Пјулис: Немам проблем са Клопом!

Менаџер Вест Бромвич Албиона Тони Пјулис рекао је да нема проблема с колегом из Ливерпула Јиргеном Клопом.

Фудбал 15.04.2017 | 22:15
Пјулис: Немам проблем са Клопом!
После ремија Ливерпула и Вест Бромвича (2:2) на Енфилду у децембру 2015. године Клоп је повео своје играче да прославе бод с најватренијим навијачима "црвених", што се тада није свидело Пјулису.

Клоп је после тога критиковао тактику менаџера ВБА, на шта му се Пјулис иронично извинио.

Затегнути однос двојице тренера наставио се и ове сезоне, када се Пјулис пожалио на похвале које добијају страни тренери у Премијер лиги, узимајући Клопа као пример. Вест Бромвич ће у недељу од 14.30 играти као домаћин против Ливерпула.

"Неће бити проблема између мене и Клопа. Он је такмичарски настројен и жели победу свог тима. Нема проблема. Ливерпул се бори за Лигу шампиона. Играчи им се повређују као и осталима, не иде увек све на истом нивоу, имате успоне и падове у сезони. Морате да прихватите да ћете у неким утакмицама добро играти и победити, а да ћете у неким бити лоши и изгубити. Некад можете добро да играте и опет да изгубите, али то је плима и осека професионалног фудбала и сви то морају да истрпе", рекао је Пјулис, пренео је Скај Спортс.

Пјулис никада није изгубио од Ливерпула када је играо на домаћем терену у Премијер лиги. Вест Бромвич је осми на табели са 44 бода, а Ливерпул је трећи са 63 бода. Пјулис је рекао да клуб већ сада прави планове за прелазни рок, али да Вест Бромвич нема финансије као остали клубови.

"Следећег викенда играмо против Манчестер ситија у полуфиналу ФА купа, па ће наредних дана сви чланови стручног штаба гледати утакмице. Већ правимо планове за наредну годину. Покушавамо да поставимо ствари на место. Не желимо да заостајемо. Желимо што пре да доведемо играче, пре него што почне луди део сезоне. Тешко је то урадити рано пошто морате да преговарате о уговорима и ценама и свему другом, али даћемо све од себе", навео је Пјулис.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар