Дара крала новац на свадби!

Дара Бубамара крала је новац од колега музичара на ромској свадби.

Србија 10.04.2017 | 17:48
Дара крала новац на свадби!
Певачица је крила бакшиш у груди и сандале како музичари не би видели, али како извор "Скандала" тврди, није знала да је неко снима. Покушала је да избегне да подели бакшиш са колегама, али је добила снимак којим ју је тајанствена особа уценила.

Дара је пре пар дана певала на једној ромској свадби, а на свом Инстаграм профилу окачила је слику као да је у неком клубу. То она ради често. Вероватно се стиди тога што пева на ромској свадби, нема шта друго да буде у питању. А ту највећи новац узима, чак и краде - каже извор са лица места који је снимио Дару док је крала новац и додаје:

- Дара је певала свој хит "Порше карера" и гости су јој дал8и доста новца директно у руке. Онда је она тај новац стисла јако микрофоном, пазећи да је нико не види. После пар секунди узела је тај новац и стрпала га у груди, онако погрбљена како би могла лакше да угура све.

Када је то урадила, тек онда се окренула према камери, као све је чисто. Тако је намазано то урадила, да немам речи - прича извор и наставља:

- Одмах сам укапирала шта ради, зато сам и снимила телефоном, јер је стварно срамота шта жена ради и како краде. Након неког времена исти гост јој је дао поново бакшиш, баш доста новца у руке, те је она намазано направила гужву око себе са гостима, спустила се доле и ставила пар хиљада у сандалу.

После пара дана, жена која је снимила телефоном Дару позвала ју је телефоном и све испричала:

- Позвала сам Дару телефоном и све јој испричала. Рекла сам јој да сам снимила телефоном шта ради. Она је почела да се куне у све живо како то није истина, а ја сам јој лепо рекла да се не куне, јер имам цео снимак.

Онда се правдала да није крала, да је то њено, неке њене форе. Питала ме је који је моју циљ са тим снимком, а ја сам јој рекла да немам циљ, већ да је срамота што краде паре. Она се погубила, није више знала ни шта прича, ни шта да ми каже на све то, просто је била у шоку. Замуцкивала је, јер је ухваћена у лажи.

На крају ми је од муке прекинула везу и послала поруку која гласи: "Пошто сте ми покварили дан и узнемирили ме, ја ћу да вас пријавим овог момента у полицију, па ви видите шта ћете!".

(ало.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ОО5

10.04.2017 18:58

Па како би возила поршеа да неби крала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

11.04.2017 05:09

Није ми јасно ко ће њој дати новац , због њеног пјевања, хахаха...

ОДГОВОРИТЕ