Једно лице убијено друго ухапшено

У мјесту Грачаница код Живиница синоћ око 21 сат убијен је двадесетчетверогодишњи Седин Мушић из Зеленике код Живиница, а за убиство је осумњичен двадесетшестогодишњи Омер Фатић који је одмах након убиства лишен слободе - саопштено је из Тужилаштва Тузланског кантона.

Босна и Херцеговина 13.04.2017 | 12:14
Једно лице убијено друго ухапшено
Фатић је осумњичен да је испред своје куће у мјесту Грачаница код Живиница у Мушића, који је био у аутомобилу, испалио два хица из ловачке пушке-шачмарице, након чега је Мушић преминуо.

-Утврђено је да су претходно два младића заједно провели дан, а у вечерњим сатима су дошли аутомобилом до куће осумњиченог. Највјероватније је убиству претходила свађа, те је Фатић ушао у кућу, узео сачмарицу и у оштећеног, који је сједио у аутомобилу, испалио два хица у горњи дио тијела - наводе из тужилаштва.

Увиђај су синоћ обавили дежурни тужилац и припадници Сектора криминалистичке полиције МУП-а ТК и Одјељења криминалиситичке полиције ПУ Живинице. У току је криминалистичка обрада, након чега ће осумњичени уз извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предат у надлежност Тужилаштва.

Поступајући тужилац је, како се наводи, издао наредбу за вађење крви и урина од осумњиченог, а бит ће издата наредба за обдукцију тијела преминулог, као и наредбе за све друге потребне истражне радње и вјештачења у циљу утврђивања свих околности у вези с убиством.

(Фена)

Коментари / 0

Оставите коментар