Знате ли шта Нолету највише недостаје?!

Српски тенисер за "Новости" искрено о делу "нормалног живота" који му фали.

Тенис 18.04.2017 | 11:15
Знате ли шта Нолету највише недостаје?!
Новак Ђоковић причао је за "Вечерње новости" о игри, породици, празницима и бројним питањима која се о њему покрећу у светским медијима.

"Највише ми недостаје да одем на пијацу, да купујем воће и поврће. Да радим ствари које су другима нормалне, можда чак и досадне. Мени то повремено недостаје," рекао је Ноле.

Уочи Васкрса, открио је да је његов брат Ђорђе био шампион у туцању јајима, и да је породица раније проводила празник заједно.

"Васкрс, као и Божић, време је да породица буде на окупу и да се радује. Зато се трудимо да будемо сви заједно барем када су празници у питању. Ове године ћемо бити у Монте Карлу, али је мање важно где смо, све док смо сви заједно."

Породица Ђоковић ће ускоро добити новог члана, пошто је Новакова супруга Јелена у другом стању. Иако се они нису јавно оглашавали о томе, Новак је кратко прокоментарисао те тврдње.

"Свако дете је благослов," рекао је он.

У медијима, како домаћим, тако и светским, доста се шушкало о томе да ли Новак једе месо, да ли носи крст или привезак од аметиста... Српски тенисер је оценио да то нису теме за јавну расправу.

"Мислим да постоје много занимљивије, и важније теме, него што је нечија исхрана. Посвећен сам цркви и православним обредима, баш као и цела моја породица, али то је нешто што је приватна ствар сваког верника," рекао је Новак.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xxx

18.04.2017 09:24

Сад сам се насикиро право, има море људи којима недостаје одлазак на пијацу али не зато сто немају времена него немају новца

ОДГОВОРИТЕ