Зидан: И да смо дали трећи, ништа не би било готово!

“Наравно, било нам је лакше кад смо играли 11 на 10, али погледајте и колико је одбрана имао Нојер. Није лако играти овде", казао је Француз после победе у Минхену.

Фудбал 13.04.2017 | 13:30
Зидан: И да смо дали трећи, ништа не би било готово!
Имао је тренер фудбалера Реала Зинедин Зидан доста разлога да буде срећан и насмејан после вечерашње утакмице у Минхену. Не само да је његова екипа победила Бајерн са 2:1 у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона, већ је то урадила после великог преокрета.

“Овакве двомече никада не одлучује прва утакмица. Можда смо могли да дамо још један или два гола, али и са овим смо веома срећни“, одмах спушта лопту на земљу француски стратег.

Он сматра да је тек у другом полувремену екипу Реала почела да игра онако како је било договорено.

“Показали смо жељу да направимо добар резултат после првог полувремена. Вероватно би утакмица била другачија да је Бајерн повео са 2:0. Ипак, било смо стрпљиви, брзо изједначили. Од тог тренутка све се променило. Вратили смо лопту у своје ноге и показали карактер.“

Признао је Зидан да је искључење Хавија Мартинеза у великој мери олакшало посао Реалу, али је подсетио колико је тешко добити у Минхену.

“Наравно, било нам је лакше кад смо играли 11 на 10, али погледајте и колико је одбрана имао Нојер. Није лако играти овде. Бајерн има одличне играче, ради се о врхунској екипи. Морали смо да одиграмо добро у другом полувремену. И да смо дали трећи гол, ништа не би било готово. Све се решава следеће недеље“, закључио је он.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар