Видео: Прича о човјеку који може да испровоцира сваког НБА играча!

У НБА лиги игра велики број аутентичних играча. . . Свако има неку своју причу, или правац у којем жели да се развија његова каријера и по чему жели да остане упамћен. Један од оних који најјачој лиги света даје специјалну димензију је нови-старти кошаркаш Индијане Ленс Стивенсон (26).

Кошарка 15.04.2017 | 14:15
Видео: Прича о човјеку који може да испровоцира сваког НБА играча!
У НБА има много бољих играча, то није тајна, али... Нема много момака који су попут овог бека - енергетске бомбе. Једно је сигурно са Стивенсоном у тиму забава је увек загарантована. Редове Пејсерса напустио је 2014. године и од тада је лутао. Променио је велики број клубова, пао у заборав а онда се вратио у Индијану, потписао уговор на три године и поново је у центру пажње. Само неколико дана било је потребно да човек који од ране младости носи надимак “Рођен спреман” раздрма Пола Џорџа и другове.

- Мој повратак у Индијану, упоредио бих са повратком Мајкла Џордана кошарци - већ на старту је кренуо “јако” Ленс.

Прва утакмица пред домаћом публиком и одмах скандал. Индијана је играла против Торонта, а играчи Репторса су хтели да га линчују. Сви су стали, Пејсерси су већ однели победу, а Стивенсон је лагано положио лопту у кош. Саиграчи су морали да га бране, а он је имао јасну поруку.

- Када Ленс то уради, то је страшно. Жао ми је, или ипак не - у свом стилу ће Стивенсон.



Осим по невероватној брзини, Стивенсон је у свету кошарке познат и као играч који лако може да испровоцира протвника. Епски је његов дуел са Леброном Џејмсом. Покушао је све како би зауставио “Краља”, па чак му је дувао у уво.



Овај бек поново “таласа”, а кошаркашки стручњаци сматрају да је НБА лиги потребна Индијана са Стивенсоном. Љубав је обострана, али нико не зна колико ће да траје. Ако овако настави Ленс ће тешко успети да избегне батине на паркету.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар