Дел Потро потврдио учешће у Квинсу

Хуан Мартин дел Потро потврдио је да ће учествовати на турниру у Квинсу који се игра од 19. до 25. јуна на травнатој подлози.

Тенис 17.04.2017 | 14:15
Дел Потро потврдио учешће у Квинсу
Аргентинац се тако придружио Ендију Мареју, Рафаелу Надалу, Стану Вавринки, Нику Кирјосу, Милошу Раонићу и Григору Димитрову који су већ потврдили учешће у западном Лондону.

"Јако сам срећан што се враћам на овај турнир. То је сјајан догађај и увек је лепо играти пред навијачима који су били увек добри према мени. Носим јако лепе успомене из Лондона, јер сам стигао до полуфинала Вимблдона, потом сам освојио и бронзу на Олимпијским играма 2012, а прошле године сам на Острву играо у Дејвис купу и сви су били заиста фини према мени иако сам играо против Ендија Мареја. Желим да дам све од себе на трави у Квинсу. Ако будем био на висини задатка, онда имам шансе да на овој подлози ове године направим добар резултат", рекао је Дел Потро.

Ово ће тенисерима бити једна од последњих генералних проба играња на трави пред трећи гренд слем турнир у сезони - Вимблдон, који се игра од 3. до 16. јула.

Наградни фонд турнира у Квинсу износи 1.966.095 евра. Титулу брани Енди Мареј.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар