Ова четири знака најчешће варају

Многи људи су склони преварама партнера са којима су у вези, али се рођени у овим хороскопским знацима у томе истичу.

Забава 15.04.2017 | 14:49
Ова четири знака најчешће варају
Шкорпија

Људи рођени у овом знаку имају јак сексуални нагон што може да их доведе у ситуацију да преваре партнера, и то ако њихов однос није довољно страствен. Када Шкорпије виде нешто што желе да имају, био то однос с неким новим или нешто материјално, све ће урадити да до тога дођу. То укључује и лагање и манипулирање, ако је потребно.

С друге стране, познато је да су врло одани партнери када се искрено заљубе и све ће урадити да све буде како треба. Али, јако су фокусирани на сексуални однос и он им је мерило колико је веза успешна.

Вага

Када дође до проблема у вези, Ваге ће урадити све да би вратиле склад и изгладиле ситуацију. Али, оне не воле расправе. па ће то покушати да избегну по сваку цену. Понекад су склоне да се праве да не виде шта се догађа - а све због мира у кући. Иако људи рођени у овом знаку нису склони прељубу, урадиће то да би се осећали боље, да би осетили да су и даље пожељни или да испуне празнину због тога што су у лошој вези.

Знају да покушају да обнове везу са старим љубавима. Такође, у друштву ће одашиљати сигнале да су расположени за флерт, а тиме су шансе да превару итекако веће.

Лав

Већ птице на грани знају да Лавови воле да буду у центру пажње и тешко ће одолети људима који их третирају као племиће. Њихов его и самопоуздање може бити атрактивно другима што их често доводи у ситуације да су привлачни. То је разлог зашто су шансе да скрену на пут прељубе код њих веће, посебно ако онај ко им се удвара повлађује њиховом егу.

Понекад помисле да су толико велики и важни, да је њихова дужност да деле своју љубав и тело с више људи.

Стрелац

Људи рођени у овом знаку имају немиран дух, врло су радознали и стално трагају за новим, узбудљивим искуствима. Врло су спонтани и често нешто ураде без размишљања о последицама. Када су Стрелци несрећни у вези, превариће партнера с једним љубавником или чак с више њих. Њихова слободоумност и авантуристички дух другима су врло привлачни.

Они када варају, новом љубавнику углавном одмах признају да су с неким у вези и објасне зашто га варају. Када их узбуђење састајања с новим љубавником прође, с више ентузијазма ће се посветити сталном партнеру.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар