Па гдје ту најскупљу?!

У Италији ових дана не смете да певате баш било шта. . .

Фудбал 13.04.2017 | 14:00
Па гдје ту најскупљу?!
"Па где ту најскупљу!?"

Музика у српским кафанама, када процени да је бакшиш за претходну музичку жељу био слаб или да је екипа за столом "из Шкотске", уме овом реченицом да стави до знања гостима да би требало и мало да се "отворе".

Навијачима Лација нико није наручивао песме током великог дербија са Наполијем, у којем је њихов тим доживео дебакл, али се касније испоставило да су отпевали једну од "најскупљих" навијачких песама ове сезоне у Серији А. И шире.

Канцеларија лиге казнила је Лацио са 10.000 евра због навијачке песме у којој су се Римљани "обраћалали" гостима из Напуља, а која се тиче - цитирамо - "територијалне дискриминације".

Шта су тачно десничарски настројени тифози са северне трибине "Олимпика" певали док је њихов тим губио 0:3 од директног ривала за треће место и Лигу шампиона није тачно познато, али може се претпоставити да је требало да их увреди то што су, рецимо ,са "сиромашног и прљавог југа Италије".

Од познатијих играча Серије А, што због жутих што због црвених картона, наредно коло пропустиће Леонардо Бонући из Јувентуса, Доменико Берарди из Сасуола, Алехандро Гомез из Аталанте и Марио Пашалић из Милана, који неће моћи да наступи у "Дербију дела мадонина" са Интером.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар