Видео - Џонсон из затвора: Да сам је бар силовао!

Бивши енглески репрезентативац Адам Џонсон осуђен на шест година затвора због "сексуалне активности са тинејџерком" имао је спорну изјаву о свом злочину.

Фудбал 24.04.2017 | 00:00
Видео - Џонсон из затвора: Да сам је бар силовао!
Џонсон је у затвору тајно снимљен како се шали о својој казни због сексуалног напада на 15-годишњу девојчицу.

Снимак је објавио таблоид "Сан", а на њему се види бивши играч средине терена Сандерленда како каже да би се извукао са кауцијом да није позната личност.

Одговарајући једном затворенику који је рекао да Џонсон жртву није силовао, фудбалер је рекао: "Не, али шест година бих волео да јесам".

Џонсон (29) је осуђен на шест година затвора због љубљења и сексуалне активности са тинејџерком.

Прошлог месеца фудбалер је изгубио други покушај да укине пресуду и смањи казну.

Његова сестра Феј, која је водила братовљеве покушаје жалби на пресуду изјавила је да неће коментарисати снимке које је "Сан" објавио.

Без коментара је и Министарство правде.

"Гардијан" истиче да се верује да ће снимак који је процурио у јавност довести до истраге у затвору.

Џонсон је на снимку такође навео и да има мале шансе да икада више заигра у Енглеској, као и да има више шанси у иностранству.

Такође, причао је и о томе како га је жртва чекала да се фотографише с њим после мечева Сандерленда, наводећи да је носила "провокативну одећу".

"После утакмица стално је тражила фотографије. То је трајало шест месеци и следећа ствар коју је рекла: Могу ли да добијем потписан дрес? Онда ме је додала (на друштвеним мрежама). Прихватио сам, причали смо, не знам, не знам, мислио сам да има 17, 18 година", каже Џонсон.

"Гардијан" истиче да су Џонсонове речи да је мислио да девојчица има 17 или 18 година лаж.

Они наводе да је Џонсон приликом првог испитивања у полицији, као и касније током суђења, признао да је љубио девојчицу знајући да има 15 година.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар