Божовић: Играчима је тешко, али морају да покажу карактер!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да је његовим фудбалерима тешко после пораза у дербију и да морају да покажу карактер против Напретка.

Фудбал 21.04.2017 | 20:00
Божовић: Играчима је тешко, али морају да покажу карактер!
Звезда ће у суботу гостовати Напретку у Крушевцу, у 32. колу Суперлиге Србије, другој утакмици у плеј-офу.

"Чека нас важна и тешка утакмица. Неће нам бити лако, али с обзиром на то да се боримо за титулу, немамо другог излаза, једино нам победа одговара", рекао је Божовић.

Црвено-бели су у прошлој утакмици изгубили од Партизана са 3:1 у "вечитом" дербију.

"После сваког пораза је тешко, али у фудбалу нема минулог рада. Увек је најважнија утакмица која долази. Морамо да будемо свесни тога, а јесмо. Морамо да покажемо прави карактер", казао је Божовић.

Звезда неће моћи да рачуна на повредјене Немању Милића и од раније Милана Павкова, док су остали здрави. Душан Анђелковић се опоравио и путоваће у Крушевац, али је Божовић рекао да не зна да ли ће играти. Такодје, рекао је да има дилему када је реч о две-три позиције у првој постави.

Божовић је казао да у Крушевцу "никад није било лако" јер је "атмосфера ужаренија него на другим теренима".

"Сада је важно да се покажемо. Напредак има веома добру екипу, много искусних играча и младих који се тек доказују. Тамо је увек права, ватрена атмосфера, када гостује Звезда. Напредак је незгодан противник", казао је тренер Звезде.

Он је навео да не зна како ће играти Напредак, али да је његов тим у већини утакмица у ситуацији да напада, тако да нема разлога да ишта мења у игри.

"Претња увек постоји, са сваком екипом којом смо играли има брзих играча. Надам се да ћемо то неутралисати", рекао је Божовић и додао да свака линија тима "мора боље" него што је било против Партизана.

Утакмица у Крушевцу играће се у суботу од 19 часова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар