Мирка неће на ''луди камен''

Иако сви очекују да српски фудбалер Вујадин Савић и глумица Мирка Васиљевић коначно стану на луди камен, то се ипак овог лета неће догодити.

Србија 10.04.2017 | 22:08
Мирка неће на ''луди камен''
Како је за „Ало!” испричала атрактивна глумица, због Вујадинових пословних обавеза и промене клуба они неће моћи да организују свадбено весеље које толико прижељкују.

- Вујадин и ја се овог лета сигурно нећемо венчати, зато што се њему у мају завршава уговор у клубу у којем је тренутно, тако да се сада бавимо тиме где ће нас живот даље одвести. То нам је велика ствар, поготво што наш најстарији син ускоро креће у први разред. Сада се бавимо тим важним животним променама које морамо да решимо. Свадбе ће бити, не бежимо од тога - рекла је глумица и додала да она неће напустити земљу.

- Све док имам воље и енергије за рад, нисам спремна да се тотално преселим из ове државе. Све док има позива и потребе за радом, бићу овде и радићу, али наравно да породица не трпи. Ми смо у ових неколико месеци стигли да два пута по месец дана будемо код Вујадина у иностранству, тако да све успевамо да укомбинујемо - открива Мирка.

Она објашњава како успева да и поред троје деце изгледа беспрекорно.

- Увек у елегантној торби морам да имам све оно што је потребно за децу, јер сам већи део дана с њима. Значајније ми је да имам влажну марамицу него кармин. Имам 26 година и оне су на мојој страни, али првенствено човек мора да буде задовољан изнутра и да зна ко је и шта је - рекла је за крај глумица.

(ало.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар