Одбијене две понуде за Лукакуа! Разлог је Лига шампиона!

Вест Хем извисио. . . !

Фудбал 20.04.2017 | 13:00
Одбијене две понуде за Лукакуа! Разлог је Лига шампиона!
Толико добро игра Ромелу Лукаку да је немогуће замислити у дресу Евертона и следеће сезоне. За његову каријеру најбоље је да пређе у средину која му гарантује фудбал на вишем нивоу од просечног какав играју Карамеле.

Некадашњи шпиц Андерлехта је одавно доказао класу, паковао голове још док је био на позајмици у Вест Бромвич Албиону, да би у потпуности експлодирао на Гудисон парку и зато се оправдано пише да би Челси могао да га врати на „Стамфорд бриџ“, док је међу кандидатима Пари Сен Жермен.

Евертон је одредио цену од 80.000.000 евра и јасно је да то може да плати само неколико клубова у Европи. За многе у Енглексој ће остати недосањан сан. На пример, за Вест Хем.

„Ромелу Лукаку је класичан пример центарфора. Јак је и даје голове. Нису сви шпицеви као ас Евертона, узмите за пример Џејмија Вардија, Харија Кејна или Златана Ибрахимовића. Нико од њих није важан за свој тим као што је Белгијанац за Караламе. Видело се то и против Лестера. Дао је два гола и потопио госте“, подсетила је Карен Брејди, потпредседник Вест Хема.

Према њеним речима, клуб из Лондона није у могућности да Лукакуу приушти оно што жели. А то није искључиво новац.

„Ми смо двапут покушали да га доведемо, али он жели да игра у клубу који се такмичи у Лиги шампиона. И то одмах. Не можете ништа да приговорите таквој амбицији, али је штета што тако диван клуб, какав смо ми, посматра само као одскочну даска за даље“, додала је Брејдијева.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар