Представништво није дипломатско

Шеф Представништва Републике Српске у Израелу Арие Ливне демантовао је вечерас тврдње ПДП-а да ово представништво не постоји и оцијенио да ова странка преко њега води хајку против предсједника Српске Милорада Додика.

Босна и Херцеговина 14.04.2017 | 22:46
Представништво није дипломатско
Ливне је истакао да Представништво Републике Српске у Израелу, које постоји од 1998. године, никада није било дипломатско и да због тога никада није ни било регистровано у Министарству иностраних послова Израела.

"Представништво се бави привредним проблемима, а не политичким, јер је за њих надлежна Амбасада БиХ у Израелу. Ми заступамо привредне, културне и спортске интересе Републике Српске, а не БиХ", рекао је Ливне за РТРС.

Он каже да се никада ни на једном мјесту није представио као дипломата или као представник државе Израел у Републици Српској или на било ком другом мјесту.

Говорећи о писму министра иностраних послова БиХ и потпредсједника ПДП-а Игора Црнатка у коме се наводи да се новац грађана даје Представништву Републике Српске у Израелу које нити постоји, нити било шта ради, Ливне каже да је изненађен и запрепаштен таквим тврдњама и да зна одакле потиче та хајка на њега.

(Срна)

Коментари / 71

Оставите коментар
Name

миле

14.04.2017 20:55

Битно је да се троше паре,а дјецу лијечимо смс порукама,или концертима па се добро наиграмо и напјевамо на њиховој муци,гади ми се и овај ђед и све редом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хазарска посла

15.04.2017 06:47

На крају разговора је питање гдје су средства од "представниства" назвао "антисемитизам"!?

Name

од Пејаковића..

15.04.2017 06:51

"Једном преварен Босански коњ се не да намамити на празну струњицу, нити осамарити. Ето, што ти је хајван! Не мереш га два пута на празну зобницу намамит. Само нашем народу можеш обећати пуну софру, радна мјеста, благостање, држећи му стално руку у џепу. И тако једно четир-пет пута! Па ти сада контај, је ли коњ паметнији од нас!" НАРОД ЈЕ БИРАО ИСТЕ КОЈИ СУ ГА УНИСТИЛИ ПА НАРОДЕ СРЕТНО САДА КУКАЈТЕ НАД САМИМ СОБОМ.

Name

банкар

15.04.2017 07:40

Пола пије,пола Сарцу даје.Ово је резиме свега.

Name

Мрцевци

15.04.2017 07:53

Нека ти је дједе На дусу ако крадес паре од овог напаценог народа И управо те дјеце лоју ми лијецимо смс а не ти ни овај нас биједни предсједник ..Који понекад да паре из будзета Ал опет насе народне паре не из свог дзепа па онда та иста РТРС као изјави дао предсједник МИЛОКРАД ДОДИК И тако ви сви Додјете На ту РТРС да се перете од својих превара нека вам је свима На цаст.

Name

КУКАВИЦЕ

15.04.2017 09:14

КУКАВИЦЕ ОВИ ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ! НЕ СМИЈУ РЕЦИ СВЕ СТО СЕ ЗНА О ОВОЈ МАТОРОЈ ПРОМИСКУИТЕТНОЈ БУДАЛИ! БОЈЕ СЕ МАТОРОГ ПРЕВАРАНТА ЈЕР ИМ ЈЕ ПРОДАО ПРИЦУ ДА ГА ЦУВА И ПОДРЗАВА МОСАД,А МАСИМ ПОЛИТИЦАРИМА ДИВЉЕЊЕ ПРЕМА ОБАВЈЕСТАЈНИМ СЛУЗБАМА ЈЕ НЕИЗМЈЕРНО,РЕЛИГИОЗНО! У СТРАХУ ОД ЛАЗНОГ МОСАДА ПЛАСЕ СЕ РЕЦИ СВЕ О ДРТИНИ МАТОРОЈ! ДРТИНА МАТОРА ЈЕ ИГРАЦ МАРТИНА СЛАФА,МАРТИН СЛАФ ЈЕ ПРЕВАРАНТ КОЈИ ЈЕ НЕПОЗЕЉАН У ИЗРАЕЛУ,МАРТИН СЛАФ ЈЕ КРИМИНАЛАЦ КОЈИ СЕ БАВИ КОЦКОМ,ПРАЊЕМ НОЦА,ОТМИЦАМА,ФИНАНСИРА ТЕРОРИЗАМ,ПРОСТИТУЦИЈОМ,ДРОГОМ И ОСТАЛИМ ПО ЦИКА АРИЈУ ПЛЕМЕНИТИМ ДЈЕЛАТНОСТИМА! ДРЗАВА КОЈА ИМА ПОСЛА СА МАРТИНОМ СЛАФОМ ЈЕ ЗА ИЗРАЕЛ НЕПРИЈАТЕЉСКА ДРЗАВА,ПОРЕД АУСРТИЈЕ ТУ ЈЕ СРБИЈА И БОСНА! НАС ДРАГИ ПРЕДСЈЕДНИК СА СЛАФОМ ДОВЛАЦИ ОВАМО НАЈВЕЦИ БЕЛОСВЕТСКИ ОЛОС ДА ЛЕГАЛИЗУЈЕ ИЛЕГАЛНО СТЕЦЕН НОВАЦ,ПРАЊЕ НОВЦА! ТРИ НАЈВЕЦА БОЛЕСНИКА И ПРЕВАРАНТА А КОЈИ НАМ РАДЕ О ГЛАВИ СУ МИЛОРАД ДОДИК,АРИЕ ЛИВНЕ И ВЛАДИМИР ДЕЛИЦ! ВЛАДИМИР ДЕЛИЦ ЈЕ МЕСЕТАР СКОЛОВАН У ГЕНЕКСУ,ВЛАСНИК ЈЕ ФАНТОМА НА КИПРУ УНИБРОС СТЕЕЛ ГРАД ЛИМАСОЛ ГДЈЕ ЈЕ 2000ите СА ДОДИКОМ И МИЛОМ РАДИСИЦЕМ ОСНОВАО ФИРМУ ГЛОРИ И ИЗ ЛУТРИЈЕ Р.СРПСКЕ ИЗВУКЛИ ДЕСЕТ МИЛИОНА МАРАКА,У ЛИМАСОЛУ ДОДИК,САСВИМ СЛУЦАЈНО,ИМА КУЦУ! ДАНАС ВЛАДИМИР ДЕЛИЦ ЗИВИ У ДУБАИЈУ ГДЈЕ ИМА,ПОРЕД ОФ СОР,ФИРМУ ЗА ПРЕКО ОКЕАНСКИ ПРЕВОЗ,У СВИМ ПОСЛОВИМА ВЛАДИМИРА ДЕЛИЦА ДОДИК ЈЕ СУВЛАСНИК СА ОПЉАЦКАНИМ ПАРАМА ОВОГ НАРОДА! ДОДИК И ВЛАДИМИР ДЕЛИЦ УЦЕСТВУЈУ У ИЗГРАДЊИ БЕОГРАДА НА ВОДИ,ОПЉАЦКАНИ НОВАЦ САЉУ У БГ. КАО АРАПСКЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ! ОПОЗИЦИЈА АКО ЈЕ СТВАРНО ОПОЗИЦИЈА ТРЕБА ДА ОВЕ НАВОДЕ ПРОВЈЕРИ И ИЗНЕСЕ У ЈАВНОСТ!!! ЛИЦНО МИСЛИМ ДА ОВДЈЕ НЕМА ОПОЗИЦИЈЕ И ДА ЈЕДНИ ДРУГЕ ЦУВАЈУ! НАМА ПОД ХИТНО ТРЕБА ОПОЗИЦИЈА,ЉУДИ КОЈИ СА ОВОМ БАГРОМ И ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ И ИЗ ПОЗИЦИЈЕ НИЈЕ ИМАЛА ПОСЛА,ЦИСТИ ЉУДИ БЕЗ ПРТЉАГА КОЈЕ НЕ МОЗЕ НИКО УСЛОВЉАВАТИ!

Name

ре

16.04.2017 10:09

ЈЕВРЕЈСКО МИЛОСРЂЕ “Забрањено је бити молостив према Нејеврејима.” (Талмуд, Рамбан). “Нејевреју не треба милост и помоћ указивати.” (Талмуд, Јебамот 12а). НИ У СМРТНОЈ ОПАСНОСТИ НЕЈЕВРЕЈУ НЕ ТРЕБА ПОМОЋИ “Ако једном Нејевреју прети опасност да се у једној реци удави па ако се налази већ и близу смрти, Јевреј му не сме ићи у помоћ да га спасе.” (Јад Хазаках, Абода Цара 10а). ПЕТ ЗАПОВЕСТИ ЗА ЈЕВРЕЈЕ “Јевреји морају научити ових пет ствари: 1. Волите један другога. 2. Волите пљачку. 3. Волите банчење. 4. Мрзите ваше господаре. 5. Не говорите никада истину.” (Талмуд, Песахим 113а). ЗЕЛЕНАШТВО “Бог је наредио да се Нејевреју новац позајми само уз зеленашку камату. Ми му на тај начин не помажемо већ га штетимо.” (Талмуд, Сефер Миквод 73). “Јевреј треба свој иметак помоћу зеленаштва да повећа. Он треба помоћу зеленаштва Нејевреје да упропасти.” (Талмуд, Баба Меција 70б).

Name

За Ре

16.04.2017 15:36

Е због тих заповјести се и родио Хитлер уз којег је било висе од пола европских народа,правило ниста не ради а узимај камату тада није пролазило код нијемаца,вјероватно убрзо це се родити неки нови Хитлер.Сада сам постао антисемита по некима

Name

КО ЦЕ СУДИТИ

16.04.2017 19:35

КО ДА ВОДИ ИСТРАГУ? ТУЗИЛАЦ СЛАВИЦА МАТИЈАС,ЈЕЛ ОНА? СЛАВИЦА МАТИЈАС ЈЕ ПРОМИСКУИТЕТНА БУДАЛА КОЈОЈ СУ ДАЛИ МЈЕСТО ТУЗИОЦА ЈЕР ЈЕ УЦЈЕЊЕНА! МИЛАН ТЕГЕЛТИЈА? МИЛАН ТЕГЕЛТИЈА УЦЕСТВОВАО У ОСЛОБАДЈАЊУ ДОДИКА ПРИЈЕ 12 ГОДИНА,УЗЕО МИТО И ФУНКЦИЈУ ПРЕДСЈЕДНИКА ПОМЕНУТОГ СУДА!МИОДРАГ БАЈИЦ? МИОДРАГ БАЈИЦ УЦЕСТВОВАО У ОСЛОБАДЈАЊУ ДОДИКА ПРИЈЕ 12 ГОДИНА,ПРИМО МИТО И ФУНКЦИЈУ ГЛАВНОГ ТУЗИОЦА У СПЕЦИЈАЛНОМ ТУЗИЛАСТВУ!СПАСАН КЕЛЕМАН? СПАСАН КЕЛЕМАН СУДИЈА ОСНОВНОГ СУДА УЦЕСТВОВАО У ОСЛОБАДЈАЊУ ДОДИКА ПРИЈЕ 12 ГОДИНА,УЗЕО ПАРЕ И ПОСТАО СЕФ СУДИЈА КРИВИЦНОГ ОДЈЕЉЕЊА НА ПОМЕНУТОМ СУДУ! ЛЕПИРА,КАСИПОВИЦА,СЕЛМАНА И ВРАЊЕСА ДА НЕ СПОМИЊЕМ! БАГРА НА ВИСОКИМ ПОЗИЦИЈАМА КОЈА ТРЕБА ДА БУДЕ У ЗАТВОРУ, ЈЕР ЈЕ УНИСТАВАЊЕМ ДОКАЗА И СНИМАКА КОЈИ СУ БИЛИ ПРОТИВ МИЛОРАДА ДОДИКА И НОВАКА КОНДИЦА НА ОСНОВНОМ СУДУ ПРИЈЕ 12 ГОДИНА,УЦЕСТВОВАЛА У ОСНИВАЊУ УДРУЗЕНЕ КРИМИНАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ КОЈА НАС ПЉАЦКА 12 ГОДИНА СА ДОДИКОМ НА ЦЕЛУ! ЦЕТРДЕСЕТ ПОСТО СУДИЈА И ТУЗИОЦА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ СУ ЦЛАНОВИ КРИМИНАЛНО-ЗЛОЦИНАЦКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ НА ЦИЈЕМ ЈЕ ЦЕЛУ МИЛОРАД ДОДИК КОМЕ ЈЕ АРИЕ ЛИВНЕ СЕФ! АРИЕ ЛИВНЕ ЈЕ БОС ДОДИКУ А НИКАКАВ САВЈЕТНИК,САВЈЕТНИК ЈЕ НА ПАПИРУ,У СТВАРНОСТИ АРИЕ ЛИВНЕ ЈЕ ОКУЛТИСТА КОЈИ ОБОЗАВА САТАНУ,СВЈЕТЛОНОСУ! СЕКТИ КОЈОЈ ПРИПАДА АРИЕ И ДОДИК ЈЕ ВЕЛИКИ ПЛУС ЦЛАНОВИМА КОЈИ МУЦЕ И УНИСТЕ СТО ВИСЕ ЉУДИ,ПО ЊИХОВОМ ВЈЕРОВАЊУ,ПРЕВИСЕ НАС ИМА!

Name

РЕ РЕ

16.04.2017 19:40

НИЈЕ ПРОБЛЕМ СТО СМО МИ ГОЈЕ ЗА АРИА ЛИВНЕА НЕГО ЈЕ ПРОБЛЕМ СТО СМО ГОЈЕ ЗА НАСЕ ВЛАДАРЕ,ЉУДЕ КОЈИ СУ ОД НАС ПОТЕКЛИ,ЉУДЕ КОЈЕ БИРАМО НА ИЗБОРИМА! СВЕ У СВЕМУ,МИ СМО ПОЛУСВЈЕТ,ПОЛУЉУДИ КОЈИ СЕ СТИДЕ СВОГ ПОРИЈЕКЛА,КАО ДОДИК,И ОНДА УПАДАМО У ОВАКВЕ СЕКТЕ И ВЈЕРУЈЕМО ДЕМОНИМА КАО СТО ЈЕ АРИЕ ЛИВНЕ!

Name

Моше

17.04.2017 12:03

Заборавио си Зивану Бајиц, Младена Митровица, Бијелиц Свјетлану, сви послусници који морају у затвор, ако буде Бога.

Name

Гојко

14.04.2017 20:55

Све човјек рекао како је и шта је, а ови се напели да га оцрне по сваку цену. И сад нек се лијепо извину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е Гојко

14.04.2017 21:08

Гојко ти му се извини сто добро наплаћује и од тебе и од свих нас левара.Ста смо то извезли у Израел за ове године,или било гдје.Ниста а овај маторац нашао нас да зајебава и гули.Али има ту и друга цака .Ви мени милион ја теби назад на руке пола и док се власи досјете ми богати и пуни ко брод. Тако је радила и Драгица у Србији,све голи лопови зинули на буџете и краду ли краду за лијекове им требало

Name

Ре Гојко

14.04.2017 21:42

Као прво, није њега напо ПДП вец званицници Израела. Као друго, какво његово црно лобирање кад израелци казу да му је тараба свугдје у Израелу. И као највазније лик брани оно сто нико није ни нападао, а не помиње основне оптузбе против њега. Све сто је рекао вецерас је лаз и митоманија. Али притјеран је уз зид. Тресе се и лупа као и сваки преварант.

Name

Милија

15.04.2017 06:32

Опет неко лазе. Израелци су рекли да у задње 2 године представниство није активно и да се пререгистровало у доо, тј. у предузеце. Ја лицно деди ниста не замјерам, цовјек је насао нацин да зиви као господин о троску милион сиромасних људи.

Name

БОБА

14.04.2017 21:13

ЛИЧНО ПРЕДСЈЕДНИШТВО СВЕ ЈЕ ЧОВЈЕК РЕКАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеј Славени

15.04.2017 08:39

Ама цовјек криминалац и то онај нај јаднији. Израел пере руке од њега и казе овим масим сљепцима да стари вјестац не мозе ниста тамо у израелу а он се кобива брани од оптузби ПДПа. Па у Бањој Луци има материјала да га оптузе на хиљаду година робије , могу мислит ста израелци знају кад сад јавно о њему то казу.

Name

Симке

14.04.2017 21:14

Оде маст у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весели цас РТРС

15.04.2017 09:04

Јој емисије и новинарке, казе на крају овим смо ставили тацку на ову прицу, хахаха, па бона зовнусте ли иког с дуге стране, имас ли јадна имало знања о том васем новинарству. Довели излапилог мамуна да млати ста хоце пола ста и ви мислите то је тацка. БН привтана тв па направили интрвју са људима из Израела, звали то представниство, и све сто треба новинар да уради. Е јадни сте ви са то РТРС до Бога. И јос мислите да вам неко вјерује. Па има данас милион нацина да се цовјек информисе!?

Name

Луне

14.04.2017 21:16

Матора лопуза једном ногом у гробу,а јос увијек пљацка српски народ!? Следеца је Љубија,само јос да накупе папака па да то изгласају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАУДА

15.04.2017 08:38

Браво мајсторе.

Name

Опет кажем Хитлер

15.04.2017 14:49

Је био у праву. Ко разумије, ОК. Срби би боље прошли и са Хитлером него данас са овима!? А овај метузалем са Режимом лагано убија биједом и пљачком.

Name

Зељко

14.04.2017 21:17

Ј**о ли ти Додик све зиво,срам вас било,стидите ли се Бога ако се не стидите народа!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАУДА

15.04.2017 08:40

ПА ОНИ СУ БОГОВИ.....СТО БИ СЕ САМИ СЕБЕ СТИДИЛИ..

Name

Исјецак из интервјуа

14.04.2017 21:19

Ако се пређе преко свега тога, за предсједника те Владе поставио бих Додика, апсолутно. И због искуства и због његовог талента. Сада вам кажем, потпуно неутралан, без обзира на пријатељство с њим, не видим никакву истакнуту личност за ту позицију осим Додика – каже у ексклузивном интервјуу за портал Полиграф (www.полиграф.неwс) Арие Ливне, шеф представништва Републике Српске у Израелу, сенатор Републике Српске и један од најутицајних израелских дипломата у овом дијелу Европе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арни9

14.04.2017 22:09

Израел га не шљиви ни два посто а нама он неку причу баца.Како се сви окаце на нас буџет као да је приватна прћија.Свака суша извлачи паре као да немамо мозга ни грама.И нема друге унистице овако лијепу земљу,упропастити и растјерати омладину а овдје ће остати овакви као Ливне.Докле Милораде,докле?

Name

Слависа Мировиц

14.04.2017 21:23

Стари, кварни лисац који мисли да се паре носе и на онај свијет, која незајажљивост, губитак осјећаја реалитета, стара ФОСИЛЧИНА и перач новца заједно са нашим високорангираним личностима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зорана Гасиц

14.04.2017 21:24

" Привредне, културне и спортске интересе" !!!! Зато ми у Републици Српској имамо овако јаку привреду, културу и спорт!? Ово је изругивање народу, изругивање Српској! Срамота ста смо доцекали!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кико Петровиц

14.04.2017 21:25

Лопуза узима лову и лобира за Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роњго

14.04.2017 21:27

Стари прдоња, покварењак на куб, све донедавно волио баханалије са младим дјевојкама у мотелу код Ћубића у Клашницама у друштву Богдана и јос понеког слинавца...Перверзњак матори, крепалина обицна! Лобира за Додика крадући нас новац, новац Срба из Републике Српске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакир

15.04.2017 05:26

Има ли у РС-ој Хрвата, Бошњака, Рома, и од њих узима паре овај сенилни матори чифут.

Name

Грунф

14.04.2017 21:34

Ово је јака изјава да нема даље. Цуј стити спортске интересе РС у Израелу,ваљда крадја пара на сат је некакав спорт. А сто се спорта тице у Израел није отисао да ја знам нико осим ако не рацуна себе да је неки спортиста рекреативац. А и спорт у РС не постоји осим Игокее нико нема никаквих прихода да мозе нормално да функционисе тако да... А да брани и културне интересе јер се сподразимјева да кад велики Баја негдје опали неку пјесму да је то одма културни догадјај а ако неко смогне снаге да за ту пјесму јос и плати ето га и економија. Питање је само цему слузе представниства за спорт и културу које немамо,која воде оваки хостаплери и криминалци да нема даље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чајо

14.04.2017 21:44

Би л' ђедо мог'о средт' да извозимо кафу у Бразил?

Name

Горан Шомло Леви

14.04.2017 21:53

Госп.Ливне износи лажи о синагогама у Бања Луци и које их је сруши,наглашавајући Бошњаке,оне који су писали писмо усташким властима да не дирају србе,јевреје и остале у Бања Луци.Чисто информације ради ,навешћу само неколико детаља:БЛ је некад имала четири синагоге. Јеврејски дом са сефардском синагогом као јединствено архитектонско рјешење изграђен је 1937. у данашњој Јеврејској улици. У току Другог свјетског рата овај објекат је претворен у јавну кућу. Храм је парцијално срушен 1944. године, а преостали дио је по ослобођењу кориштен као градска разгласна станица омладинских организација. Године 1952. Савез јеврејских општина Југославије продао је овај простор, иако тадашња Јеврејска општина Бања Лука није имала свој простор. Дефинитивно рушење преосталог дјела овог храма десило се 26. октобра 1969. године, када је Бања Луку погодио разорни земљотрес.Ашкенска синагога.Осим сефардске постојала је и ашкенаска синагога. Од вјерског објекта за вријеме Другог свјетског рата претворена је у коњушницу, затим у творницу, па сеоску радионицу. Потпуно је срушена 1969. године, такође у земљотресу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Горан Шомло Леви

14.04.2017 22:12

А ко му је породицу унистио у Аусвицу и Јасеновцу.

Name

Горан Ш Л

15.04.2017 13:33

Усташе и нацисти,зашто питаш...поред Срба,Јевреја,комуниста,Рома мораш знати да су и Бошњаци из Бања Луке који су штитили комшије Србе,Јевреје.... Њих око 1000 побијено од стране усташког режима у Јасеновацу,можеш провјерити у архивама у Београду... Имају имена и презимена....не можемо генерализирати

Name

цупс

14.04.2017 21:55

Хоце ли реци колико прима тамо или неце ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Боба

15.04.2017 08:08

За ове двије године откако представниство не постоји, уплацено је Ливнеу преко милион марака. Сад помнози са бројем година од кад нас овај преварант ,, представља".

Name

Е јес

14.04.2017 21:57

Е јес срамота.Ненојте господо из ПДП да дирате посредно Израел.Провидно и поприлицно биједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.04.2017 22:20

Хоће ли реци колико Баји а колико њему? Мораће и то да каже.Врацај улудо потрошене паре народа ове сиротанске Републике Српске.Врацај све или у апсану пусти празне Бајине приче,то су паре и Муслимана и Хрвата који су такодје у Реп.Српској и који су такодје пунили буџет и пуне га и даље.А сто је најцрње толики добротвори и представници(Ливне,Кесић) а баја доби санкције и то код Амера.Ал сте га одбранили немојте више ако наставите оде цовјек и у затвор на крају.Зато врацајте паре народу РС и не лазите нас више.

Name

Ма

15.04.2017 05:02

Гдје си ти Милојко?

Name

Драско Кантар

14.04.2017 22:09

Све и једна ријец му је плацена;он ,лазански , кустурица , григорије итд.ух ста их се накотило!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЦ

14.04.2017 22:46

Јес и сви штите лик и дјело великог БАЈЕ а он у све горој позицији.А Кормак се смјеска ли смјеска.Овај Трамп ни близу Обаме ,овај још гори,тешко се Баји богами.Ја би све баталио и бјез на њиву,какав Ливне какав Лазански то ће све побјец и издат у секунди,мој Миле.

Name

Перо

15.04.2017 03:53

Мозда руднике купују, и тако то?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.04.2017 09:05

Одакле паре Ливнеу да ,, купи" концесију за Медну па је препрода?!!!!!!!

Name

борац

15.04.2017 04:29

Кад погледас ко нас преставља као да смо са оног свијета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микан

15.04.2017 04:40

"Представништво се бави привредним проблемима, а не политичким. Ми заступамо привредне, културне и спортске интересе Републике Српске, а не БиХ", рекао је Ливне за РТРС. Па види ли ико до сада како нам иде у привреди,култури и сорту са овом земљом ст заступа овај старац коме треба помагач да хода.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бјељинац

15.04.2017 06:20

Добро нама иде икако ко нас представља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха

15.04.2017 07:11

тако је брате. Коментар за 10.

Name

Нена

15.04.2017 06:42

Неко се са нама колективно опасно шали...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Нена

15.04.2017 07:14

илити-ј... нас у здрав мозак, а нама још драго, па му захваљујемо и дајемо мандат. Чудне смо ми наивне слијепе будале.

Name

Мд

15.04.2017 06:49

Овај старац ништа корисно неможе направити осим лоповлука. Само пљачка а незнам шта ће му... Уосталом ко цијени стара човјека, нема он озбиљног саговорника нигдје, незнам гдје га ископаше?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

15.04.2017 07:34

Овом нечовјеку је одавно било вријеме да оде на нашу страну.Топаловић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

15.04.2017 07:50

Имајте мало постовања цовјек је презивио холокауст у Јасеновцу и Аусвицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.04.2017 08:32

Многи су презивјели страсне патње али је само Ливне лопов за све паре. И лазов. И ту његову прицу треба узети с резервом, питање је колико ту има истине. А ово сто је млатио на ртрс, све и једну ријец је слагао. Знамо га ми Бањалуцани ко злу пару.

Name

МАСОН

15.04.2017 09:45

Ако имас постовања према овом преваранту води га куци па слави са њим јеврејске празнике,масирајте се и узивајте..

Name

зоо

15.04.2017 11:08

Могу мислити како је презивио...

Name

Доxа

15.04.2017 07:52

Ал вас дид хандри!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВОМАТИЦ АДМИРАЛ И АУСТРИСКА МАФИЈА

15.04.2017 08:19

КАЗИ НАМ ДОБРИ И ПОСТЕНИ ЦИКА АРИ,КОЛИКО ЦЕ ОНАЈ МАЛИ КОЈИЦ ДЕЈАН,СТО ГА ПОСТАВИСТЕ ТИ И СТАНКОВИЦ ДРАГАН ЗА ДИРЕКТОРА ПРАОНИЦЕ НОВЦА РСА ГАМИНГ ДОО,ДОБИТИ ЗАТВОРА КАД СЕ РАСПЕТЉА ПРИМАРНА ДЈЕЛАТНОСТ ПРЕКО БОБАР БАНКЕ? ХОЦЕ ЛИ УОПСТЕ У ЗАТВОР ИЛИ ЦЕТЕ ГА УБИТИ? ПОСТЕЊАЦИНО ДОБРА КАЗИ ЈАВНОСТИ КАКО СИ УНИСТИО ДУСАНА ЦУБИЦА КОД КОЈЕГ СПАВАС У ХОТЕЛУ И ИЗИГРАВАС МУ ПРИЈАТЕЉА? КАЗИ ЈАВНОСТИ СТА СТЕ ВЛАДИМИР ДЕЛИЦ,МИЛОРАД ДОДИК И ТИ ДОГОВАРАЛИ СА ПРЕМИЈЕРОМ ИСЛАНДА? КАЗИ ЈАВНОСТИ ДОБРОТВОРЕ,КОЈУ СИ ИМАО УЛОГУ У ОСЛОБАДЈАЊУ ДОДИКА НА ОСНОВНОМ СУДУ У БАЊАЛУЦИ?КАЗИ ЈАВНОСТИ КОЛИКО НАПЛАЦУЈЕС ГРАДЈЕВИНСКЕ ДОЗВОЛЕ ЗА ЛОКАЦИЈЕ ГДЈЕ ЈЕ ГРАДЊА ЗАБРАЊЕНА? ДРТИНО МАТОРА ТРБА ДА ТЕ СРАМОТА,ЗНАМО ДА СИ ДYЕПАРОС И ВАРАЛИЦА,ДА ИЗАДЈЕС У ЈАВНОСТ! СТА ИЗИГРАВАС ПРЕВАРАНТУ ОД 96 ГОДИНА,МИСЛИС ДА СИ ЦРНО ПЛЕМСТВО! СЕЦИКЕСО СТА РОКЕФЕЛЕРУ САД ЗНАЦИ ПЉАЦКОМ СТЕЦЕНО БОГАСТВО?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.04.2017 10:29

То ће све истражити и подићи оптужницу тузилац Славица Матијаш,она је врхунски стручњак за финанцијски криминал! Видјели смо позоришна представу око путева РС и стручну Славицу Матијаш! ХА ХА ХА,да не би бугарио!!!!!

Name

баба станија

15.04.2017 08:41

А ста реце дједе, само Милорад за предсједника и нема другог. ??? Сваки нас цестити домацин могао би бити предсједник. Нама само треба ПОСТЕЕЕН. А Ти си преееемааазааан. ДОБРАНОООО!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

15.04.2017 09:00

Ма то је бандит,и то намјерно казем на велику суботу,јер сутра је васкрс.Та банда хуља и подлаца је измислила камату,а нас председник је послусник тих хуља.Порука за пдпд и сдс је да је ово скретање са теме,пустите представниство то вам одвлаци намјерно пазњу,проблем је рудник Љубија,залихе гвоздене руде се процењују на 8,6 милијарди марака а купили су израелски бандити то за ситнис..Ту гањајте зеца,опозицијо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

15.04.2017 09:14

Ајде матори ,не с...и ти са 93 године можеш нешто допринијет, пусти ту празну причу, као да незнамо и ми шта се све ради и како; направљена је зграда и синагога у Бања Луци, акотреба, али немој рећи да ти који једва ходаш можеш више од тог...сем ако нисмо луди да незнамо да перете Милетове паре.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Психо Аналитичар

15.04.2017 16:32

О РАДУ “Рад је веома штетан и мало доноси.” (Талмуд, Гетин 680). “Нема горег и лошијег посла од обрађивања земље, јер кад ко 100 сребрника има у трговини може сваки дан меса и вина имати: ко пак уложи 100 сребрника у земљорадњу, може само соли и купуса јести.” (Талмуд, Јебамот 63а). РАД ЈЕ ЗА НЕЈЕВРЕЈЕ ”Нејевреји су створени да служе Јевреје. Они морају орати, копати, сејати, косити, вршити. Јевреји су створени да све готово нађу.” (Талмуд, Берахот 58а).

Name

БОБА

15.04.2017 09:37

ТО СУ РЕЖИМСКИ ПРИЈАТЕЉИ ЈА ТЕБИ ТИ МЕНИ РЕП ,СРПСКА ГДЈЕ ЋЕШ СТИЋИ СРЕТНО МОЈ НАРОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Циркус Ливнеа Пајтона

15.04.2017 12:59

Оно синоц је била невидјена бламаза и Ливнеа и ртрс и новинарке. Вала не треба висе нико ниста реци, сами су себи забили толико аутоголова у 20 минута да ми цак било и тузно да гледам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.04.2017 14:27

Браво за коментар. И да сам сумњао раније након емисије синоц, јасно је колико Ливне лазе.

Name

Двије минуте

15.04.2017 15:01

Су биле довољне да се укапира ствар. Бозе води га из РС или у Израел или на Небо! А ако већ толико воли РС онда у Бакинце. Ако икада и умре сахранити га тамо. А овце ће платити све трошкове. Заслужио је.

Name

ХИТЛЕР је идеалан

15.04.2017 14:37

И мање нас је уништио од ове протуве, метузалема. Овај Жидов на Велики Петак са РТРС се смије у лице крисцанина, и прича о моралу. Бозе има ли Те? Да нас бар мало спасиш? Води ову моралну наказу у Израел, ако већ нецес на Небо. Ни на Небу није добродошао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јевреј из БиХ

15.04.2017 14:42

Арие Ливне је јако зао цовјек! Оптузити јавно министра једне земље за антисемитизам, ито земље у којој си гост , а коју пљацкас деценијама, је висе него монструозно! За ово га треба санкционисти, моментално!!! Јос извце истину и лазе да га Црнадак оптузује за криминал, а оптузио га израелски директор за Балкан. Министре тузите тог цовјека, није увриједио само Вас, него и све постене јевреје који вијековима зиве у овој земљи

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

16.04.2017 19:39

Дидо вас хандри...

ОДГОВОРИТЕ