Кики и „Пилоти“ сањају у Семберији

Кики Лесендрић и група Пилоти за викенд су почели снимање спота за пјесму „Свет је леп када сањамо“.

Забава 06.04.2017 | 12:35
Кики и „Пилоти“ сањају у Семберији
Ријеч је о пјесми из 1987. године, у новом аранжману, а наћи ће се са још 19 најзначајнијих пјесама овог бенда на њиховом новом албуму, који узлази ускоро.

Спот, за чију продукцију је задужена екипа „Инвенио Филмс“ смјештен је у срећне осамдесете и прати бенд који путује на концерт, успут водећи са собом све на које наиђу.

- Песма је са албума „Као птица на мом длану“ из 87. Никада нисмо снимили спот за њу, а требали смо и ето, дошао је и њен ред. Сценарио је јако занимљив, екипа млада, пуна ентузијазма – каже Кики за портал ИнфоБијељина.

Први дио спота сниман је на ширем простору Бијељине. 


- Три су разлога зашто снимамо овдје. Први је екипа „Инвенио Филмс“ која је задужена за спот, а која је управо из Бијељине, други разлог су локације, тражили смо мјеста на којима није снимано до сада и нашли смо их, уживамо овдје, а трећи, најважнији – наши пријатељи Маркетинг клуб апотека „Беттy“, који нам помажу у цијелој овој причи, који су имали жељу да један део спота буде сниман управо овде. Видећете на крају, екипа са спота освежавала се управо „Беттy чајевима“ које од срца препоручујемо.

„Инвенио Филмс“, продукција која је задужена за екранизацију пјесме „Свет је леп када сањамо“ функционише већ готово 4 године, препознатљиви су по видео-спотовима Халида Бешлића, Алме Чарџић, Зузи Зу и многих других музичких имена са еx YУ простора, али и по маркетинг кампањама за различите компаније. Поред спота за Кикија и Пилоте тренутно припремају још неколико видео пројеката:

- Са Кикијем је до сарадње дошло сасвим случајно. Преслушавали смо пјесме код њега у студију, разговарали о томе шта би могао бити први сингл са предстојећег албума и у трену схватили да је то пјесма „Када сањамо“. Буквално за три минута имали смо комплетан сценарио, видјели да нам се енергије поклапају и Кики је одлучио да управо ми радимо тај спот. Онда је у цијелу причу ушао „Беттy“, некако су се препознали у тој позитивној енергији и подржали нас. Прије петнаест дана одредили смо датум снимања, не знајући какво ће бити вријеме, иако већину кадрова снимамо вани и ево, данас је идеалан дан. Значи – прати нас срећа. Преостаје нам још један дан снимања у Сарајеву, потом монтажа и постпродукција, тако да крајем априла можете очекивати и премијеру спота – каже Далибор Мрдић из „Инвенио Филмса“.

Група „Пилоти“, скупа са „Електричним оргазмом“, „Црвеном  јабуком“ и „Роцк симфонијом“  14. априла наступа у сарајевској „Скендерији“,  на концерту названом „Ноћ мајстора“, гдје ће бити снимљени и завршни кадрови спота „Свет је леп када сањамо“. Одмах после тога очекује се и излазак албума са 20 пјесама из ране фазе групе „Пилоти“ у потпуно новим аранжманима.

БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Маја

06.04.2017 12:16

Супер ! Конацно да се несто љепо сними у Бијељини , а не само Хуле , Фазлије и слични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментатор

06.04.2017 14:41

Чуј спот за стару пјесму?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амбо Рамадеус

06.04.2017 19:55

Мој Кики ови це ти у спотове убацити сељаклука и грмаљистике а у твојим пјесмама тога нема.Твоје пјесме су нас водиле кроз зивот, зато не квари то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цома

07.04.2017 10:49

Мора да су и теби убацили нешто чим знаш.

Name

бањица

07.04.2017 06:38

Кики легендо! Све похвале!!! Дивни кадрови најљепсих предјела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н.П.Г.

07.04.2017 09:17

Већ по фоткама се види да ће ово бити дивна прича. Једва чекам!

ОДГОВОРИТЕ