те молим,остави нам Слобу,Он је нама свјетлост,а ти надји тамо медју црвеним,има их стокаквих.Само нам Слобу остави.

Name

хаха

24.04.2017 12:05

Ааааа, па ти си онај "свјетлост", "водиља", "Исус"... Па што не кажеш куме!? Тако сам ја волио Брус Лија и Блек Стену али сам у међувремену одрастао.

Name

за хаха

24.04.2017 15:31

Ја нисам онај,ја сам зенско,а ти ниси одрастао.Ти си на нивоу канта.

Name

бака

24.04.2017 15:41

Посто си ме "хаха" лицно прозвао, морам, синко, да ти Казем : Појми знацење љубави хрисцанске. То код "црвендаца", синко, није љубав, него страхопостовање. Дрхтите пред бајом, а у дубини дусе га мрзите. Ово је љубав Небеска, ницим непомуцена. Слобу сви волимо јер твори истину, а то је бозанска особина. Не разумијес ти то, синко, и зато немој на ову насу БН долазити.

Name

хаха

25.04.2017 08:03

А што да не долазим бако, да те случајно не нервирам? Дижем ти притисак? Кварим вам игру? Оно, ви са Васкетом годинама вичете "јаки смо", "разбијамо", "сад ће", "само што није", "готов је" и онда вас ја суочим са суровом стварношћу а ви се љутите, псујете и булазните о божјој правди и провиђењима. Драже би вам било да се без мене међусобно тапшете по раменима, аплаудирате једни другима и дрогирате блоговским илузијама и глупостима!? А па извин'те - колико ме припусте модови, ја ћу свакако настојати да вас повремено пробудим из ружичастих снова.

Name

Мрцевци

22.04.2017 06:21

Лукац га стити од мафије И питам СЕ да ли је неко примјетио профил Лукаца И његов поглед цовјек је болестан па то сее види у оцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВОМАТИЦ ДОДИК И АУСТРИСКА МАФИЈА

22.04.2017 10:12

НОВОМАТИЦ,ВЛАДИМИР ДЕЛИЦ И ДОДИК СУ У БАЊАЛУЦИ НА ОСНОВНОМ СУДУ А КОД СУДИЈЕ МОНИКЕ КОВАЦЕВИЦ РЕГИСТРОВАЛИ ДВИЈЕ ФИРМЕ ЗА ПРАЊЕ НОВЦА ЈЕДНА СЕ ЗОВЕ НОВО РС ДОО А ДРУГА РСА ГАМИНГ ДОО! ОВЕ ДВИЈЕ ПРАОНИЦЕ НОВЦА УЗИВАЈУ ЗАСТИТУ ОД БИЛО КАКВИХ КОНТРОЛА ЈЕР ЈЕ ДОДИК ПОРЕД ДВА МИЛИОНА ЕУРА МИТА УЗЕО И 20% ВЛАСНИСТВО А ПРЕКО НАДЕ ИЛИЦ ИЗ БЕОГРАДА ЗАПОСЛЕНЕ У УНИБРОС СТЕЕЛ ЦИЈИ ЈЕ ВЛАСНИК ВЛАДИМИР ДЕЛИЦ! ЦУДИ МЕ ДА СЛОБОДАН ВАСКОВИЦ НЕ ПИСЕ О ОВИМ ФИРМАМА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

молба

22.04.2017 12:13

Дали бих могли да написете имена тих мафијаса који стоје иза те фирме из фоце тог павгорда .Јесу ли то неки наси локални фукционери или црногорски мафијас број 1 како се вец провлаци прица.Цим има дима има и ватре.Ако бајо сад изигра овог онда неце му се добро десити.Нек пита цика милу које но.1.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре молба

22.04.2017 12:51

БРАНО МИЋУНОВИЋ из Црне Горе.

Name

Мрки

22.04.2017 12:36

Мене само занима ста је са насе тузбе против Литванаца и њихових компањона.Колико ми је познато да је исла прица да су покрали милијарде и да су побегли.И ста је сада са тога.Овде се само врти да смо ми дузни њима уствари сада том црном Гоцију Павловицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

22.04.2017 12:40

И засто Сипа не реагује.Засто дрзавне инспекције не улазе у Павгорд.Да процесљају финансијске известаје.Одакле њему толики новац Да купује Рудник Миљевину и пола Фоце.Да купује Алумину уствари да буде вецински Власник.Купио Непокретну Имовину Дрине транс Семберија превоза И ко зна ста јос.Људи то су незамисливе цифре.Од Цега до пре 15 година сверцовао Цигаре из Црне Горе.А пре 20 продавао мекиње и брасно по Фоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

22.04.2017 12:43

И засто Сипа не реагује.Засто дрзавне инспекције не улазе у Павгорд.Да процесљају финансијске известаје.Одакле њему толики новац Да купује Рудник Миљевину и пола Фоце.Да купује Алумину уствари да буде вецински Власник.Купио Непокретну Имовину Дрине транс Семберија превоза И ко зна ста јос.Људи то су незамисливе цифре.Од Цега до пре 15 година сверцовао Цигаре из Црне Горе.А пре 20 продавао мекиње и брасно по Фоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

22.04.2017 19:13

Сипа има толико посла да не зна гдје це прије .

Name

Мрки

22.04.2017 12:45

Плаца ли овај Гоци порез на зараду.Дали је платио на тих 6.4 милиона еура.Или ако успије да укњизи тих 176 милиона км.Дали це платити порез на зараду.Око 160 милиона зарадеје ту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

22.04.2017 15:10

Ако је председник мафијоса,какав тек народ.

Name

Политицари...???????

24.04.2017 12:11

ОНИ РАДЕ СТА ХОЦЕ НИЈЕ ИХ БРИГА ЗА ГРАДЈАНЕ ОДЕ СВЕ У СУНОВРАТ ДОКЛЕ ВИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ