Милорад Додик - извршилац мафије

Додик је у шакама мафије, оне праве/истинске, која своје узима и не трпи отпоре.  Народ је у шакама Додика, који га је испоручио мафији.

Република Српска 19.04.2017 | 07:17
Милорад Додик - извршилац мафије
1.
Милан Јоловић Легенда, члан СНСД-а и дуги низ година један од кључних људи у парамилитарним структурама Милорада Додика, изјавио је, након Протеста дрвопрерађивача у Сокоцу, да су људи Мирка Чоловића, предсједника ОО СНСД Соколац, звали дрвопрерађиваче и власнике пилана и пријетили им да ће им запалити фирме.

Јоловић је јасно ставио до знања да он лично стоји иза протеста дрвопрерађивача, а уочљиво је то и из њихових захтјева, гдје се истиче његова подршка.

2.
Рајко Дукић, челник Компаније “Боксит”, издао је саопштење за јавност у којем наводи да је МУП-у Републике Српске и надлежном Тужилаштву поднио пријаве против Зорана Стевановића због “увреда и пријетњи” које му је упутио 17.04.2017.

Тај дан Дукић је најавио да ће раднике “Боксита” повести организовано на протест због блокаде рачуна фирме “Алумина”. Уколико “Алумина” не ради и Компанија “Боксит” је у огромним проблемима, па се, у случају уништења ове фирме, сем Зворника директно и Милићи стављају у коматозно стање. Као и сви грађани ова два мјеста.

Рачуне “Алумине” блокирала је фирма “Павгорд” на основу непризнатих потраживања; “Павгорд” је прије неколико година купио потраживања УКИО банке од фирме “Бирач” (“Алумина” је кћерка фирма) која износе 164,5 милиона КМ за 6,5 милиона евра.

“Павгорд” је затражио да буде уврштен у списак повјерилаца.

Те обавезе није признао стечајни управник, нити се оне могу признати.

Стевановић је начелник Зворника и високи функционер СНСД-а; Дукић је близак СНСД-у.

3.
Марко Павић, предсједник ДНС-а, који је дио владајућег Режима, саопштио је да трпи нападе на свом огњишту и у својој земљи и да, како је навео, треба да се пази "неког Зотова", само зато што има свој став и своје мишљење.
“Ако је фирма коју он представља, а каже да је то ‘Израели инвестмент груп’ иста као он онда је све јасно”, додао је Павић, крајем фебруара ове године.

“Извјесни Зотов” жели да ‘Израели инвестмент груп’ преузме рудник “Љубија”.
Његове жеље испунила је Влада РС, која је недавно донијела одлуку да поменута група, иако нема никакве пословне референце, преузме рудник.

Влада Републике Српске је ту одлуку донијела по наређењу Милорада Додика.

4.
Нико од надлежних за питања пријетњи није се огласио, нити су МУП РС или неко од Тужилаштава из овог ентитета саопштили шта су предузели поводом наведених тврдњи, а ни о једној пријетњи или догађају се није огласио Милорад Додик.

5.
Најлакше би било све подвести под сукоб фракција унутар СНСД-а; Било би то и најбенигније по саму ту странку и Режим, али све је много много озбиљније од унутарстраначких препуцавања и ријеч је овдје о дјеловању стварне Мафије преко својих злочиначких кракова унутар владајуће номенклатуре. Прецизније, унутар СНСД-а.
Мафија се налази изван Републике Српске, она повлачи конце, а њени краци у овом ентитету дјелују, као што видимо, чак и пријетњама силом и угрожавањем живота.

6.
Да ли је искључено угрожавање живота? Није!

7.
Кључна Особа у сва три наведена случаја јесте Милорад Додик: Додик је, у случају “Дрвопрерађивачи”, дозволио да Мирко Чоловић (четири кривичне пријаве) именује Рајка Булајића (11 кривичних пријава) на чело ШГ “Романија”, након чега је дошло до побуне.

Он је дозволио да врх ЈП “Шуме РС” рекетира дрвопрерађиваче и није то од јуче, или откако је Ристо Марић генерални директор ЈП, већ откако је Додик на власти.

Тек када су становници Сарајевскороманијске и Горњоподрињске регије уочили да им је угрожен голи опстанак побунили су се.

8.
Додик је кључна Личност и у случају “Алумина”, а, по свему судећи, и у случају блокаде рачуна ове фирме и директног угрожавања Зворника и цијелог тог краја. И то биолошког угрожавања.

Додик је власнику “Павгорда” Гордану Павловићу дао миг да купи фиктивна потраживања “УКИО банке”. Павловић је уложио 20 милиона КМ (што се зна) и логично је да жели свој новац натраг, посебно због тога што је Додик одобрио цијелу трансакцију.

У Каунас се, због тог посла, летило авионом Владе РС.

Павловић је очекивао зараду на цијелом послу од најмање 30 милиона КМ, уколико прода потраживања Влади РС, како је било планирано; План Б је гласио: Уколико не прода, очекивао је да преузме “Алумину” и то управо сада покушава!

Посао у Каунасу је договорен након што су Литванци, на челу са Владимиром Романовим, извукли из фирме “Бирач”, према ријечима Зорана Тегелтије, министра финансија, милијарду марака.

Нико није одговарао за ту отимачину, али сада се “Алумина”, која се у последње три године, након одласка Литванаца, дјелимично опоравила, поново налази у изгубљеној ситуацији. Рачун јој је блокиран, дневни губици износе три милиона КМ, а нико ништа не предузима да се Гордијев чвор пропасти фирме размрси.

Руководство “Алумине”, које директно контролише Додик, преко шефа УО Милорада Мотике, стидљиво се обраћа јавности саопштењима, иако фирма тоне.

“Спасилац” Додик ни ријечи не проговара (бар није до закључења овог текста), што свједочи да је он иза цијелог пројекта “Сатирања Алумине”!

9.
Свједочи то неколико ствари: Акција блокаде рачуна “Алумине” била је веома широка, у њој је учествовао велики број људи - од заинтересованих страна, преко адвоката, па све до судија.

Није реално да Додик није знао шта се одвија; Дапаче. Али то није прекинуо.
Односно, дозволио је да “Алумина” дође у потпуну дефанзиву и, дефакто, изгубљен положај.

Реално је запитати се: Ко стоји иза Гордана Павловића “Павгорда” и Кога се Додик толико плаши да се није усудио прекинути потапање “Алумине”?!

Реално је да се не плаши Павловића, којег је ојадио за 20 милиона КМ, али се веома плаши Оног који стоји иза Павловића; А Тај који стоји је неко веома веома јак и опасан, јер иза садашњег руководства и неформалних шефова “Алумине”, такође, стоји снажна интересна организација, која се налази изван РС и која је састављена од некадашњих удбаша, јуловаца и других врло злих типова.

По свему судећи, Павловић има још опасније иза себе!

И да не буде било какве забуне: Павловић је врло врло близак СНСД-у, а управо власт Милорада Додика дала му је, за џаба, концесију на рудник угља у Миљевини код Фоче!

Интересантно је и да се опозиција уопште не оглашава о “Алумини”!

Да ли зато што су хронично импотентни, зато што нису ни чули за дешавања, зато што се плаше или су разлози интересне природе?!

10.
“Извјесни Зотов” који је пријетио Павићу, након тога се јавности обраћао у низ наврата, оптужујући “Арцелор Митал” за пљачку стотина милиона КМ.

Откуд “Извјесном Зотову” ти документи и да ли му их је дао лично Додик?! Сасвим реално да јесте.

Да ли је реално да је “Извјесни Зотов” пријетио Павићу по налогу Додика?

То је тешко устврдити, али ако се има у виду да ни након пријетњи Павићу, у којима је он јасно именовао њиховог носиоца, “Извјесни Додик”, “Извјесни МУП РС”, “Извјесно Тужилаштво” нису ништа предузели против “Извјесног Зотова”, онда је јасно да иза њега стоји неко опаснији и од оног НН који стоји иза Павловића!!!

Јасно је и да је Додик у вези са најопаснијим НН у Европи и да послује са њима, али и да их се и плаши и да их беспоговорно слуша.

11.
Има ли дилеме о наведеној констатацији?

Нема никакве дилеме, јер је Додик отћутао и Павића и “Алумину”, а и Чоловића, који није ни близу ранга НН-ова што егзистирају у случајевима “Алумина” и “Љубија”!

12.
Додик је у шакама мафије, оне праве/истинске, која своје узима и не трпи отпоре.

Народ је у шакама Додика, који га је испоручио мафији.

13.

Ако Вам је добро - Останите с Додиком!

Слободан Васковиц Блог

Коментари / 75

Оставите коментар
Name

Гоци

19.04.2017 05:19

Ста хоце овај Дукиц? Да врсља сад и по Зворнику. Е неце моци ове ноци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ико

19.04.2017 07:24

Жива истина.На крају цех увијек плаћају они који се куну у криминалце.И зато неби ми било жао народа да још више претрпи и страда него 90тих.

Name

Ре

19.04.2017 07:48

Или да пусти тебе да врсљас...ово су велике игре унутар снсд а све сто се десава колатерална стета и ко испаста?! Народ опет и поново! Ето вам нацелника он це ријесити слуцај као и до сада!

Name

Аналитичар

19.04.2017 08:10

Дабогда пропала и Алумина и Боксит, дабогда остали без посла сви запослени у њима. Није ми их жао ни мало, гласали су за лопове и сада нека ћуте. Нека начну штек од 50КМ које су добили за изборе и нека живе од тога, . Живио Дебели и Дукић и нека хандре ову ситнозубу гамад и даље.

Name

Михајло

19.04.2017 10:00

Није додик никакав изврсилац но сеф мафије у РС.

Name

ПЕТЉА

19.04.2017 12:26

СЛОБО ВАСКОВИЦ НАЈХРАБИЈИ И НАЈИНТЕЛИГЕНТНИЈИ ЦОВЈЕК НА БАЛКАНУ

Name

ре петља

19.04.2017 13:20

ЈЕСТЕ ХРАБАР ПОГОТОВО КАДА ЈЕ У ЕМИСИЈИ 60МИНУТА СА БАКИРОМ ХАДЗИОМЕРОВИЦЕМ НАПАДАО СРПСКУ А СЕТА СЕ БАЊАЛУКОМ И НИСТА МУ НЕ ХВАЛИ-ЈЕСТЕ ИНТЕЛИГЕНТАН У БОЗЈУ МАТЕР.

Name

ругипп

19.04.2017 13:21

Додик је шеф земљишно-књижне мафије у Геодетској управи, а тамо су извршиоци Деура, Ћана, Будиновац на челу са дир. "Гузовачом".

Name

укњижба 1/1

19.04.2017 13:23

Све што Додик забезецује од некретнина и природних богатстава то књижи Деурић путем шефова катастара и Комљеновића.

Name

мафија

19.04.2017 13:34

Мафијаш је свак оној ко има плату већу од 2500км у РС(општински функционери,директори јавних установа,политичари на свим нивоима),то је легализована пљачка.Кад држава не може спријечити легалну пљачку како ће криминал.

Name

карадјоз

19.04.2017 05:20

Хехе..Зивио Милорад Додик..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

19.04.2017 07:11

Мене баш овај наслов чуди. Он је добар са Вучићем. Вучић добар са Ђукановићем. Вучићев отацу Ћирилици каже мој предсједник Додик. Постоји у математици пријател мога пријатеља мени пријатељ. Шта их пријатељи Бог те питао. Протести студената у Београду, а кад ће овдје. Алџазира пренесе понекад да људи виде. Можда би дјеца кренула и кроз Бањалуку, али неће РТРС ништа објави. Неће ни БН, али Ви нисте јавни сервис неморате. РТРС би требао, ја тражим да плаћам Алџазиру...

Name

дјозакарам

19.04.2017 07:44

Хехе..Зивио Бакир Изетбеговиц..

Name

Ре

19.04.2017 08:22

Хе Хе траг им се замео а и вама сто их подрзавате.

Name

Михајло

19.04.2017 08:23

А каква је разлика измедју два криминалца, само у томе сто је један мало веци????

Name

Милија

19.04.2017 08:46

за ове је Никола Спириц звани брутални, цист аматер.

Name

змај

19.04.2017 09:08

Остало нам је само да коментарисемо.... сутра нови дан исто с..ње

Name

Маркан

19.04.2017 05:20

Теско оном кога Дукиц брани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубиса Пантиц

19.04.2017 05:21

Народе Зворника не наседајте на лази

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.04.2017 07:43

Јел ова блокада лаз..срам те било

Name

днк

20.04.2017 21:21

МИЛЕ ДОДИК-СПРСКО ХРВАТСКИ АЛ КАПОНЕ!КРИМИНАЛАЦ НАЈГОРЕ ВРСТЕ!

Name

Дјунта бл

19.04.2017 05:27

Људи им константно дижу рејтинг, Било каква реклама па и лоша је реклама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

МУНГОС

19.04.2017 05:31

КО С' ЂАВОЛОМ ТИКВЕ САДИ О' ГЛАВУ МУ СЕ ОБИЈУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрцевци

19.04.2017 05:36

Добро јутро РС вријеме је за будјење .Све истина а Нико нема петљу да казе колико ко Мора платити рекет овој дрзави тј. Главоњи И његовим људима који редовно купе И ако недас или ти пријете или ти ставе кљуц у браву .То је истина РС постен народ немозе мирно да Ради од мафије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.04.2017 06:37

Лаку ноћ а не добро јутро, само што ће код нас наступити поларна НОЋ.

Name

СНСД

19.04.2017 05:49

Само X на СНСД на изборима. Живјео Баја, покрепала раја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

космос бања лука

19.04.2017 05:55

НИСТА БОЉЕ НИЈЕ НИ У КОСМОСУ .ДИРЕКТОР ВЈЕСТИЦА ПРОДАЈЕ СВОЈИМ ЉУДИМА СТВАРИ ИЗ КОСМОСА,МАСИНЕ,АПАРАТЕ,ТРАКТОРЕ,ВОЗНИ ПАРК,АГРЕГАТЕ.УЗ СВЕ ТО НЕ ПОСТУЈУ СУДСКЕ ОДЛУКЕ УЗ ПРЕЦУТНУ ПОДРСКУ РАДИВОЈЦА.АПЕЛ ,ЈОС ЈЕДНОМ ЗА КОСМОС.ИМА НАС ГЛАДНИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yедај

19.04.2017 07:38

Кад је у Космосу директор Вјестица онда је Дарт Wајдер мала маца према насем председнику.

Name

Ало ало

19.04.2017 10:11

Како сте годинама гласали, тако сад будите гладни.

Name

мафија

19.04.2017 05:59

Све указује да је Додик вођа мафије и у њеним чељустима из којих се неможе извући, јер га народ опчјачкани не подржава

ОДГОВОРИТЕ
Name

народ

23.04.2017 10:50

Народ треба да га спасава или обрнуто некако се све побркало

Name

РисБо

19.04.2017 06:09

Одлично написано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

19.04.2017 06:12

То ми осјећамо на својој кожи одавно. ОН ради шта жели, углавном погрешно по РС и народ, али има јаку заштиту? Питања су: ко је МАФИЈА иза, има ли лијека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

19.04.2017 06:13

ОВО ЈЕ ПОЧЕТАК ОБРАЧУНА УНУТАР ПОЛИТИЧКЕ МАФИЈЕ ,НИШТА ПАВИЋ НИЈЕ БОЉИ ОД ДОДИКА САМО ЈЕ ПОКВАРЕНИЈИ СТАРИ УДБАШ, МИ ЗНАМО КО ЈЕ ЈЕ ДОДИК ЗЛО АЛИ ПАВИЋЕВО ЗЛО ЈЕ МОЖДА И ВЕЋЕ АЛИ СЕ ВЈЕШТО КРИЈЕ ИЗА ДОДИКА, ПАВИЋ ЈЕ ГОДИНАМА ПОДРЖАВО ПЉАЧКУ ДОДИКОВУ ДА БИ ИОН САМ МОГАО ДА ПЉАЋКА И БОГАМИ СЕ НАПЉАЧКО, ЗНАМО ШТА ИМА ДОДИК, АЛИ ОДАКЛЕ ПАВИЋУ СТОТИНЕ КАМИОНА , БАГЕРА ,АСВАЛТНЕ БАЗЕ ,БЕТОЊАРЕ ПАВИЋ СА ДВИЈЕ ФИРМЕ ЧИЈИ ЈЕ СУВЛАСНИК ЈЕ ЈАЧИ ОД ДОДИКОВОГ ИНТЕГРАЛА, ПАВИЋ У ПРИЈЕДОРУ ИМА ЧЕРРИ ЛОКАЛА ПЕТ СТАНОВА ДВИЈЕ КУЋ Е ДВИЈЕ ВИКЕНДИЦЕ У БАЊА ЛУЦИ КУЋА И ДВА СТАНА СТАН У БУДВИ, У БЕЧУ СТАН, У НОВОМ САДУ СТАН ,НА ЈЕДНОМ РАЧУНУ У БЕЧКОЈ БАНЦИ ДВА ,ОСАМ МИЛИОНА МАРАКА, КАКО ТО ПРИЈЕДОР ПРОПАДА А ПАВИЋ СВЕ БОГАТИЈИ, МИ ПРИЈЕДОРЧАНИ НАЈБОЉЕ ЗНАМО КО ЈЕ ПАВИЋ СВАКИ ПУТ НАМ ЈЕ ПОКРО ИЗБОРЕ, ЗА СВА ОВА КРИМИНАЛНА ДЈЕЛА ИМО ЈЕ ПОДРШКУ ДОДИКА ,ОНИ СУ ИСТИ У ПЕТ ДЕКА , ВРИЈЕМЕ ЋЕ ПОКАЗАТИ ДА ЛИ САМ У ПРАВИ И ДА ЛИ СВЕ ОВО ИЗМИШЉАМ КАДА КАЖЕМ ВРИЈЕМЕ МИСЛИМ НА ПРОМЈЕНЕ ЈЕР СЕ НЕ УЗДАМ У ПОЛИЦИЈУ И ТУЖИЛАШТВО ЈЕР ДА ПОСТОЈЕ ДАВНО БИ И ДОДИК ИПАВИЋ БИЛИ НА ТУЊИЦАМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕВИЗОР

19.04.2017 09:45

ГОСПОДИНЕ ПД МА КАКВА ПОЛИЦИЈА И ТУЗИЛАСТВО,ПА КО ЊИМА ДА ВЈЕРУЈЕ.ОНИ САМО ОДРАДЈУЈУ СТО ИМ СЕ КАЗЕ И ЗАТО СУ ПОСТАВЉЕНИ ТУ. ДА СЛАЗЕМ СЕ СА ВАСОМ КОНСТАТАЦИЈОМ ДА ЈЕ ДОТИЦНИ АПСОЛУТНИ ВЛАДАР ПРИЈЕДОРА.САД СМО ДОСЛИ ДО СУКОБА ЛИЦНОСТИ ПАВИЦ-ДОДИК,ЈЕР У ПИТАЊУ СУ МИЛИОНИ КОЈИ СЕ СЛИВАЈУ У ДЗЕПОВЕ.НОРМАЛНО ДА ДОДИКУ ТО СМЕТА ЈЕР КОНКУРЕНЦИЈА ЈЕ ОПАСНА.ЦАК ПОСТОЈИ ИНФОРМАЦИЈА ДА СУ МНОГЕ ФИРМЕ КУПИЛИ У ПРИЈЕДОРУ БОСЊАЦИ,НПР. МЕСНУ ИНДУСТРИЈУ ,ХОТЕЛ ПРИЈЕДОР ДА ЈЕ КУПИО НАСЕР ОРИЦ.СВИ ТО ЗНАЈУ У ПРИЈЕДОРУ И ОДАТЛЕ И ПОДРСКА ПАВИЦУ ОД БОСЊАКА ИЗ ИНОСТРАНСТВА И ПРИЈЕДОРСКЕ ОПСТИНЕ.САМО ИНТЕРЕСНИ СУКОБ ПОЛИТИЦАРА МОЗЕ ОСЛОБОДИТИ ОВАЈ НАРОД КОЈИ ЈЕ ТАОЦ ПОЛИТИКЕ И НАЦИНА ЗИВЉЕЊА ПОЛИТИЦАРА И ЊИХОВОГ РАЗМИСЉАЊА.ПРОДАЈУ СР ЕКОНОМСКЕ КОКЕ НОСИЉЕ ЗА "пиксле".САД ЈЕ ТРЕНУТНО У ПЛАНУ ПРОДАЈА ЕЛЕКТРОПРИВРЕДЕ СА ТЕЗОМ УДРУЗИВАЊА СА ЕЛЕКТРОПРИВРЕДОМ СРБИЈЕ.СУМЕ СРПСКЕ СУ У ТЕСКОМ КОЛАПСУ.ПОЗЗЗ.....

Name

Нина7

19.04.2017 09:59

НАРОДЕ ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ОСВЕСТИТЕ СВИ НА УЛИЦЕ И ПОХАПСИТИ БАНДУ ЊИХИВО 10 СЕТО КОЉЕНО ОБЕЗБЕДЈЕНО НАСИМ ПАРАМА.ОТЕЛИ СУ НАМ СВЕ А МИ ПО КОНТЕЊWРИМА АКО ИСТЕРАТЕ ИЗ ФОТЕЉЕ ЊИМА СУПЕР.ТАЈ ПАВИЦ И ОСТАЛИ ИМАЈУ СВЕ А ТО ЈЕ НАСЕ.ЈА ПРЕ РАТА СВЕ ИМАЛА А САД НЕМАМ ОТЕЛИ СУ СВЕ.ПАВИЦ ЈЕ ПОСЕБНА ПРИЦА ОТКУД МУ ТОЛИКА ИМОВИНА А БИО БЈЕДА ПРЕ РАТА НА УЛИЦЕ УЈЕДИНИМО СЕ УЗМИМО НАСЕ.

Name

Каса

19.04.2017 16:30

а Стевица прелетацевиц махер багра ради свој посао увлацигуз банда лова само пада а глуми постење гори од свих набројаних.

Name

Каса

19.04.2017 16:30

а Стевица прелетацевиц махер багра ради свој посао увлацигуз банда лова само пада а глуми постење гори од свих набројаних

Name

мирко и славко

19.04.2017 06:16

Није само он. Ми смо таоци и робови затворени у Арену националних странака. Пустају на нас гладијаторе, а са трибина њих неколицина да им не наводим имена, узивају како се ми кољемо измедју себе. Нема ово висе везе ни са Америком, ни Русијом, ни Саудијском Арабијом, ово је овде повратак најбизарнијег дијела у историји, а то је несто као доба Рима и борби гладијатора. Успјели су окренути брата против брата, оца против сина, а да не говорим о комсијама и пријатељима. Е па сто казе Васке, Ако нам је добро, и даље да будемо у овој арени зла и мрзње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

19.04.2017 07:01

У колико је ово све истина у сто и ја вјерујем да јесте сто посто овдје висе нико неозе уцинити ниста ниједан судија не смије преузети тузбу да води поступак јел је мафија јаца од закона а то је и доказано годинама нико није одговаро за оволике плацке једино нам бог мозе помоци и да му се молимо дрго ниста

Name

брат Ђуро

19.04.2017 12:26

Је ли пензионер дочекао пензију молећи се Богу или радећи. И шта има Бог са нашим кукавичлуком. Ваљда он зна кад се треба умијешати. Овдје је само у питању поданички менталитет српског народа. На сцени су типови које нико нормалан не би трпио два дана а ми их трпимо годинама. А они се вјенчали са вражјом ћерком званом Похлепа и нема више натраг. Њима сада није битно шта имају јер имају превише. Сада раде на томе да други немају баш ништа јер им храни болесну психу и тиме покривају страх. А не да се боје само су огуглали па се чини да су мирни.

Name

Нина

19.04.2017 17:33

Имам предлог узмите од Павица стан или куцу дајте мени или некоме ко нема као ја а пемзија 90 км.теско болесна од теске болести ни за лекове немам.Колико нас таквих има Р.С. А има бога отето проклето...Народе цините несто.

Name

Милорад

19.04.2017 06:21

Ово је преозбиљан наслов за ову Будалу! Каква мафија!!?? Ово је ситни сеоски Дјилкос који је, игром слуцаја, успио урадити оно сто на поцетку није ни сањао. Он је досао са намјером да краде и унистава али да це моци отици оволико далеко није могао ни да сања. Тад није знао каквим овцама влада, сад зна и сад је дао све од себе да унисти све сто јос мозе. На крају је једини кривац ово стадо које му поново да гласове да га гази. Нема ту ни М од мафије. Права сеоска забава, на залост јако погубна за нас све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

труе

19.04.2017 10:07

Тако је те сеоске барабе треба притегнути,па би они пистали,и тек онда видјели ста је дрзава.

Name

Џеј

19.04.2017 10:30

"А ја наиван...мислио сам да ме волиш...и да сам ти преко потребан...Ко ме је то превариоооо..."

Name

све то неко гледа

19.04.2017 06:42

Па све је то јасно само они сљепци не виде ста се ради задњих 25 година,од кад сте досли ви демократе и националисти на власт.Док је радио голи оток радиле су и фирме.Треба вас све заједно на голи послати мозда и фирме прораде

ОДГОВОРИТЕ
Name

£

19.04.2017 10:13

Слијепих је 80%.

Name

трпко

19.04.2017 06:52

Јучашњи митинг на Сокоцу је показао колико људи незнају . Само су подржали своју даљу пропаст , једном директору недају у фотељу и у праву су , а не виде веће зло које им се намеће као спас .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

19.04.2017 07:14

Погледајте Теслиц и Кљецанина такодје одборника СНСД СО Теслиц ста све ради и које мафијаске радње и опет се слободно сета тим истим градом. Нама треба дикратор Сјеверне Кореје да оцисти дрзаву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејанпд

19.04.2017 07:17

И све то у земљи гдје и Влада има понеку кривицну, гдје министар индустрије има правосназну пресуду из области привредног криминала, предсједник скупстине необавјестен о покусају преноса надлезности, исти онај сто је прицао о повецању промету путника на требињском аеродрому, његов ДНС је кроз Путеве, ЗРС, те друга предузеца којима господари готово двије деценије извукао бар милијарду марака, те унистио енормним запосљавањем странацки подобних полуквалификованих кадрова, о Споменки, Марку и осталим појединцима и њиховој имовини...,а ста тек онда СНСД ради!?! колико су они тески!?! мислим да је то криминал о којем и Ердоган и Мило тек треба да уце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

19.04.2017 07:18

Браво Миле Месару,свака ти цаст,нема Народ ста да прица,они су те изабрали,о теби пјесме пјевали,у руку те љубили,у тебе се заклињали и за цасу пива излазили да за тебе и твоју Секту гласају.Сад ти исти има да суте док их ти јасес,али јаси их сти грубље и сто дузе то су они хтјели.Зивио ти њима и сто дузе јасио,а они сто су паметни су одавно отисли,а и ја одох за њима вама нека је Бог у помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ос

19.04.2017 10:16

И то не једном негп бар 10 пута. Није то никакав народ него гомила подлаца, цаст изузецима

Name

Јово Борац Врс

19.04.2017 07:44

Смутљивце,хуљо и лупезу кад це мој борацки додатак од 68 марака.Купују се хеликоптери а сутра је двадесети у мјесецу а немас беднице да ми исплатис моје крвљу зарадјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Видиц Бл

19.04.2017 07:52

Само револуција кроз улицну демократију а на цело да стану Васковиц и Глигориц па да видис мајцин сине како се мозе отјерати мафија

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

19.04.2017 08:33

Да је то мафија претставља изненадјење само за лаике али изгледа да вецини насег народа управо одговара такво уредјење не радити а имати за зивот они подрзавају власт а како це бити после не интересује никога највецу кривицу сноси управо народ и платице зех.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДБ-А

19.04.2017 08:39

МАФИЈА створена 1966 године гашењем УДБЕ! Та мафија је поставила оне три будале Туђмана,Милосевица и Изетбеговића да подјеле југославију,са овом тројицом будала је управљала до смрти! Та иста МАФИЈА управља и данас са Додиком,Бакиром и Човићем,реторика пљачка и огољавање народа је потпуно исто као код три дрипаца са почетка рата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВОМАТИЦ АДМИРАЛ И АУСТРИСКА МАФИЈА

19.04.2017 09:59

Са Новоматицом је Додик регистровао двије фирме за прање новца НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОСНОВНИ СУД Бања лука

19.04.2017 10:11

НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо су регистроване на ОСНОВНОМ СУДА у Бањалуци код Судије МОНИКЕ КОВАЧЕВИЋ под сумњивим околностима!!!

Name

Јбг

19.04.2017 10:07

ТАко је идемо даље..

ОДГОВОРИТЕ
Name

нула до нуле

19.04.2017 11:20

Свати двије ствари Прво ово се мијемја револуцијом Друго никад борци револуције послије побједе у новом систему нису зивјели боље него прије револуције. Боље зиве самомобилизатоори Псмет углаву и гледај где бацају своје смеце ту има понесто зза борце

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉУБИЈА

19.04.2017 11:52

ЉУБИЈА ЈЕ ЗАПОЧЕЛА РАД У РИМСКО ДОБА И НИКАДА У ИСТОРИЈИ, А ЦАРСТВА СУ СЕ МЈЕЊАЛА, НИЈЕ БИЛА У ОВАКВОЈ СИТУАЦИЈИ. ВЛАДАО ЈЕ РИМ, ТУРСКА, АУСТРОУГАРСКА, СТАРА ЈУГОСЛАВИЈА, ХИТЛЕРОВА ЊЕМАЧКА, АЛИ НЕМА ЦАРСТВА ДО МАФИЈАШКОГ ЦАРСТВА МИЛОРАДА ДОДИКА.НИКАДА НИЈЕ БИЛО ГОРЕ. ПРЕСТРАШНО ЈЕ ШТА ОН РАДИ СРПСКОМ НАРОДУ. ГЛАСАЈТЕ БУДАЛЕ И ДАЉЕ ЗА ЊЕГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Топола

19.04.2017 15:22

А криминалци из фармланда,робних резерви,Миле им је сеф...

ОДГОВОРИТЕ
Name

а сутра гладни

19.04.2017 17:13

Запита ли се ико од њих, па и он сам, како луд и опасан це бити ускоро цовјек цијем је дјетету узет крух из уста због њихове похлепе? Мафија це бити мала маца за тако лудог. Боље да се узму упамет док јос има времена и поправе ста се поправити мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

19.04.2017 19:34

Док народ пати овај се изврно у фотељи и договара нове преваре и крадје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

20.04.2017 16:41

Зна он добро као дисе овај народ и зна он добро да овај народ нема петљу да било ста уцини па се смеје народу у лице.Да је овај народ иоле паметан прво неби га по ко зна који пут изгласали него би давно заврсио на дозивотној а не да пева "немозе нам нико ниста" тим стихом нам је све рекао али овце остају овце

Name

БОБА

19.04.2017 21:07

ЧОВЈЕК ЈЕ СВЕ РЕКАО КО ХОЋЕ РАЗУМЈЕЋЕ КО НЕ ЋЕ СРЕТНО ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ВАСКОВИЋУ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

20.04.2017 07:05

Народе, немамо право ћутати. Власт гомила само дугове, ради само за личну корист, гази све пред собом и сматра нас робовима. То није наша власт, народна влас. Ослободимо се од тих криминалаца, лажова, рекеташа, манипулатора. Одмах сада, нема чекања, дигнимо глас побуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАЦКО

20.04.2017 17:26

лако је вама ДОДИКОВИМ К....М ГЛОГИЊЕ МЛАТИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

20.04.2017 20:58

Слобо је ово описао до саврсенства.Надам се да це велики прој људи ставити прст на цело и да це се десети преумљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дијаспора н

20.04.2017 21:00

Слобо царе ,сваки дан си саврсенији и бољи у свом богоугодном делању.Пуно среце и свака цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

20.04.2017 21:01

Нема вецег севапа од творења истине.Велико постовање Слоби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

економиста

20.04.2017 21:05

Слобо царе,нема струцњака који ово умије боље од тебе да приказе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Украјина

20.04.2017 21:14

Да је нама један овакав Слобо,били би Русија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

20.04.2017 21:18

Свака цаст за текст.Ни вецег цовјека ,ни веце истине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖУЋО

21.04.2017 13:26

ДОН МИЛЕ ЋЕ ВАМ ДАТИ ПОНУДУ КОЈА СЕ НЕ ОДБИЈА!

ОДГОВОРИТЕ