Џеко: Титула првака? Све је могуће...

"Све је могуће до краја сезоне. Имаћемо и утакмицу са Јувентусом. Послије тог меча све би могло бити јасније. Морамо вјеровати у себе", рекао је Един Џеко, нападач Роме и капитен Босне и Херцеговине.

Фудбал 10.04.2017 | 18:00
Џеко: Титула првака? Све је могуће...
Едину Џеку погодак у 31. колу прошлог викенда против Бологне био је 24. у Серији А ове сезоне, те дијели прво мјесто на листи стријелаца италијанског шампионата са Андреа Белоттијем.

Другопласирана Рома седам утакмица прије краја првенства за лидером Јувентусом заостаје шест бодова. Ипак, капитен фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине вјерује да нада посљедња умире, односно да би Рома можда могла и до освајања титуле, тим прије што ће имати и директни дуел са "Старом дамом" из Торина.

"Све је могуће до краја сезоне. Имаћемо и утакмицу са Јувентусом. Послије тог меча све би могло бити јасније. Морамо вјеровати у себе", изјавио је Џеко и додао:

"Ако не дођемо до трофеја веома је битно да будемо други у првенству. Имали смо згуснут распоред утакмица у Купу Италије и Лиги Европе. Италијански савез нам са неким од термина утакмица није хтио изаћи усусрет и то нам је направило проблеме".

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар