Нада Мацура министар здравља?

Међутим, Нада каже да иако би волела да по цео дан седи у фотељи, ипак сматра да је потребнија на месту на којем се тренутно налази.

Србија 13.04.2017 | 17:49
Нада Мацура министар здравља?
"Подржавам рад премијера и будућег председника, али нећу да се одвајам од практичне функције. Искрено, не бих волела да добијем министарско место јер нисам за политичара. Не верујем да бих се снашла у тим водама. Здравство је веома тешко за решавање и господин Лончар је на све могуће начине покушао да реши много проблема, али их још има. Нисам дипломата и зато не бих била добар министар", открива Нада иако признаје да јој пријају приче да ће бити министарка.

Она у предизборној кампањи није крила да подржава СНС, због чега је сада револитана због протеста људи који су незадовољни резултатима.

"У демократској држави дозвољени су протести, али сматрам да ако је неко победио са 55 одсто, да је то легално и да нема проблема што се тога тиче. Три четвртине људи воле Вучића, а једна четвртина не, и управо је ту проблем", прича Нада, која је недавно изашла у провод, када су сви погледи у клубу били упрти у њу.

"Не знам разлог зашто сви стално гледају у мене, вероватно сам постала права звезда. Вероватно сам нова у ноћним изласцима, па су из тог разлога све очи биле упрте у мене. Али пријатељице су ме позвале да изађем, па сам морала да их испоштујем", поручује Мацура.

С друге стране, њено срце је и даље неосвојено, а она верује да је разлог то што стално ради и нема времена да се посвети емотивном животу.

"Немам удвараче, расписаћу конкурс. Ти који би ми се можда удварали немају прилику, пошто проводим много времена на послу, па онда идем кући да обавим обавезе које имам. Мислим да сам сувише реална и стојим на земљи, не верујем да ће ми се више икада десити љубав. Не дајем повода да ми се деси", завршава Нада.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бн

13.04.2017 18:05

Мацуро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луди тосо

14.04.2017 11:45

Види даме види јој колијера кренула назбор зутио злато и сарена хаља уклапа се у једну ријец " сељанка" цобанлкуса стара она у политици хоце бити неко писи медицинске књиге ипостани неко у струци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паметна Маса

19.04.2017 22:01

Бас си луд Тосо...Ако је ико заслузио да буде министар то је др Мацура..немас појма ста знаци бити др,а камоли спец.ургентне...