Гути: Уведите више ту видео технологију!

Некадашњи првотимац Реала указао је на важан моменат у реваншу против Бајерна, када су судије погрешиле на штету његовог клуба.

Фудбал 20.04.2017 | 08:30
Гути: Уведите више ту видео технологију!
Хозе Марија Гутијерез, познатији као Гути, укључио се у полемику о судијским грешкама на реванш утакмици четвртфинала Лиге шампиона, тврдњом да је други гол Бајерна, за коначних 1:2 у регуларном току, постигнут након офсајда.

"Уведите више ту видео технологију, да Реал не би беспотребно играо продужетке", написао је Гути на Тwиттеру, приложивши фотографију на којој се види да је Роберт Левандовски био у недозвољеној позицији током акције која је завршена аутоголом Серхија Рамоса.

Реал је у продужецима са играчем више постигао три поготка и победом од 4:2 се убедљиво пласирао у полуфинале.

Осим што је Мађар Виктор Кашаи неоправдано доделио Артуру Видалу други жути картон у 84. минуту, он и његови помоћници нису уочили да је Кристијано Роналдо из офсајда дао голове за изједначење и преокрет на 3:2.

Гути је комплетну каријеру, осим опроштајне сезоне у Бешикташу (2010/11), провео у "краљевском клубу", за који је одиграо преко 500 утакмица.

Међу 15 трофеја, у чијем освајању је учествовао, издвајају се три Лиге шампиона и пет титула првака Шпаније.

Приликом последњег тријумфа у елитном континенталном такмичењу, у сезони 2001/02, био је саиграч садашњег тренера Реала Зинедина Зидана, чијим голом је и решено финале против Бајер Леверкузена (2:1) у Глазгову.

На другој страни, делио је свлачионицу и са Ћабијем Алонсом и Арјеном Робеном, док су та двојица фудбалера Бајерна наступала за "мадридисте".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар