Гдје ће Џон Тери? Зову два клуба Премијер лиге!

Има и Чемпионшип, а можда је и лова приоритет! Легендарни капитен Челсија може да бира.

Фудбал 20.04.2017 | 16:30
Гдје ће Џон Тери? Зову два клуба Премијер лиге!
Објава Џона Терија да напушта Челси после 22 године „службе“ покренула је низ гласина где би некадашњи репрезентативац Енглеске могао да настави каријеру, а како сад ствари стоје најгласнија је она која стиже из - Бирмингема.

Челници Вест Бромвич Албиона и те како су заинтересовани да доведу Терија и покушаће да из другог пута испуне жељу тренеру Тонију Пјулису. Зимус је Пјулис планирао да ојача одбрану Теријем, кад је већ било јасно да овај нема задовољавајућу минутажу код Антонија Контеа, али је са Стамфорд бриџа стигло одлучно „НЕ“, јер је 36-годишњи штопер желео да издржи до краја и покуша да се наметне италијанском стручњаку.

Сад су околности другачије. Тери не игра. Пјулис му се одавно диви и још ако стварно успе да га упари са Геретом Меколијем, од наредне сезоне бисмо могли да гледамо најстарији тандем штопера у Премијер лиги. Меколи има 37 година, а Тери 36, па би на Хоторнсу све пуцало од искуства.

Као кандидат за евентуални потпис Џона Терија - који у јуну постаје слободан играч - појавио се локални ривал ВБА - Бирмингем. Реч је о клубу који је данас, уместо Ђанфранка Золе, на клупу поставио Харија Реднапа и Енглези сматрају да би прекаљени стручњак успео да наговори легенду Челсија да се пресели у његов клуб. С тим што је, руку на срце, тешко очекивати да се он „спусти“ у Чемпионшип.

У игри је и Еди Хау, с тим што је његов позив уиз Борнмута куд и камо привлачнији, јер је реч о стабилном премијерлигашу.

Иако Острвом провејава могућност да Тери крене стопама некадашњег саиграча Петера Чеха и појача Арсенал, то делује мање изводљиво, док се као озбиљне опције намеру неки од кинеских или МЛС клубова буде ли Џон одлучио да у јесен каријере подебља банковни рачун.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар