Јокић, Хрвати и војна капа која осваја НБА!

Никола Јокић нашао се пре неколико дана на удару хрватских навијача у Њу Орлеансу, али је једна српска породица одмах прискочила у помоћ.

Кошарка 08.04.2017 | 23:28
Јокић, Хрвати и војна капа која осваја НБА!
Неколицина Хрвата, који су у рукама држали хрватску заставу и говорили да је српска, назвали су Јокића четником, што је снимљено током прилога на телевизији “Аллтитуде”.

На истој телевизији је водитељ Вик Ломбарди, у програму који је емитован након меча, емисију сумирао носећи капу српске војске на главу, коју је добио од једне породице из Денвера.

Ломбарди их је већ у следећем издању позвао да гостују, а Радован Елековић, који се пре две године доселио у град ‘Грумења’, дошао је са две ћерке и донео неколико поклона. Водитељи су добили познате српске кобасице, пршуту, али и многе код нас популарне слаткише.

“У овом тренутку, да – знају ко је Никола Јокић. Вероватно наша највећа звезда је Новак Ђоковић и имамо групу сјајних тенисера, као што су Ана Ивановић, Јелена Јанковић и Виктор Троицки. Имамо сјајне кошаркаше”, рекао је Радован на питање колико им значи Николина појава у најјачој лиги света.

Новинари су били одушевљени ониме што су добили, у више наврата истицали како су Срби дивни људи и како српска застава изгледа прелепо.

Ломбарди није могао да сакрије задовољство што толико наших људи има у Сједињеним Државама и обећао да ће капу носити на некој од утакмица Денвера, како би га видео и Јокић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар