Гага ми је рекао да ћутим о болести

Исидора Бјелица неколико пута до сада победила је опаку болест о којој од самог почетка није желела да ћути.

Србија 18.04.2017 | 10:42
Гага ми је рекао да ћутим о болести
Како каже, људи се плаше болесних људи као да је болест прелазна, а у једном разговору који је водила са покојним глумцем Драганом Николићем, Гага ју је саветовао баш супротно од онога што је био њен став.

"Мислила сам, када ме је већ то најгоре задесило, треба да рушим тај балкански табу јер овде је болест већа срамота од било чега. Све се крије. Доста сам разговарала са покојним Гагом Николићем, који ми је причао да не треба још тај крст да стављам себи на леђа и јавно причам сада, када ми треба енергије и снаге да оздравим.

Али нисам могла да се фолирам само зато што је то паметније. Не знам да лажем и нека други ћуте, а ова лудаја ће да прича о томе како је четири године рвати се са овом досадом од канцера", рекла је Исидора чија најновија књига “Мирис неба” говори управо о њеној борби.

"Мирис неба, осећала сам га све ове четири године колико сам болесна и мислила сам да је време да кренем ка њему, а опет, то је радост. Овај свет је врло тежак, много је бруталности и мучимо се због неких тривијалних ствари и понекад пожелим то небо, а онда видим ово двоје моје деце и кажем: `Небо може да сачека`", искрена је Бјелица од које су, како каже, у неколико наврата и лекари дигли руке.

"Дешавало се да лекари постављају питање да ли ћу моћи уопште да примим терапију, а онда ми покажу прстом ка небу, као да је дошао час. Тада нисам могла ни да се молим, говорила сам: “Боже, ја сам толико сје*ана, помози, ја не могу више да се молим.” Звала сам мати Ангелину да се моли за мене", отворено прича Исидора.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

маја

18.04.2017 11:53

Сасвим исправно размисљање гос. Исидоре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стелла

19.04.2017 21:33

Слазем се...данас си здрав,а вец сутра мозес бити болестан..ко мозе знати ста носи нови дан..неко реагује овако,други онако..све је за људе..послусајте себе