Искова порука “лајавцима“...!

Лепа вест за навијаче Краљевског клуба.

Фудбал 18.04.2017 | 21:50
Искова порука “лајавцима“...!
Иско или Хамес, Хамес или Иско? Месецима већ шпански медији спекулишу ко ће први од врсних Реалових везиста који су тренутно у другом плану код Зинедина Зидана изгубити стрпљење. Иско изгледа неће. Дан после блиставе партије у преокрету над Малагом 24-годишњи плеј истиче да размишља само о останку на стадиону “Сантјаго Бернабеу“, а не о интересовањима бројних других и нимало неозбиљних клубова.

Не размишља ни о свима који сумњају у његову оданост Реалу. Тек да подсетимо, о Исковом наводном незадовољству углас се причало пошто није славио први гол против Малаге.

"Нисам славио јер смо губили и тек смо изједначили. Али јесам славио други гол за победу. Нема ту никакве контроверзе. Има само лајаваца. Ја причам на терену", децидирано ће Иско.

Само неколико сати касније после Зиданових хвалоспева, али и шефове изјаве да никоме, па ни Иску, не може да гарантује минутажу у следећој сезони. А клупа се сигурно смучила таквом ас?

"Зидан је тренер и он бира тим и видимо по резултатима да то ради на изузетан начин. Знам добро да играм за најбољи тим на свету. Моја будућност? Увек сам истицао да желим да овде останем још много година, а не знам зашто се људи изненађују ако кажем да желим више да играм. Да мислим да не заслужујем, не бих то говорио", одговара Иско.

Само... Испред кога? Фантастичног Луке Модрића? Непогрешивог Тонија Кроса? Није лако у Реалу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар