Бомбаш над бомбашима

САД имају ''Мајку свих бомби'', Руси посједују ''Оца свих бомби'', а у Републици Српској влада ''Бомбаш'' свих ''Бомбаша'' - Милорад Додик.

Република Српска 14.04.2017 | 22:01
Бомбаш над бомбашима
Шта је све тај слагао, не би, када би се на камару све те неистине ставиле, ни стотину ''Мајки свих бомби'' и још стотину ''Очева свих бомби'' могли ту количину уништити. И то да се одједном детонирају.

''Бомбаш'' свих ''Бомбаша'' тренутно је у ''Минском пољу'' сопствене странке, а нема дана да му неко од његових не постави неку врло опасну ''Нагазну мину''.

Било да је ријеч о блокади “Алумине” (три милиона губитка дневно), било да је ријеч о неизбору Срђана Кондића за директора Агенције за банкарство РС или о Побуни дрвопрерађивача на Сокоцу.

Око ''Алумине'' се туку двије Додикове струје, а продао га је његов омиљени ''утемељитељ'' Дон Вито.

Епилог ове туче врло лако може да буде 1.400 радника ''Алумине'' без хљеба и још 2.000 коминтената, који тренутно живе од те фирме, без посла. Прецизније - мртав Зворник.

Додик ништа годинама није предузимао, из ''Бирча'' (којем припада “Алумина”), украдено је, према ријечима Зорана Тегелтије, милијарду марака; Нико није процесуиран, јер то Додик није дозволио; Сада преостали интереси долазе на наплату. И то интереси које је Додик потакао.

Будимо реални: ''Павгорда'' и акцију ''Дугови УКИО'' је одобрио/инспирисао Додик; Када се Додик уплашио могућих последица преваре, измакао се, а оставио ''Павгорда'' да потоне. ''Павгорд'' је у акцију, коју је Додик одобрио, спискао добрих 20 милиона КМ.

Када је схватио да га је Додик у заједничкој превари изварао, Гордан Павловић, власник фирме ''Павгорд'', одлучио је да повуче све за собом. И ''Алумину'' и Зворник, ако треба.

Јадан ли је тај Додик гдје је довео и Зворник и ''Алумину'' и њене раднике. А и себе.

Ништа није боља ни друга страна, која сада води ''Алумину''. Писао сам о томе већ. И они су Додикова служинчад и они извлаче велике паре, од краја јануара до почетка марта пола милиона КМ, али проблем је велики када се лакеји отворено потуку, а плаћа Народ.

Посебан проблем је што ''Бомбаш'' све слабије својим ''бомбама'' успијева санирати бруталне обрачуне унутар СНСД-а, који су сви, одреда, директна последица његових прљавих планова и још прљавијих послова; Жеље да се дочепа милиона, које ће његови подређени извући, а њему донијети у кешу.

Уколико рачуни остану блокирани, ''Алумина'' ће издахнути, Зворник бити сатрвен: Највећи кривац за то је Додик, остали су тек извођачи смртоносних радова.

Стандардна поставка уништења овог ентитета.

Нека Додик исплати ''Павгорда'' из свог џепа, јер би коначно био ред да тикве, које је са њим садио, пукну о његову, Додикову, главу, а не о народну.

Одвратно ми је било слушати недавне Додикове пријетње да ће на ''сваки нови Протест одговорити Контрамитингом''.

У уторак, 18.04. о.г., Тачно у Подне, има одличну прилику за то.

У Сокоцу је Протест, јер је по Додиковом налогу за директора ШГ ''Романија'' постављен Рајко Булајић, Криминалац. Додик је именовање договорио са Криминалцем Мирком Чоловићем.

Побунио се народ, али и дио СНСД-а, СДС, ДНС - читаво једно поглавље за Додикову ''Црну књигу'' неподобних са којима се Мафијашка фракција те странке, коју ''Бомбаш'' предводи, треба обрачунати.

На Сокоцу се, у уторак, Тачно у Подне, уколико Булајић не буде ''поништен'', очекује 100 -150 камиона и око двије до двије и по хиљаде људи.

Изванредна прилика за Контрамитинг: Додик, Чоловић, Булајић и Шљам који их подржава могу доћи на Тракторима. Да се зна ко је чији.

Процјена МУП-а РС је да безбједносна ситуација на Сокоцу није добра, што даје још већу драж Додиковом доласку.

Набријани дрвопрерађивачи, Набријан и Додик. Могао би и Мали Алек да припомогне, преко Васкршњих празника да ''припусти'' своје медије на Сокочане, Рогатичане, Паљане, Ханпјесачане… и све оне који ће у уторак Тачно у Подне блокирати магистралне путеве око Сокоца, да би одбрнили право на голи живот, који Додик хоће да им одузме са Чоловићем и Булајићем.

Уколико Додик истраје на Булајићу, у сриједу слиједе још радикалније мјере. Па све дан за даном…

Балван Револуција, стари српски рецепт.

Силно ћу бити разочаран ако Додик не одржи Контрамитинг - само што је обећао да хоће, испашће Шмизла. Да не кажем нешто карактерно теже.

Нисам заборавио ни неуспјех са Срђаном Кондићем - ту је Додика ''помео'' Тегелтија. Толико снажно да је Додик тај догађај, у ужем кругу, окарактерисао као ''државни удар''. Хибридни Тегелтија у Обојеном атаку на Агенцију.

Кад смо већ код Агенције и преноса њених надлежности на државни ниво, уопште није јасно зашто се ико због тога буни. Шта ће нам Агенција када немамо домаће Банке. Ово што се зове домаћим Банкама су само ''Бобар 2'' и ''Бобар 3''.

Уопште није питање да ли ће пропасти, већ да ли ће се то десити сутра или за пар мјесеци! Сапуница банкарске пропасти.

Важно је да ИТ услуге иду као на ватру.

хттпс://слободанвасковиц.блогспот.ба

Коментари / 86

Оставите коментар
Name

Милан

14.04.2017 20:17

Миле додик је бомбардер није бомбас

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Милан

14.04.2017 20:35

Додик је ТАТА СВИХ БОМБИ

Name

Милорад Билбија

14.04.2017 20:38

Ма шта ви знате, важно је да га у својим "колумнама" редовно хвали његов "први обавјештајац" Предраг Ћеранић, тачније, декан Факултета безбједносних наука доц.др Предраг Ћеранић!

Name

Ха

14.04.2017 20:43

Ма какав бомбас он је лупез над лупезима, родјену мајку би преко воде зедну превео.

Name

Коле

14.04.2017 20:57

Ма он је за вас господин председник!

Name

Богдан

14.04.2017 21:18

Једнако колико и Дудек, тај његов "први обавјештајац" Предраг Ћеранић, тачније, декан Факултета безбједносних наука доц.др Предраг Ћеранић је још једино раван Дудеку по својим бомбашким и полтронским изјавама о Дудеку.

Name

Ре. Коле

14.04.2017 21:39

Коле, колико видим по овим коментарима,он је само твој председник.

Name

Бл

14.04.2017 21:44

марс,сисајте га додику

Name

Ре БЛ

14.04.2017 23:12

Мора да си га ти добро посисо кад га толико волис, дудлај га и даље.

Name

Цyпрус

15.04.2017 04:26

А тек кад се утврди ко су првави власници фирме Гросс доо из Градиске, која је власник рудника олова и цинка Сасе из Сребренице. За 1/3 се зна, остало це се сазнати

Name

075

15.04.2017 07:43

Офф топиц али молим админа да ме " пусти " ! Мало ироније , " добри су ": Додик , Изетбеговић , ал капоне Човић , Радончић , Павић етц. какви смо ми народ (и) у БиХ ( РС,Ф.БиХ и Д.Брчко) када смо дозволили да нам најгори од најгорих " владају " !!?? П.С. Свима који славе унапријед желим сретан Ускрс и Васкрс !!

Name

ДЕГОТХИА

15.04.2017 09:32

БРАВО ГОСПОДИНЕ ВАСКОВИЋУ И ХВАЛА ВАМ НА ОДЛИЧНОМ УСКРШЊЕМ ТЕКСТУ ЗА ПАМЋЕЊЕ. А БОМБАШ ЈЕ ДАВНО СВЕ РЕКАО ШТО ЈЕ ИМАО - ЧЕКА СЕ ДА СЕ УГАСИ СВЈЕТЛО - ПА ЋЕБОВАЊЕ

Name

ре Милан

15.04.2017 14:36

АКО ВАСКОВИЦ КАЗЕ ДА ЈЕ ДОДИК МАНИПУЛАТОР САМО ОКРЕНИ НАОПАКО-ДОБИЦЕ ПАРКИНСОНОВУ БОЛЕСТ ГЛЕДАЈУЦИ ЦАРА ДОДИКА КАКО ДВИЈЕ ДЕЦЕНИЈЕ НАРОД ДАЈЕ ГЛАСОВЕ МИЛОРАДУ-БОГ ЈЕ

Name

Робин Худ

15.04.2017 15:32

Желим зворничанима, искрено и од срца да пропадне алумина. Гласали су за дебелог криминалца, који ради против њих, који отима људима земљиште испред зграде, који на сваки могући начин уништава Зворник. Зворник је постао једна обична селендра од када га води дебели и његови неписмено-ретардирани полтрони. Ова структура око Дебелог у Зворнику је гробар зворничке привреде.

Name

ух

15.04.2017 16:05

Мука му је пара понестаје а кредита нема.

Name

РЕ Робих Худ

16.04.2017 06:13

Коментар за цисту десетку. Цијела Алумина је дала глас СНСД-у. Уосталом вецина њих ту је и примљена по партиској линији. Мада је апсурдно, али и ја им зелим тоталну пропаст. Ваљда це само тако радници Алумине прогледати и дици глас против дусмана који је свјесно униставају да би је приватизовали. А ције је Комунално предузеце.

Name

лаки

17.04.2017 14:16

Он је предсједник јер бољег немамо.Иванић је довео од себе лошијег Бореновића да бих и даље био главни,Босић је довео Говедарицу да би и даље био главни.Остали су полтрони и послушници.Нема младих а и оно што их има боље да их нема.Једини мотив и покретачка енергија младих у свим странкама је политичко запошљавање.Млади не критикују(пропало школство,запошљавање без конкурса)већ хвале власт,тј свако своју странку.

Name

днк

17.04.2017 14:43

ДОДИК ЈЕ ОБИЧНА ЛОПОВЧИНА!

Name

НОВОМАТИЦ АДМИРАЛ И АУСТРИСКА МАФИЈА

14.04.2017 20:20

Додик је криминалац сеоског типа који је кроз политику упознао праве кримосе па се умислио! Да би се ријешили будале мора се покренути истрага у фирмама НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо! Додик и Владимир Делић(УНИБРОС СТЕЕЛ КИПАР) су са НОВОМАТИЦОМ регистровали два фантома за прање новца НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо а у игри је и АРИ ЛИВНЕ и МАРТИН ШЛАФ! Ова два фантома су новац прали преко Бобар Банке! Кад се већ води истрага против Бобар Банке треба истрагом обухватити и рачуне Ново РС доо и РСА ГАМИНГ Доо,колико су новца положили а колико су пријавили промета и куда је новац ишао даље! Новац се у Бањалуку доноси у гепецима и полаже се на рачуне као промет!

ОДГОВОРИТЕ
Name

брат Ђуро

15.04.2017 06:22

Ово ће урадити Д. Чавић са својим пуленом Војином Мијатовићем. Можда припомогну М. Иванић и Б. Бореновић. Једина два већа биједника од Милорада Додика су Драган Чавић и Младен Иванић. Али србима треба вијек да схвате очигледно. Пардон, већини срба. Неко то схвати одмах али шта вриједи. Демократија је већина се пита.

Name

Докази

15.04.2017 11:18

Има још афера чистих за хапшења и процесуирање, али наше судство по политичком диктату ништа не дира. Најжалосније је да ОХР и медјународна заједница подржавају све окрећући главу на другу страну. Политичко-банкарско-тајкунска мафија на дјелу!!!

Name

рациц

17.04.2017 09:16

Ма каква "медјународна" заједница, па њима потпуно одговара оваква ситуација овде. Па од деведесетих су овде због тога, ово је оцекиван и призељкиван резултат управо ангазмана "медјународне " заједнице. Агенти "медјународне" заједнице од деведесетих све афере имају црно на бијело снимљене и та архива им данас јако добро слузи. Назалост долазимо, у економском смислу, до краја једне јузнословенске прице, за продају је остала само земља. У данасњем времену информације и догадјаји се крецу мало вецом брзином него у прослим слицним временима, то би могло имати и позитивног ефекта, ако успијемо схватити ста се десава. Долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

Name

Роман и ја

14.04.2017 20:21

На тај протест, Милорад Додик не смије ни присмрдити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бомбас

14.04.2017 20:24

Лол

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проинтер

14.04.2017 20:57

Али зато Проинтер наставља да млати милионе КМ на ИТ пословима са дрзавним предузецима, фондовима , електропривредом...колика пљацка је на снази постало је јасно и директорима ових предузеца и фондова па на све нацине тразе да се тендери зауставе...паника јер це неко морати у затвор а Баја и син Игор који одмара у Дубајиу ових дана сигурно неце.

Name

Рика

14.04.2017 23:16

Планет софт највеци пљацкас предузеца!!!

Name

Гојко

15.04.2017 06:14

А јеси више досадан са проинтером, имаш ли ти жену, или дјевојку, или бар тв? Опусти се мало, билмезу

Name

Мрцевци

15.04.2017 08:03

Гојко уписи средњу док ти Миле Јос мозе средити да не морас уцити.

Name

Торбица

15.04.2017 08:35

Гојко, да ти није право име Игор, кад толико браниш Проинтер? Имаш 23 милиона конвертибилних разлога за то, и то само у овој години.

Name

Тузилац

14.04.2017 20:31

Истрагу о Бирацу вец цетири године води Специјално тузиластво РС и јос ниста. Изгледа да "нико није крив". Сто онда приговарамо БиХ тузиластву сто јос није донијело одлуку о Дудаковицу. Кад нецес онда не иде па не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.04.2017 21:48

Ово дрзавно и Кантон Сарајево бар несто раде. Јест да су ко пузеви спори али ипак раде. У Рс кадија тузи кадија суди. Зар јос неко вјерује судству и полицији Рс. Пфффф

Name

Тузилац

15.04.2017 05:15

Сва тузиластва у БиХ су рак рана борбе против криминала јер су под политицком и криминалном контролом и треба им реформа идмах. Понека ласта није прољеце и те појединце који су добри треба у реформи задрзати а вецину разријесити и забранити да уђу у дрзавне институције. Промијенити и лосе законе који им дају моц без одговорности за нерад, неструцност и лоповлук којим се баве. Ни судови нису много бољи а главни проблем је приватизовано, корумпирано, некомпетентно и отуђено Високо судско и тузилацко вијеце које такве људе именује. Риба од главе смрди.

Name

Родјо

14.04.2017 20:38

Скидамо Булајића, Цилетов кадар ће да сједе у фотељу!!! Нека дође да нас спријечи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.04.2017 08:26

Е јадници моји,хоцете да радитw ста хоцете па вам не одг Булајиц.Хоце Дркеља и његови пајтоси да товаре и праве своје диспозицоје како они хоце,и то за дзабе наравно. А људи који имају по 100 000км уплацене градје немају ста да на товаре.Толико о постењу

Name

Капетан

14.04.2017 20:43

Бољи од Боска Бухе и Сирогојна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родјо 2

14.04.2017 21:16

Булајић је велико г... Бајино.Проци неће ни са хиљаду баја и бајица.Доста је било,доста.

Name

ЛОЛА С РАВНЕ РОМАНИЈЕ

14.04.2017 21:06

ЧЕКАМО ТЕ МИЛОРАДЕ ДА ОБЈАСНИШ СОКОЧАНИМА ШТА СИ ТО УРАДИО НА РОМАНИЈИ У ПРЕТХОДНИХ 15 ГОДИНА ДИКТАТУРЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.04.2017 21:26

Јео туљумбе у сластицарници ......! Једино мјесто у ЕX YУ гдје није могла опстати. ју по. Свака цаст Романинцима!!

Name

Посматрац

14.04.2017 21:17

Посладњи цин Бајине владавине потпуно урусавање РС због цега је и доведен на власт тенковима СФОРа он је то одлицно одрадио .Јос само да се народ подијели и поцне унутар српски сукоб и Баја је свој дио посла одрадио.Да резимирамо прво је се посро на институцију предсједника РС,па је продо Јасеновацку градју устасама,урусио банке РС,задузио нас као да смо Америка и овај последњи цин братоубилацки рат срба радника на ивици егзистенције и његових срба криминалаца који це поцети на Романији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

14.04.2017 21:28

Мора се признати да је одлично одрадио посао...

Name

xxxxx

15.04.2017 00:26

Издржацемо ми Срби, Баја це у прослост, само ХРАБРО!

Name

ВРС

15.04.2017 05:08

Браво "посматрац" на коментару, све си у праву 100% , само ми није јасно да мозе јос манипулисати са људима неком љаганаком прицом о угрозености РС, а он је унисти брате економски привредно да је довео до банкрота, све је у бајиним рукама, судство, полиција, институције , па то треба да види просјецан цовјек и да се крије иза тога, и добија изборе на лазном патриотизму , прво и основно није у рату у ВРС е провео ни дана, унистио и опљцкао све сто се мозе опљцкати, само нека ми неко наведе једну фирму у РС која ради позитивно... ста је то дали је то неки "нови патриотизам" или... Сто га прије "отјерамо" гдје му је и мјесто то боље по насу дијецу !!! у противном оста нам љустура од РС... а бојим се да вец нике касно !!!

Name

рациц

17.04.2017 10:40

Ми смо као народ јако наивни, то је тацно, цесто радимо ствари које су обрнуто пропорционалне здравој памети и било каквој логици, али мислим (и искрено се надам) да нисмо толико изгубили интелигенцију и осјецај за исправно у критицним ситуацијама, па да кренемо у ту прицу Србе на Србе ? Додусе цитава ова бивса Југославија јесте управо та прица, али надам се да смо је довољно свјесни да је не поновимо ? Ако ни због цега другога онда бар због релативно кратког временског периода у коме смо могли заборавити ? Ми морамо сацувати здрав разум. Долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

Name

Пера

14.04.2017 21:22

Пол Тибетс

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стана

15.04.2017 06:11

Нема фирме у РС, која је опљацкана а да он није кумовао томе."Крајина Борац" и ту је омогуцио Малбасицу да на незаконит нацин доде до најатрактивнијег пословног простора у РС.А и сама приватизација је најсмисљенија пљацка стољеца, тако да сам се ја насла измеду двије мафијаске струје, оних који су, као "по закону"досли до тих простора, и Додиних који су несто покусали отети и за себе!

Name

Патриота

14.04.2017 21:27

А воле ови новинари да пумпају народ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

14.04.2017 21:34

Ста пумпају,па све је тако,сав народ зна да је Додик лопов,само једни од тога имају ситну корист а други не! Све је тако!

Name

Никола

14.04.2017 21:31

Е кад вам је Младен Босиц рекао да је Додик највеце зло ви сте се смијали и звали га смотом,а како вријеме одмице и сами видите да је Босиц први који је прузио прст и рекао да је то највеци лопов и униститељ Републике Српске! Народ се буди,доста је било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

14.04.2017 22:23

Сви на ноге избаците те лопове на улицу.Они су зло али прво порекло имовине да се испита па дати народу да им суди.људи умиремо од глади освестите се докле висе?

Name

Упропаститељ

14.04.2017 21:56

Ови из НАТО кад видесе да нам ниста ни бомбама не могу стависе њега на власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хуки

15.04.2017 06:41

Ни олуја није висе отјерала срба колико је Миле и његови полтрони.

Name

Леми

14.04.2017 22:04

Гдје ме сад нападате кад економски најбоље стојимо у Европи???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плеасе

14.04.2017 22:16

Пустите висе Додика, не браним га, али Република Српска тренутно има веце непријатеље, као сто је Бакир Изетбеговиц, писите мало о њему и његовој братији!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

14.04.2017 23:14

Ни близу.

Name

Брале

15.04.2017 00:37

Бакир и његови су мала маца за зло звано СНСД-ДНС-СП СРПСКЕ ЦЕ БИТИ ДОК ЈЕ СРПСКОГ НАРОДА НА ЊЕНОМ ТЛУ!

Name

Ја ти казем

15.04.2017 05:11

Гријесис!!! Овај је веце зло по РС него Бакир.

Name

АХ

15.04.2017 20:07

Ма какав Додик људи, Бакир ако му се пусти унистице РС, онда вам дзаба све.

Name

бака

14.04.2017 23:12

Будаласа треба на мјесто за будале,па нека се тамо кесери до миле воље.Доста га је висе,дефинитивно ДОСТА/

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

14.04.2017 23:51

ОВО ЈОСИП БРОЗ ТИТО НИКАДА НИЈЕ УРАДИО

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxxxxx

15.04.2017 00:24

Поздрав из Братунца, јединог града у Српској гдје Баја није дрзао предизборни митинг у прослој кампањи. ИСТРАЈТЕ БРАЦО СОКОЦАНИ, вријеме је да Баја оде у прослост!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цука

15.04.2017 04:21

Миле је прави визионар без визије зивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

15.04.2017 04:48

Његов мозак је теско размјети поставља цовјека којег је оредходно смијенио збиг криминала и коруоције и сад га враца идентицан слуцај као са Мирком Станетицем бас идентица ситуације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрвопрерадјивац

15.04.2017 05:51

И јуце су Цоловиц и Булајиц сакупљали паре по Мокром и Соколцу. Јос им је требало 1ооооо,оокм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Равна Романија

15.04.2017 13:49

Живио поштени и препоштени Цицко Бјелица. Сада ће отворити и Универзитет на Сокоцу. Шта ћеш поштено човјек ради и заради.

Name

Утемељивац

15.04.2017 05:57

У уторак цијели исток на ноге устаје. У Соколцу дрвопрерадјиваци уз подрску градјана,у Милицима незадовољни радници рудника Боксита,у Зворнику 1300 радника Алумине и градјана Зворника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан

15.04.2017 06:05

Ста цека Истоцно Сарајево. Дијеле ценар јавне безбједности на Пале и Лукавицу,гасе поједине опстине цланице града,нема болнице,универзитет грца у финансијским проблемима. Униставају град Истоцно Сарајево.Нема пута од Зворника до Сарајева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

свједок

15.04.2017 06:18

За ста слузи канцеларија СНСД у Сокоцу у касним вацерњим цасовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

15.04.2017 06:35

лопов над ЛОПОВИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

мистер x

15.04.2017 07:15

Како је могуце да један такав гигант као Глиница могла себи да дозволи толики јаваслук.Сад се изгледа одмотава клупко од раније,Јефто Суботиц је намиривао дугове преко владе у Београду/за услугу це п0клониит Подриње и Зворник без борбе рс/тј отргнуо га од БиХ и кад је то урадио добио је награду за најбољег менадзера еxс Yуг,.Све остало је историја,Сто се мене тице зелим свим срцем да та компаније оде у бозију матер и да нестане за сва времена ,јер они који су је створили и направили не зиве висе тамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

15.04.2017 07:22

овај комплетан идиот нас је довео у ситуацију да смо зедни гладни без пара а он на све то дизе кредите свакодневно од којих ми немамо ама бас ниста.Обицно кад домацин у куци дизе кредит обрадују се деца зена мало се једно врихеме боље зиви ал овај кретен кад их дизе нама ниста боље.Зато ово треба гвозденом метлом помести.Од засеока преко мјесне заједнице опстине града па до владе.Истјерати ове пацовцине лоповске из јазбине похапсити и судити.Свака власт краде и отима,али у свакој има и постених мада код ових црвених све го слајм љига хуља и подлац,тако да их све треба одреда похапсити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Викинг

15.04.2017 07:37

Говно над говнима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

15.04.2017 08:01

Покварен ко нико.Највеци хуља и подлац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

15.04.2017 08:17

Добар је био миле додик,само се мало погубио,изгубио је контролу,нека нас бомбардује лазима и нек је највеци лопов,само је требао народу дати да зиви,да небудемо гладни,и да нас немалтретира поскупљенима,јер све иде у пропаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУГИП

15.04.2017 08:33

Има још црњих у Геоуправи-з.к. мафија, деура, ћана, станко, даница, гуз...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

15.04.2017 08:59

Био је добар док је било пара од Телекома,а сад нема шта да се прода.Сељацина је парадирао са тудјим парама,ништа своје нема,ништа није зарадјено све сад само кредити.Да би био још на власти дижу се кредити до бесвести,продају се обвезнице ,задузују се унуци само да се влада још коју годину.Али ја знам како пролазе Српски недоказни владари и овај ће тако.Размислите ви из опозиције шта знаци његово" и ми ћемо митинг кад и они из опозиције" и не дозволити битанги да Србе нахуска против Срба.То би био крај ове Републике Српске.Не сумњам да ће му опет помоћи и Бакир у томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајке

15.04.2017 16:43

Е Васковицу није ти ни Вукановиц раван.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чуда

15.04.2017 18:28

Јесте раван му је само када треба Србе на Србе окретати. Странци сада њих финансирају да уруше један систем.

Name

Православац

15.04.2017 19:47

Миле Додик најбољи политицар у Српској,цовјек има дјела а ста имају други,видјели смо друге били су на власти и били су дупло гори,код Додика је све редовно а код њих је све каснило

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какав парадокс..

16.04.2017 07:54

Има дјела има, види се. Обогатио се служећи народу, а исти тај народ офукари и осиромаши, западе у биједу и безнађе.

Name

Милан

15.04.2017 20:55

Миле додика за краља поставити,господара зивота и смрти,бицемо његови робови и слуге,до краја зивота,а он нек се прездерава јањетине и прасетине па нек опет заглави у болницу ,казу прездеро се ,заболио га зелудац,а сиротиња нек гладује

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поглед

16.04.2017 04:35

Јос је оних много који сљепо подрзавају Додија.И одговара им овакво стање у Ентитету.Највисе Бањалуцана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

17.04.2017 11:09

Ја волим своју Републику Српску, волим је цитаву и нецу да је дијелим на истоцну и западну . Волим све људе у њој који су способни вољети. Од Требиња, Билеце, преко Сребренице, Бијељине, Босанског Новог, па до Мркоњиц Града и Сипова. Постујем све њене становнике који покусавају постено радити и зивјети. Ја сам Бањалуцанин и право да вам казем цитава моја сира породица једва крпи крај са крајем. Долази ново вријеме. Вријеме у коме се смијемо дијелити само на људе и нељуде. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

Name

44

16.04.2017 08:18

Зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

16.04.2017 19:20

Ово је ИДИОТ над ИДИОТИМА! Несто јос невидјено на кугли земаљској. Мозда це му Вуциц бити.добра конкуренција али га у примитивизму не мозе стици никако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

17.04.2017 10:53

Као сто реце народна пјесма, Синова Мањаце : "У мом селу има један Раде дању спава а по ноци краде . Али село воли Раду све на своју стету Нека Раде од нас краде срамота по свјету. Не да село да му оде Раде јер се не зна ко ста има док се не украде" Ојха :) Долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Билеца

17.04.2017 11:50

Владавина странке је једна од највецих посасти која мозе задесити неко друство у овом слуцају снсд-а који је пустио пипке свуда, али назалост исти принцип влада и код опозиције.

ОДГОВОРИТЕ