Излив љубави Алвара Морате: Бићу Контеов, прије или касније!

“Осећам обавезу према њему јер је он тренер који је највише веровао у мене, који је учинио да се осећам моћним и играм фудбал на највишем нивоу", каже нападач Реала.

Фудбал 15.04.2017 | 20:00
Излив љубави Алвара Морате: Бићу Контеов, прије или касније!
Нападач Реала Алваро Мората каже да ће “пре или касније” сарађивати са Антониом Контеом, као и да је селидба у Премијер лигу његов наредни циљ у каријери.

Фудбалер Мадриђана признао је и да је био мета потенцијалног трансфера од 68.000.000 евра прошлог лета када је Челси пробао да га доведе у Лондон и да је тада причао са италијанским стручњаком око селидбе на Стамфорд Бриџ пре него што се вратио у Мадрид из Јувентуса.

Мората, који је постигао 27 голова на 93 наступа за Јувентус, признао је да доста дугује садашњем менаџеру Плаваца.

“Срећан сам у Мадриду где ме потпуно подржавају. Међутим, уколико поново добијем велику понуду као ону коју сам имао прошлог лета, нећу јој сигурно затворити врата. Волео сам Италију и период проведен тамо, али уколико икада напустим Шпанију могу да пређем само у Премијер лигу”, рекао је Мората у интервјуу за Гардијан.

Шпанац не крије да је поприлично везан за Контеа.

“Осећам обавезу према њему јер је он тренер који је највише веровао у мене, највише ме желео, који је учинио да се осећам моћним и играм фудбал на највишем нивоу. А опет, никада нисам имао прилику да играм под његовим директним вођством, нити да ме тренира. Али пре или касније и то ће се десити”, поручио је Алваро Мората.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар