Хамшик: Нисам ни сањао Марадонин рекорд!

Марек Хамшик стигао је у Наполи 2007. године као 20-годишњак из Бреше.

Фудбал 21.04.2017 | 16:00
Хамшик: Нисам ни сањао Марадонин рекорд!
Десет година касније са 112 голова налази се на три од рекордера клуба, једног од најбољих фудбалера свих времена Дијега Арманда Марадоне.

"Наравно да рамишљам о томе, али нисам опседнут. Мислим да већ имам учинак више него импресиван за везног играча. Нисам ни помислио као клинац да бих могао да будем близу оваквог рекорда. Али све се дешава с разлогом", рекао је Хамшик.

Наполи је тренутно трећи у Серији А, заостаје два бода за Ромом, али десет за лидером Јувентусом. У међувремену је елиминисан у осмини финала Лиге шампиона од Реал Мадрида, укупним резултатом 6:2 у двомечу са прваком Европе.

"Осим добрих резултата, мислим да играмо и најлепши фудбал у Европи. То говоре други играчи и тренери, наш квалитет не неспоран. Реал ми није највеће разочарање сезоне, него бодови које смо испустили против Лација, Сасуола и Палерма у Серији А. Замислите где бисмо били сада да нисмо. Били бисмо раме уз раме са Јувентусом", каже кључни играч Наполија.

Већ годинама Наполи важи за тим који би могао да оконча апсолутну домнацију Јувентуса у Италији.

"Ако погледате резултате из другог дела сезоне, прилично смо изједначени са Јуветом, то значи да плаћемо цену ранијих киксева, али смо генерално на истом нивоу. Последња два сусрета са Јувентусом су показала да су мале разлике између нас. Стижемо их", закључио је Словак.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар