Ник Кирјос не игра на Мастерсу у Монте Карлу!

После Роџера Федерера и Гаела Монфиса, и Ник Кирјос је одлучио да не игра на турниру у Монте Карлу који почиње 17. априла.

Тенис 13.04.2017 | 13:45
Ник Кирјос не игра на Мастерсу у Монте Карлу!
Због повреде, али и емотивног пражњења које је доживео у Бризбејну у четвртфиналу Дејвис купа, када је са две победе, над Џеком Соком и Џоном Изнером, одвео Аустралију у полуфинале, Ник Кирјос је одлучио да прескочи турнир у Монте Карлу и да му прво такмичење на шљаци буде у Ешторилу, који почиње 1. маја.

- Повредио сам се у Бризбејну, али су физиотерапеути успели да ми помогну и да оспособе моје тело да могу да играм. Доста водим рачуна о свој здрављу. Али треба ми одмор. Емотивно сам се испразнио после победе над Американцима. Радујем се сезони на шљаци јер сам прошле године играи баш добро на овој подлози - образложио је одлуку Ник Кирјос.

На турниру у Монте Карлу учествоваће двојица српских тенисера у главном жребу сингла - Новак Ђоковић и Виктор Троицки, док ће кроз квалификације до главног жреба покушати да дође Душан Лајовић.

Ненад Зимоњић је планирао са Бугарином Григором Димитровим да игра у дублу, али ће тек у суботу сазнати да ли ће моћи да играју главном жребу.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар