Роналдо: Сумњате у мене? Онда сте у мањини!

Кристијано Роналдо, стрелац два гола у победи над Бајерном у Минхену (2:1) у Лиги шампиона, тврди да је на прави начин одговорио критичарима.

Фудбал 13.04.2017 | 14:30
Роналдо: Сумњате у мене? Онда сте у мањини!
Португалац, власник Златне лопте за најбољег играча, на Алијанц арени постигао је 100. гол у еврокуповима и постао први фудбалер који је дошао до тог подухвата.

"Истина је да сам веома срећан. Одговорио сам на прави начин, не знам ко то сумња у мене, али они су у мањини. Људи који су близу мене ме воле, немам у то сумњу", рекао је Роналдо после меча у Минхену, након спекулација да су поједини фудбалери Реала тражили да му се умањи минутажа.

Он не крије да је задовољан што је краљевски клуб успео да преокрене и стекне предност пред реванш четвртфинала Лиге шампиона.

"Није лако супроставити се тиму као што је Бајерн. Губили смо 1:0, пропустили неколико одличних прилика, али смо се вратили рано у другом полувремену. Победа је сјајна, али све је и даље отворено око пласмана у полуфинале".

Роналдо је могао и до хет-трика у Баварској, али му се неколико пута испречио одлични голман Бајерна Мануел Нојер, кога је похвалио.

"Нојер је био одличан, доста је одбранио, имали сјајну ноћ, али је примио два гола. Све је то фудбал. Да је Видал постигао гол из пенала све би било лакше за Бајерн", закључио је Роналдо.

Реванш утакмица на стадиону Сантијаго Бернабеу игра се 18. априла.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар