ПЛ БиХ - У Бијељини борба за четврто мјесто: Радник - Слобода

Радник тренутно има четири бода више од тузланске Слободе, а дуел на Градском стадиону у Бијељини могао би одлучити ко ће на крају сезоне бити најближи пратилац неприкосновеном тројцу Зрињски, Жељезничар, Сарајево.

Фудбал 07.04.2017 | 16:00
ПЛ БиХ - У Бијељини борба за четврто мјесто: Радник - Слобода
Исход дуела Радника и Слободе у оквиру трећег кола Лиге за првака БиХ неће промијенити стање на табели, али би могао одлучити ко ће на крају сезоне заузети четврту позицију.

Према ријечима стратега Бијељинаца Небојше Милошевића и Тузлака Владе Јагодића, Зрињски, Жељезничар и Сарајево су квалитетнији од преостале три екипе у горњем дијелу табеле, што говори и бодовно стање, тако да ће Радник, Слобода и Крупа настојати да остваре што бољи пласман од четвртог до шестог мјеста.

"Наша утакмица у Тузли била је интересантна, као и претходна у Бијељини, гдје смо до побједе стигли у посљедњим тренуцима. Слобода је тада наступила без неколико играча, док смо и ми били лишени услуга неколико играча, на које нећемо моћи рачунати ни сутра. Пораз у надокнади времена код њих буди наду да сада могу остварити повољан исход. Ипак, ми не прецјењујемо, али ни потцјењујемо никога. Имамо обавезу према себи, клубу и његовом предсједнику, те навијачима, да у свакој утакмици дамо свој максимум. Да ли ће то бити довољно да се направи добар резултат, не знам", рекао је Милошевић у најави меча.

Радник се и даље сусреће са бројним кадровским проблемима, тако да српски стручњак још није сигуран на кога ће моћи да рачуна за сутрашњи меч.

"Искрен да будем, имамо много кадровских проблема. И даље не знам на кога ћу моћи сутра да рачунам. Ипак, вјерујем да ћемо дати све од себе и да ћемо послије утакмице бити поносни. Мислим да можемо да обезбиједимо повољан разултат у борби за четврто мјесто. Реално, Сарајево, Зрињски и Жељезничар су квалитетнији од осталих и тешко да можемо да се умијешамо у борбу за прва три мјеста", поручио је тренер Радника.

Стратег Тузлака Владо Јагодић поручио је да у саставу прве екипе неће бити јуниора, који играју изузетно битан меч против сарајевског Жељезничара.

"Надам се да ћемо у Бијељини остварити резултат који нас оставља у борби за четврту позицију. Не желим да оптеретим играче пред дуел са Радником јер до краја су остала 24 бода и све је могуће. Морамо радити на томе да направимо мање грешака од Радника, јер они скоро не гријеше. Имају компактну и чврсту цјелину. Дају веома мало голова, али и примају још мање и њихова таква одбрана држи их у бодовној предности у односу на нас", истакао је Јагодић.

Дуел на Градском стадиону у Бијељини игра се у суботу од 16 часова, а директно ће га преносити Моја ТВ.

ЛИГА ЗА ПРВАКА - 3. КОЛО:

У суботу:

Радник - Слобода (16:30 - суди: Адмир Шеховић, Сарајево) - Моја ТВ
Жељезничар - Крупа (20:00 - Един Јакуповић, Бихаћ) - БХТ1

У недјељу:

Сарајево - Зрињски (19:00 - Зоран Грбић, Приједор) - Арена спорт 1

ТАБЕЛА: Зрињски 49, Жељезничар 48, Сарајево 47, Радник 39, Слобода 35, Крупа 33.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар