Шпигл: Роналдо платио дјевојци да ћути о силовању!

Немачки медији оптужили су нападача Реал Мадриа Кристијана Роналда да је силовао једну девојку, а потом јој платио да ћути о томе.

Фудбал 14.04.2017 | 22:15
Шпигл: Роналдо платио дјевојци да ћути о силовању!
Невероватне оптужбе на рачун репрезентативца Португала изнео је угледни немачки лист "Шпигл", а њих заснива на наводним писаним документима који су им постали доступни путем звиждачке платформе "Фоотбалл Леакс"

Како наводе, Роналдо је 13. јуна 2009. године силовао девојку у свом хотелском апартману у Лас Вегасу, а потом се договорио с њом и платио јој 375.000 долара да ћути.

Према документима "Фоотбалл Леакса", Роналдо се са жртвом нагодио 12. јануара 2010. године, а договор је потписао његов адвокат Карло Осорио де Кастро.

Девојка је пристала на споразум уз један услов: Роналдо је морао прочитати њено писмо написано на шест страница у ком је написала све о својим осећајима и повредама које је задобила.

Жена, која је у то време била у средњим двадесетим годинама је наводни напад пријавила полицији тог дана, али Роналда у телефонском разговору није именовала него је само рекла да се ради о јавној особи и спортисти.

После договора с Португалцем је одлучила да повуче пријаву, а његовим адвокатима је доставила и имена свих људи којима је говорила о наводном догађају ,па се писменим путем обавезала да ће уништити све доказе.

"Шпигл" је затражио Роналдов коментар на наведене оптужбе, а у име Португалца је коментар дао његов немачки адвокат који је рекао да се “оптужбе које су имплициране у најснажнијој форми морају одбацити као нетачне”, као и да ће његов клијент “подузети акцију против неистинитих чињеничних тврдњи и свих повреда његових личних права”.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар