Успјела да сачува осмијех

Глумица Дубравка Мијатовић дуго се након смрти Маринка Маџгаља, бившег супруга и оца њене ћеркице, није појављивала у јавности.

Забава 08.04.2017 | 22:59
Успјела да сачува осмијех
Послије дугог и мучног периода, она је одлучила да крене даље, а сву снагу и енергију је усмјерила на посао.

Глумица каже да је због свих лоших ствари које нас окружују изградила своје склониште, што јој помаже да сачува снагу и троши је на драге људе.

- Нисам преуморна, јер радим посао који волим и живим у неком свом микросвјету који сам морала да направим да бих сачувала осмјех на лицу. Када сам у њему, нисам преуморна. Преуморна сам кад изађем из њега и када погледам око нас, тако да не излазим често. Тако сам морала свих ових година да бих остала нормална - рекла је Дубравка у емисији „150 минута” и објаснила да не укључује телевизор, а себе не гледа у репризама серија „Срећни људи” и „Бољи живот”.

- Нажалост, не гледам себе. Не укључујем ТВ, то је та прича о микросвјету. Да бих сачувала себе, не гледам ТВ, тако да не знам шта се приказује, али видим по људима да и даље гледају и воле те серије. Мени је жао што се не снима мало више, да не морају толико да се репризирају те старе епизоде – закључује Дубравка, која је открила да јој је Милена Дравић била велики ослонац на почетку каријере.

- Са Миленом сам снимила свој први филм. Сјећам се да је била баш благонаклона према нама и била ми је велика подршка. Понашала се тако да нама никада не буде глупо што не знамо ништа. Ми се, нажалост, послије тог филма никада нисмо среле на неком пројекту, али много нам је помогла да заволимо глуму. Једном сам, ваљда непромишљено, рекла да бих побјегла од глуме да није било Милене, али је истина да бих наставила у сваком случају - испричала је Дубравка.

- Битно ми је да посао радим достојанствено и не продајем се никоме на сваке двије године. Друго, моја генерација је студирала да би добила диплому, нисмо их куповали, али то су сад давно превазиђена времена - рекла је глумица.

Дубравка ретко даје интервјуе и још рјеђе гостује на телевизији.

- Ја сам почела са великим серијама које су сви гледали. Размишљала сам, кад сам већ свакодневно у домовима људи, не морам још и да гостујем на телевизији, али то је бољи идеал него да је обратно - рекла је она.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

румунија

09.04.2017 05:33

Цаст лијепој И нормалној глумици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

09.04.2017 07:14

Ма, да! Бивше су познате по томе да жале више од свих осталих.

ОДГОВОРИТЕ