Србин из Швајцарске повео друга Шпанца да уживо види Новака Ђоковића!

Имали су подршку изабраници Кончите Мартинез у дворани "Александар Николић", али. . . Гости из Шпаније признају да су уживали у Београду и да су јурили да се фотографишу са Новаком Ђоковићем на четвртфиналу Дејвис купа у којем је Србија убедљиво надиграла "црвену фурију".

Тенис 13.04.2017 | 13:15
Србин из Швајцарске повео друга Шпанца да уживо види Новака Ђоковића!
Навијачи шпанске Дејвис куп репрезентације Београд нису напустили са осмехом на лицу због пораза својих тенисера, али сви су одушевљени гостопримством нашег народа. Један од „гостију“ је и Радиша Бошковић (на фотографији десно), који је заједно са пријатељем из Шпаније пратио тениски спектакл у хали “Александар Николић”.

- Живим у Швајцарској, мој пријатељ у Шпанији, па смо се договорили да дођемо. Волимо тенис, посебно Нолета, па нам је било драго што смо присуствовали овом спектаклу. Свако је навијао за своју репрезентацију, а на крају сам ја имао више разлога за радост - рекао је Бошковић за Блицспорт.

Он је истакао да је његов пријатељ одушевљен атмосфером у Београду.

- Био је то прави карневал. Свидело му се то што су људи љубазни, насмејани. Свидели су му се бубњеви и како су наши навијачи навијали за тим. Стварно је било све супер.

Из Београда ће понети посебну успомену.

- Успели смо да се фотографишемо са Новаком у Скадарлији. Момци су славили, а ми смо успели да уђемо на фотографију. Нисмо могли да пожелимо бољи сувенир из Србије - рекао је за крај Бошковић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар