Канга и Евертон у клинчу у свлачионици!

Фрка у тунелу: Канга вс Евертон и Леонардо! Због овога су морали да интервенишу и редари, а наводно чак и припадници полиције који су били ту.

Фудбал 18.04.2017 | 21:20
Канга и Евертон у клинчу у свлачионици!
Партизан је остварио велику победу у 154. вечитом дербију, било је варница на терену, али изгледа и ван њега. Наиме, у тунелу стадиона Рајко дошло је до сукоба између Гелора Канге са једне, и Леонарда и Евертона са друге стране.

Због овога су морали да интервенишу и редари, а наводно чак и припадници полиције који су били ту.

Ускочили су и остали играчи Црвене звезде и Партизана како би спречили да сукоб додатно ескалира. 

“Канга је кренуо на нашег играча, интервенисала и полиција. али мислим да није било удараца. То су чарке нормалне за дерби“, рекао је штопер црно-белих Бојан Остојић новинарима на стадиону Рајко Митић

Канга и Евертон су изгледа желели да заврше сукоб који су почели почетком другог полувремена, након изједначења Звезде.

Канга је наводно после гола Боаћија довикнуо клупи Партизана "Ово је наш стадион, немате овде шта да тражите", што је разбеснело Бразилца.

Оштар дуел на терену је проузроковао чарке међу играчима, а судија Гријић их је смирио жутим картонима.

Леонардо о инциденту: Треба знати да се понашаш и у победи и у поразу! "Што се тиче нашег овосезонског учинка, против Звезде - освојили смо седам бодова у три утакмице и показали смо каква смо екипа", каже Партизанов херој.

Све што је имао, Леонардо да Силва Соуза рекао је на терену највећег српског стадиона. Апсолутни херој Партизана у 154. вечитом дербију је са две мајсторије и асистенцијом сломио Црвену звезду и унео нову дозу неизвености у шампионску трку!

Био је Леонардо главни актер дешавања на терену, али се његово име провукло и кроз дешавања у тунелу, када је заједно са Евертоном био део кавге, у којој се нашао и Звездин Габонац - Гелор Канга. 

"Могу само да кажем да треба знати понашати се и у победи и у поразу. А један фудбалер Звезде то није знао. Нећу да кажем његово име. Међутим, видели сте шта је урадио после изједначења (дошао до клупе Партизана да изведе афрички плес за прославу гола Ричмонда Боаћија прим. аут). А ја мислим да оно што се деси на терену тамо и треба да остане", био је јасан сјајни Бразилац, који је потом сумирао утиске после три овосезонска вечита дербија:

"Што се тиче нашег овосезонског учинка, против Звезде - освојили смо седам бодова у три утакмице и показали смо каква смо екипа. Када је у питању то да ли наш ривал може да киксне до краја првенства - шта да кажем. Сви знамо да Звезда тешко губи бодове у овој лиги. Док има шансе ми се нећемо предати". 

На питање новинара који од два гола му је био лепши, Леонардо је као из топа одговорио:

"Дражи и лепши био ми је онај гол из слободног ударца".

Осим што је био умешан и у непримерена дешавања после утакмице, Леонардо је показао и да није све само у томе да се надигра спортски противник, већ и да му се укаже помоћ када за то има потребе. Говоримо о детаљу када је Ричмонд Боаћи изгубио ваздух после дуела са Немањом Милетићем, када је Леонардо дотрчао до Звездиног нападача, скинуо дрес и махао како би ваздух стигао што пре.

"Сасвим нормална реакција, осетио сам потребу да му помогнем, јер сам био најближи".

Разговор с медијима Леонардо је заокружио похвалама на рачун стрелца Леандра Тавамбе.

"Одлично је играо, драго ми је што је дао гол".

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Послука

18.04.2017 19:42

Ста реци,коју послуку порат,Ц.Звезда је првак а Паризан сампион.

ОДГОВОРИТЕ