Видео: Како је "четнички син" спасао Луку Модрића?!

Мирољуб Петровић познат и као "Идеш под мач, бато" открио мало познати детаљ из живота и каријере једног од најбољих хрватских фудбалера Луке Модрића.

Фудбал 14.04.2017 | 23:00
Видео: Како је "четнички син" спасао Луку Модрића?!
Контроверзни доктор филозофије, оснивач и директор Института за природну медицину, Мирољуб Петровић открио је детаљ из каријере фудбалера Реал Мадрида Луке Модрића, који је играч шпанског клуба од 2012. године.

"Доктор Милисав Николић, мој добар пријатељ, лечио је Луку Модрића. Он данас живи и ради у Швајцарској, јер су га истерали из Србије, јер је четнички син, па је морао да оде из земље. Он је најбољи светски отропед, може да излечи укрштене лигаменте без операције", почео је Петровић причу и наставио:

"Пре једно три, четири године звали су га менаџери, кажу, повредио се Лука Модрић. Кажу, пук'о му пршљен. Послали су му и снимак магнетне резонанције. Погледао је и каже, ма какав пршљен, њему не треба операција. Сео је на авион и отишао у Мадрид. Срео се са Луком и Милисав му је одмах рекао: 'Бато, па ти мораш да оперишеш нос, а не кичму'. Ти дишеш на уста, како можеш да играш фудбал, а дишеш на уста".

Препричао је и да је Модрић на тренингу добио ударац у ребра и да је јаукао од болова када би га неко додирнуо у место ударца, "као да га дрмаш у струју".

"Ови блејачи (из Реала) хтели да му оперишу пршљен, замисли! Направили би од њега инвалида. Сат времена је трајала терапија, бам-бам-бам, Лука се драо као јарац. Питао га је л' га боли, Лука каже ништа. Те сезоне, кад га је Милисав 'пеглао' био је фебруар или март, Лука је експлодирао, потписао је уговор на 4 године захваљујући Милисаву".

Петровић је рекао да је Милисав Николић излечио "преко ноћи" и српског фудбалера Немању Гудеља, који је био укочен, а и да ће кошаркаш Црвене звезде мтс Стефан Јовић "морати да дође код њега да га моли да му озбезбедим термин код Милисава".