Селектор Француза о Новаку: Ђоковић делује лажно!

За већину љубитеља тениса Новак Ђоковић је шоумен! Са њим на терену никада није досадно, увек је спреман на шалу, воли да комуницира са навијачима, али. . . Не мисле сви да наш ас то ради спонтано. Селектор Француза легендарни Јаник Ноа одапео је отровне стрелице у правцу Србина.

Тенис 18.04.2017 | 15:15
Селектор Француза о Новаку: Ђоковић делује лажно!
Да ли је ово увертира за полуфинале Дејвис купа и својеврстан вид тактике? Ноа није имао речи хвале за Ђоковића.

- Основа свега је да Новак жели да буде признат. Покушава да заводи, и скоро да изгледа лажно. Он је као дете које хоће пажњу. Некада претера, али сигуран сам да је добар момак - рекао је Ноа.

Полуфинале Светске групе Дејвис купа између Француске и Србије заказано је за средину септембра, али је практично почело још прошлог викенда када су "петлови" и "орлови" стигли до недостижних 3:0 у мечевима са Великом Британијом и Шпанијом.

Викенд касније, разговарајући о намерама његовог тима да се Србији реваншира за пораз у финалу Дејвис купа 2010. године у Београду, селектор Француза Јаник Ноа "ударио" је на – најбољег!

"Он непрестано покушава да заведе јавност", рекао је Ноа, алудирајући на имитације које је својевремено изводио наш најбољи спортиста, појављивање у разним смешним видео клиповима, шармантном односу са дечацима и девојчицама које скупљају лоптице, итд.

Освајач Ролан Гароса из 1983. године додао је и…

"Новак изнад свега жели да буде прихваћен и поштован. Зато стално покушава да заведе јавност, до те мере да то изгледа готово вештачки, неприродно. Он је клинац који тражи пажњу", натавио је Ноа.

"Иако повремено претераује, 100 одсто сам уверен у то да је он, на крају, ипак добар момак".

Ово није први пут да медији са Запада у исто време траже од Новака да "уради нешто ново", а потом доводе у питање "његово инсистирање на шали и смеху".

Покушавајући да образложи због чега често насмејан излази и напушта терен, комуницира и прихвата шалу, Ђоковић је својевремено рекао…

"Увек тражим баланс у животу и трудим се да онај део где се шалимо никада не напустим. То је веома важно за мене, за моју личност, живот уопште", рекао је Ђоковић.

Шалио се - не шалио, увек ће се наћи неко ко ће му на томе замерити.

Покушао је освајач Ролан Гароса из 1983. године да се извуче на крају, али сигурно да је овим речима Ђоковићу дао додатни мотив да победи “галске петлове” на њиховом терену.

Извор: блиц.рс/мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Роки

18.04.2017 13:29

Овај Ноа, не зна јал би пискио, јал би какио.

ОДГОВОРИТЕ