Цеца прати сина у војнике

Највећа балканска звезда, Цеца Ражнатовић је поносна што њен син Вељко жели да иде у војску и открила је како ће изгледати његов испраћај.

Србија 11.04.2017 | 18:10
Цеца прати сина у војнике
Вељко Ражнатовић изразио је жељу да иде у војску, а породица га је у томе подржала.

Светлана Цеца Ражнатовић је открила да ће свог сина испратити у војску како доликује:

- Вељкова жеља је била да служи војску и ја сам га, наравно, подржала. Поносна сам на своје дете, срећна сам што ће, како народ каже, одужити свој дуг држави, али и што ће дати пример другим младим момцима - рекла је Цеца и додала:

- Сваки прави мушкарац мора да прође војну обуку. Поред факултета, који му је приоритет, мислим да ће ово искуство бити веома значајно у формирању његове личности. Наравно да ћу свом детету направити испраћај. Биће то једно лепо славље. Сигурна сам да ће ми срце бити пуно поноса.

Вељко је пожелео да крене очевим стопама и започне војну обуку. Како му обавезе око факутлета не дозвољавају да служи свих шест месеци, Арканов наследник ће вероватно бити на тромесечној војној обуци.

- Вељко ће имати прави српски испраћај. Нема ту неких посебних обичаја, али ћемо га, верујем, испратити у духу традиције уз трубаче и Марш на Дрину –рекао је Вељков кум Борислав Пелевић. Вељку је кум спремио посебан поклон, ствар која је припадала Аркану, али да не жели да јавно открива о чему се ради.

(Ало)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

А Јоооој

11.04.2017 17:45

Дјаво нек га носи, само нек иде из РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

11.04.2017 20:08

Очевим стопама нека прво додје у Бијељину па потовари фрижидере спорете и осталу технику а након тога да отвори у Крајини фризерски салон па сиса људе као сто му је тата радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

12.04.2017 04:46

Шта си ти и твој тата тада радили,сигурно шверцовали нафту и цигаре.

Name

Нада

12.04.2017 10:57

Ако Је ово истина " Вељко је пожелео да крене очевим стопама",Надам Се да ће и завршити као његов отац,највећи злочинац Европе !!! Сви Су изгледи да му мајка И помаżе у томе !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕГИОНАР

12.04.2017 18:24

Покојни Зељко док је био зив нико није смјео о њему ни "а" рузно да казе...цовјек ста је радио радио је, али се и борио. Срам вас било невјерници једни да тако блатите покојника, поготово ви сто сте збрисали деведесетих

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

13.04.2017 09:03

Сад га прати у војску, а како је кренуо бит ће испраћаја и у ћузу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

14.04.2017 15:21

Свашта, кога то клошарење занима.

ОДГОВОРИТЕ