''Топле куглице'' - Иан Раш као некад Хајди Клум!

Жребом у петак одређени су парови полуфинала овогишње Лиге шампиона, у коме ће снаге одмерити мадридски ривали Реал и Атлетико, односно Монако и Јувентус.

Фудбал 21.04.2017 | 22:00
''Топле куглице'' - Иан Раш као некад Хајди Клум!
Куглице је имао част да извлачи овогодишњи промотер финала у Кардифу Иан Раш, који је теоретичарима завере дао доста разлога да ових дана буду убедљиви у убеђивању да је све на овом свету, па и у спорту намештено.

Легенда Ливерпула је, наиме, прву куглицу готово без мешања извукла из "шешира" и у њој се налазило име "краљевског" клуба.

Затим је уследило извлачење Реаловог ривала у предстојећем полуфиналу, Енглез овог пута добро напипава сваку лоптицу и извлачи ону "праву", неки ће одмах рећи 'најтоплију'.

Наравно, испоставља се да је то велики ривал Атлетико Мадрид, те ове године дефинитивно нећемо гледати велике мадридске ривале у финалу Лиге шампиона, што је био случај у две од претходне три сезоне.

Готово увек круже приче о топлим и хладним лоптицама када је у питању жребање на овај начин, то су приче које сви сумњичави људи радо прихватају и шире, али овог пута заиста помало чудно све изгледа и за оне који нису љубитељи завера.

Ова ситуација нас је подсетила на жреб за СП 2006 када је чувена Хајди Клум, која је водила програм приликом жреба, нашу тадашњу репрезентацију СЦГ сместила у најтежу могућу групу на првенству са Аргентином, Холандијом и Обалом Слоноваче. Она је на своје инсистирање извлачила лоптице у том кругу уместо српског зета Лотара Матеуса, и уместо у групу са Мексиком, Португалом и Ираном сместила наше у "групу смрти".

Многи од тада криве манекенку за пропаст српског фудбала, тврдећи да је репрезентација која је била непоражена у квалификацијама могла далеко да догура да се није нашла на старту у овој ужасно тешкој групи.

Полуфинала Лиге шампиона играју се другог и трећег, као и 9. и 10. маја.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар